Yasak aşk

Yok kocamla aram iyi ama aklım kaydı doğru diyorsunuz fazla konuşmamak lazım teşekkürler

kocanla aran nasıl iyi olabilir c. a.
adam dövüyor, aldatıyor diyorsun

kendini kandırma artık
ne kocamla aram iyi diyerek
ne de birine aşığım diyerek bu sıkıntılarından kaçamazsın biliyorsun değil mi

adını da değiştir bence yine önceki konularda olduğu gibi
yok faceten bulup edip hayatı zehir etmesin insanlar
o kadar takip eden okuyan var.

Çok anormal bir şey değil.

Hep yazdım yine yazacağım, insan tek eşli değildir.
Tek eşli olmayı seçecek iradesi, aklı vardır.
O kadar.

O yüzden şu aşamada birinden hoşlanabilirsin.
Ama bunu yapıp yapmamak senin elinde.

Ortada sadakata bir tehdit oluşmadan, sadakat davranışı oluşmaz zaten.
Steril bir ortamda sadakat görünmez.
Bilmem anlatabiliyor muyum?

Ancak burada enteresan olan, senin neden ilgisi kesildi diye düşünmen.
Resmi davrandı diye düşünmen.
Çünkü o da senden hoşlanabilir.
Ama resmi davranmayı seçiyor.
İşte bu sadakattır.

Bak yine diyorum hoş bulabilirsin ama bu konuda ne yapacağın sadakati mi sadakatsizliği mi seçeceğin senin elinde.
Nekadar güzel yazdınız aklım başıma geldi ben böyle bişeyi seçersem kendi vicdanım beni rahat bırakmaz teşekkürler

Nasıl tedavi olurum ya beni yek etkileyen şey çocukla devamlı oynaması oldu çünkü eşim çok ilgilenmiyor istiyorumki onunla oyun oynasın masal anlatsın ben söylemeden parka götürsün bunlar onda var diyemi bilemedim ama çocuğuma zaten bunları yaşatmak istemiyorum böyle köyü bi anne olamam acaba doktora gitsem ilaçmı yazar çok yeşekkürler

senin tedavi olacak bir rahatsızlığın yok
kendinde bir hastalık araman bile bir kaçış

SIKINTILARINDAN KAÇMA
tek çözüm bu

Ne bekliyorsunuz ki? Adam delikanliymis da evli bir kadin oldugunuzu bildikten sonra vazgecmis. Sizde bi anlik bosluga dusmussunuz, esiniz sizi aldattigi icin. Esinjz sizi aldatti diye sizde bu durumu Masumane gormemelisiniz. Yol yakinken daha fazla günaha girmeden uzak durun bence. Eğer cok asiksaniz esinizi aldatmadan bosanin, ne yaparsanız yapin. Bi anlik seytana uymayin lütfen.
Çok teşekkürler yaptığımın nekadar yanlış olduğunu anladım

Kocandan ne farkın kaldı ? Tövbe et bir an önce Rabbine sığın yakışmaz böyle şeyler bir Türk kadınına

senin tedavi olacak bir rahatsızlığın yok
kendinde bir hastalık araman bile bir kaçış

SIKINTILARINDAN KAÇMA
tek çözüm bu
Neyapıcam peki ben annemle babam ayrılırken mahvoldum ona Nasıl yaşatıcam gerçekten hiç kolay değil

Sen bence kocandan yeteri kadar ilgi görmediğin için başka insanda ilgi arıyorsun.Karşındaki hoşlandığın şahıs senin hareketlerini önce anlayamamıştır,oyüzden ilgi göstermiştir,çocuğunu sevmiştir,sonra senin yaklaşımının farkli olduğunu sezince bu kadın evli ama bana yanaşıyor,resmi durayımda hareketlerimden anlam çıkarmasın diye düşünmüştür.Ya kocandan boşan ondan sonra başka işlere kalkış,ya da kocanla devam et bu tarz şeyler yapma.Aldatmanın kadını erkeği olmaz,her türlüsü kötü...Eşinle mutluluğu birbirinizde ve çocuğunuzda arasanız ne de güzel olurdu.

Ben durumunuzu öyle tiksindirici bulmadım, hoş değil
elbet ama çarmıha gerilecek bir durumunuz yok. Bir kadın olarak hem aldatılmak hem ilgisizlik gibi sebeplerle boşluğa düştüğünüzü ve bu kişinin aslında herhangi bir çaba da göstermeden sizi heyecanlandırdığını anlıyorum. Siz bu heyecanın etkisinde kalmışsınız. Hayatınıza sırf bu heyecan renk getirmiş, psikolojinizin bir nevi kendini mutlu etmek için yarattığı bir serap.

Direk boşan diyenleri anlamakla birlikte tavsiyenin uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum, evlilik bence ciddi bir kurım olduğu gibi uzun vadeli düşünülmesi gereken, bazı krizleri atlatacak güçte bir yapı olması gerekir.

Taraflardan birinin aklının karışması boşanma için yeterli bir etken değil. Belki kafanızda ölçüp tartıp kocanızı ve yuvanızı seçeceksiniz belki de hayatınıza yeni bir sayfa açmayı. Ben bir tartma aşamasında olduğunuzu düşünüyorum.

Herhangi bir eyleme geçmemişsiniz, düşünce suçu sizinki:)

Sadece şunu önerebilirm, o kişi hayallerinizde o kadar etkileyici, gerçek hayatta -şayet birlikte olursanız- şuan kafanızda büyüttüğünüz gibi biri değil. Tadında bırakmak en iyisi, üzerine hayal kurmayın, daha çabuk unutursunuz.

Tiksindirme kelimesini kullananlardan birisi olduğum için yanıtlama ihtiyacı hissettim.
Yazdıklarınızın çoğuna katılmakla beraber yukarıdaki mesajıma tam olarak neden tiksindiğimi yazdım.
Ayrıca bilmiyorum tam olarak okudunuz mu ama konu sahibinin eşi, bu kadını hem aldatmış hem de dayak atmış,dövmüş.
Bu öyle bir kafa karışıklığı durumu değil, kadın evliliğinde hem aldatılmış hem de şiddet görüyor.Ben ortada kriz atlatacak bir evlilik görmüyorum.
Tiksinme nedenimi yineleyeyim, doğal olarak kocasına olan aşkı bittiği halde,bu kadar şey olup dururken hala dayak yiyor sanırım o evde ve evlilikte bir çocuk büyütüyor olması.

Tiksindirme kelimesini kullananlardan birisi olduğum için yanıtlama ihtiyacı hissettim.
Yazdıklarınızın çoğuna katılmakla beraber yukarıdaki mesajıma tam olarak neden tiksindiğimi yazdım.
Ayrıca bilmiyorum tam olarak okudunuz mu ama konu sahibinin eşi, bu kadını hem aldatmış hem de dayak atmış,dövmüş.
Bu öyle bir kafa karışıklığı durumu değil, kadın evliliğinde hem aldatılmış hem de şiddet görüyor.Ben ortada kriz atlatacak bir evlilik görmüyorum.
Tiksinme nedenimi yineleyeyim, doğal olarak kocasına olan aşkı bittiği halde,bu kadar şey olup dururken hala dayak yiyor sanırım o evde ve evlilikte bir çocuk büyütüyor olması.
Eskiden yedim evet ama bidaha asla dedi ve bende inanıyorum boşanmak kolay değil bizzat yaşadım

Sizin mesajınıza doğrudan atıf değil, lütfen yanlış anlamayın, cevapların çoğu konu sahibinden neredeyse tiksinerek yazılmış, midem bulandılar, ne biçim insansınlar falan, ben onu tanımlak için tiksinme kelimesini kullandım :))

Tuhaftır sürekli dayak yiyen, aldatılan, aşağılanan, suça konu edilen kadınların bazıları boşanmayı tercih etmeyebiliyor, herkesin kendince sebepleri ve korkuları oluyor. Boşanma kararı çok ciddi bir karar bana göre, ipleri koparmak öyle kolay olmuyor. Bir de çocuk için en iyisinin bu çiftin boşanması olacağının da garantisi yok, boşanma durumu daha kötü hale getirebilir, şuan bir yorumda bulunmak için erken. Belki hem konu sahibi hem de kocası yıllar geçtikçe değişecek, belki aşkla değil ama yaşam ortağı olarak birbirlerine saygı duymaya başlayacak, zamanla harika ebevynler olacaklar, bilinmez...

Ben boşanma ihtimalini düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum, nacizane...

Esinle karsilikli birbirinizi sevmiyorsunuz bosanin siz hayatiniza bakin esiniz hayatina baksin

Sizin mesajınıza doğrudan atıf değil, lütfen yanlış anlamayın, cevapların çoğu konu sahibinden neredeyse tiksinerek yazılmış, midem bulandılar, ne biçim insansınlar falan, ben onu tanımlak için tiksinme kelimesini kullandım :))

Tuhaftır sürekli dayak yiyen, aldatılan, aşağılanan, suça konu edilen kadınların bazıları boşanmayı tercih etmeyebiliyor, herkesin kendince sebepleri ve korkuları oluyor. Boşanma kararı çok ciddi bir karar bana göre, ipleri koparmak öyle kolay olmuyor. Bir de çocuk için en iyisinin bu çiftin boşanması olacağının da garantisi yok, boşanma durumu daha kötü hale getirebilir, şuan bir yorumda bulunmak için erken. Belki hem konu sahibi hem de kocası yıllar geçtikçe değişecek, belki aşkla değil ama yaşam ortağı olarak birbirlerine saygı duymaya başlayacak, zamanla harika ebevynler olacaklar, bilinmez...

Ben boşanma ihtimalini düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum, nacizane...
Teşekkürederim gerçekten öyle bazı duygular öldüğü için bunları yaşıyorum sanırım Onuda gerçekten engellicem öyle bi söğüdümle şu an

Bide adını soyadını yazmıssın,bırılerı gorur falan dıye korkmuyosun sanırım e tabı ne kadar gercek orası da mechul.

Back
X