Güzel nasihatlar istemişsiniz, o zaman sizi hiç yargılamadan yazacağım. Bazen dayanamayıp yargılıyorum ama içim de içimi yiyor ben kendimi biliyorum ama her şey insan için ya kendimi bunun ortasında bulursam, ya bulursam napardım diyorum. Ne yapardım biliyor musunuz; işi bırakma imkanım varsa işi bırakırdım. Gerekirse şehir değiştirirdim,sıfırdan başlardım.Canım yanardı ama canım yansa nolur ki hayat bu hep canımız yanmıyor mu yanıyor, bir çocuğun canının yanmasındansa benim canım yansın derdim. Bu günahla hayatımı yaşayacağıma, acı çekerdim. 3 günlük dünya değil mi konu sahibesi acı çekerek ölürsünüz en fazla, ötesi var mı, yok. O yüzden iradenize sahip olun, çocukları düşünün, evde kocasını bekleyen kadını düşünün, vicdanınızın sesini dinleyin, vicdanınıza sağır olmayın. Sınırlı sayıda günümüz var,hepimizin, ne olur acı çeksek, sonu var her acının. Nasihat istemişsiniz ya işte size nasihat, dua okuyun,namaz kılın,çocukları mutlu edin,kedileri köpekleri besleyin inanın o mutlulukla çektiğiniz acılar biraz daha dinecek, ben canım yandığında böyle yapıyorum. İrade sahip çıkılabilen bir şey konu sahibesi iradenize sahip çıkın.