Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Kadin bekarsa çocuğun baba adı nüfusa kayıtta
ya boş bırakılır (çocuk kimden bilmiyorum deme ihtimali) ya da şifahen yazılır (çocuğun babasının adı Ahmet-Mehmet denmesi gibi)

Kadın evliyse çocuk kimden olursa olsun evli olduğu adamın kütüğüne yazılır. Kadınla adam boşanma aşamasında olsa bile. Hatta ve hatta boşandıktan sonra 300 günü geçmediyse de eski eşin kütüğüne yazılır. Hamile kalma/doğurma zamanları hesaba katılarak.

Evli koca, soybağı reddi davası açar, çocuğu reddeder. Naneyi yiyen adam da nüfusa gidip tanıma yapar. Bunlar işin resmî tarafı.

gel gelelim tüm bu haltları yiyen kadın da adam da iffetsizdir. Keşke ana adı baba adı yazan yerde önce sıfat olarak iffetsiz yazsa!!!

Bayıltıp sperm nasıl calınıo?
a
Çalınmıyor tabii ki, adamın 2. Bebişi... Adam bir orada bir burada. Paylaşılamayan adam. Nesine vuruldularsa, parası olabilir. Aynı kişiden bahsediyorsak tabii 😄 Adamın karısına şaşıyorum rum daha çok. Nasıl hala aynı evde mutluluk pozları veriyorlar.

a
Çalınmıyor tabii ki, adamın 2. Bebişi... Adam bir orada bir burada. Paylaşılamayan adam. Nesine vuruldularsa, parası olabilir. Aynı kişiden bahsediyorsak tabii 😄 Adamın karısına şaşıyorum rum daha çok. Nasıl hala aynı evde mutluluk pozları veriyorlar.
Parası vardır kesin

Altından herhal adamın şeysi. Değerli ki kadın illa bunu üreteceğim diyerek içkisine ilaç koyup adama tecavüz etmiş. Oysaki adam kafasını kaldırıp yanından geçene bakmazmış....

Bunlar ortalığı karıştırmak için yazılan konular. Sosyal medyada bir sürü tiktok videoları dolaşıyor. Kadının kocasıyla canlı yayında ekranına başka erkekten mesaj düşüyor, erkeğin ekranına başka kadından mesaj geliyor ve alta otomatik hesaplar öldürürüm, kadını yaşatmam vs diye hesaplar yazıyor. Öldürülen kadınların hep haberlerde şuh pozları var. Bir kaçının mazlum resimleri var.

Konu sahibi nerde ya snrden çatladım resmen ya bide bu düşüncede olan kadın ..
Erkek yakın akraba
Kadın iffetsz
Banlanmayacagmı bilsem iyi laf söylerdm ,, adamlıktan nasibini almamış bi yaratık

Kadin ne kadar iffetsizse erkek yakin akrabaniz da ayni oranda iffetsiz. Ne de olsa cocuk tek basina yapilabilen bir eylem degil ve ustelik babalik davasi acarsa - ki acar - cocugu nufusuna almak zorunda o erkek yakin akrabaniz

Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Kafaların cahilliğine bak insanın okurken midesi bulanıyor, kabul etmeyecekmıs ya hani ıffetsiz adam cocugu onunsa bile??? Mahkeme de ona " ha ok tmm o zmn.s.s.s" demeyecek tabiki de. Herkes ektiğini bıcecek.

Altından herhal adamın şeysi. Değerli ki kadın illa bunu üreteceğim diyerek içkisine ilaç koyup adama tecavüz etmiş. Oysaki adam kafasını kaldırıp yanından geçene bakmazmış....

Bunlar ortalığı karıştırmak için yazılan konular. Sosyal medyada bir sürü tiktok videoları dolaşıyor. Kadının kocasıyla canlı yayında ekranına başka erkekten mesaj düşüyor, erkeğin ekranına başka kadından mesaj geliyor ve alta otomatik hesaplar öldürürüm, kadını yaşatmam vs diye hesaplar yazıyor. Öldürülen kadınların hep haberlerde şuh pozları var. Bir kaçının mazlum resimleri var.
Ünlü bir Müge anlı sözünü söylemek istiyorum adam da sanki Brad Pitt miş 🤦🤪

Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Kendi aklınızı kullanarak bu soruyu cevaplayamiyor musunuz ? Hayirsa sizin durumunuz da vahim. Hanfendi iffetsiz erkek akrabanız kedi köpek mi ki uretip sokağa bırakıp gitsin. Hayret birşey.

Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi

Bir tek ben mi anlamadım çok karışık değil mi konu?

Ş.siz akrabanız da konudaki kadın da başkalariyla evliler. Çocuk oluyor, kadın kocasının nüfusuna yazdiriyor, ama kadinin kocasi dna testi istiyor, buraya kadar doğru mu?

35_oz 35_oz peki çocuğu kabul etmeyecek dediğiniz kadının kocası mı? Dnada onun çıkmazsa adam tabiki de reddedebilir. Ama ş.siz akrabanızdan mı bahsediyorsunuz emin olamadim. Bir de kadinin kocasi neden süphelendi ki?

Bir de başlık bence “Karısını aldatıp başka kadını hamile bırakan şerefsiz adam” olmalıydı.
Bence de çok isabetli . Ama bir düzeltme daha ben yapmak isterim. Başlık şöyle olmalı :

"Karısını aldatıp iffetsiz bir kadını hamile bırakan şerefsiz adam"

Back
X