Yasak aşk

Konunun icerigi nedir Allah askina ? Arkadaslar iyi aksamlar yaziyo sadece ..

Konunun icerigi nedir Allah askina ? Arkadaslar iyi aksamlar yaziyo sadece ..

Eşi ile problemleri varmış bir esnafa aşık olmuş. Adam yüz vermemiş, verirse kendime nasıl hakim olucam diyordu. Bu arada eşi de kendisini aldatmış koca da masum değil.

Eskiden yedim evet ama bidaha asla dedi ve bende inanıyorum boşanmak kolay değil bizzat yaşadım

Boşanmak kolay değil ama evli ve de anneyken başka bir erkeğe duygular beslemek kolay di mi ? Siz kadınlar yüzünden hemcinslerimden utanıyorum. Şunu bir erkek yapsa tefe koymuştuk bu sebeple sizi de eleştirmekde bir beis görmüyorum. Yazık sizin yetiştireceğiniz evlada yazık. Baba tırt anne tırt. Yazık.

Bosanip karsilikli ne yapicaksaniz yapsaniz kari koca.

Yol yakinken ...
isler sarpa sarmamisken ... daha cok gunaha bulanmadan vazgecin ... yoksa cok buyuk olaylar ve cok buyuk zararlar kapida sizi bekliyor .

O da size açılsa bir şeyler olacak belli. Olmayacak diye kendinizi kandırmayın. Ne yapacağınızı bilecek yaştasınız. Nasıl bir yardımımız dokunabilir size?

Tencere kapaak plmussunuz kocanla o ne kadar,ahlaksizsa sende o kadar ahlaksizsin once bii bosan sonra ne halt ediceksen et

Taşlanmaya hazır mısın
Bütün kk üstüne yürüycez az sonra :KK55:

Tövbe tövbe Allah ıslah etsin bacım boşan bari istediğini yap evlilik kurumunu zedeleme

Doğru söylüyorsun sadece bi hoşlandım karşılıksız birşey yapmadan ama suçlu olurum kesin

Ya siz cocuk yapmayin allah askina ya!

niye alinti yapmadiniz yiaaaaaaa :mad:

Doğru söylüyorsun sadece bi hoşlandım karşılıksız birşey yapmadan ama suçlu olurum kesin
kardeş yapma etme kendine gel bak namusunu kocan için taşımıyorsun ihaneti kendine yapma hoşlanırsn gerisi gelir 5 paralık olursun yazıktır günahhtır.

O da size açılsa bir şeyler olacak belli. Olmayacak diye kendinizi kandırmayın. Ne yapacağınızı bilecek yaştasınız. Nasıl bir yardımımız dokunabilir size?
acımasızsınız. bu gıybet, iftira.
masumun konuyla ne ilgisi var.
benim evladıma aileme Nasıl sahip çıktığımı görseydi bunu söyleyebilirmiydi bilmiyorum çünkü ben çok zor Zaman'lar yaşadım kimsem yoktu ve ailemi hep bi araya getirdim anlamıyolar Nasıl bi şarkıcıyı beğenirsinya benimki bi tık daha ileri bi beğeni ve kendime zaten engel oluyorum ama akıldan çıkarmaya çalışıyorum Allah'ın izniyle başarıcam

kardeş yapma etme kendine gel bak namusunu kocan için taşımıyorsun ihaneti kendine yapma hoşlanırsn gerisi gelir 5 paralık olursun yazıktır günahhtır.
Evet Biliyorum onun için engel oluyorum yüz versem zaten ne olucağını biliyorum çünkü kocamı çok sevdiğimi biliyor ama aklıma mukayyet olamadım olucam inşallah ben dışarıda ilgilenecek kişi aramıyorum zaten güzelim kimseye yüz vermem ama bu Nasıl oluyoda aklıma girdi anlamıyorum kendime çok kızıyorum okadar asılan vardı ben tiksiniyorum erkeklerden inanın ama anlamıyorum kendimi yukarıda bayan yazmış benim halimi anlamış şimdi anlıyorum ve Allah'a bol dua edicem

benim evladıma aileme Nasıl sahip çıktığımı görseydi bunu söyleyebilirmiydi bilmiyorum çünkü ben çok zor Zaman'lar yaşadım kimsem yoktu ve ailemi hep bi araya getirdim anlamıyolar Nasıl bi şarkıcıyı beğenirsinya benimki bi tık daha ileri bi beğeni ve kendime zaten engel oluyorum ama akıldan çıkarmaya çalışıyorum Allah'ın izniyle başarıcam

yanlış yolda olduğunuzun farkındasınız, dönüşü zor yollara girmeyin.
evladınıza sarılın ve Allah'a sığının. hiç kimseye de bahsetmeyin.

Sizin mesajınıza doğrudan atıf değil, lütfen yanlış anlamayın, cevapların çoğu konu sahibinden neredeyse tiksinerek yazılmış, midem bulandılar, ne biçim insansınlar falan, ben onu tanımlak için tiksinme kelimesini kullandım :))

Tuhaftır sürekli dayak yiyen, aldatılan, aşağılanan, suça konu edilen kadınların bazıları boşanmayı tercih etmeyebiliyor, herkesin kendince sebepleri ve korkuları oluyor. Boşanma kararı çok ciddi bir karar bana göre, ipleri koparmak öyle kolay olmuyor. Bir de çocuk için en iyisinin bu çiftin boşanması olacağının da garantisi yok, boşanma durumu daha kötü hale getirebilir, şuan bir yorumda bulunmak için erken. Belki hem konu sahibi hem de kocası yıllar geçtikçe değişecek, belki aşkla değil ama yaşam ortağı olarak birbirlerine saygı duymaya başlayacak, zamanla harika ebevynler olacaklar, bilinmez...

Ben boşanma ihtimalini düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum, nacizane...
Çok sağolun anladınız beni şu an bunları yaşamıyorum ilk zamanlardı ama demeli bende bazı duyguları öldürmüş ve şu an düzgün giden bir yuvayı neden bozayım haklısınız akıl kaydı buna engel olmak benim elimde yüz versem zaten ordan ayrılmam söyledi zaten çok sertsin ama fazla muhabbet etmedim oda biliyo aileme düşkün olduğumu ama akıl işte Nasıl kaydı Nasıl bilmiyorum ama arkadaş diyorum demekki olabiliyor erkeği azıcık ilgisiz bıraksak aldataniliyor sorduğunda karım benimle ilgili değildi bakımsızdı vs diyebiliyor demekki kadında diyebiliyor ama seçim tabiki benim elimde Allah'a inancımdan ve anne olduğum için engelliyorum inanın beni çok kişi taktir etti bu aileyi ayakta tutuyorsun diye tutucamda inşallah

yanlış yolda olduğunuzun farkındasınız, dönüşü zor yollara girmeyin.
evladınıza sarılın ve Allah'a sığının. hiç kimseye de bahsetmeyin.
Evet bahsetmicem. Arkadaşım biliyo ama ben anlattıkça daha çok aşık oluyorum onun için asla ağzıma bile almıcam inanın dün yazılanlar tokat gibi çarptı

Back
X