Yasak sevdam

her insan her insana aşık olabilir, bunda ne var ki?
yani bi adamın evli olması çok çekici çok karizmatik olmasını engellemiyor ve malesef aşk ''evet bu doğru adam buna aşık olmalıyım'' diye kendi yarattığımız bi kavram değil. konu sahibini savunmuyorum yaptıgı yanlış sevgilisi var cünkü, ayrılmalıydı, yasak aşk dediği adamla birlikte olsa da olmasa da. aklı onda cünkü... adam çat diye eşini boşayamaz, arada resmiyet var, dahası adam da acaba aşık mı bunu bilemeyiz. adamın tavrı pek hoşuma gitmedi evet.
evlenmeden anlayamazsın denmiş fakat, eşimi benden daha çok mutlu edecek biri varsa, biri eşimin kalbini benden daha çok çarptırabiliyosa, eşimi ben değil o hakediyordur. ben böyle bi durumda hiç sorun çıkartmadan boşanırım. eşim benden boşanmadan onunla gizli saklı ilişki yaşıyorsa bu durumda tabiki suçlu.
ama konu sahibi, bu adam boşansın diye uğraşırsa ben hiç kızmam
kimse durduk yerde karısını boşamaz çünkü.

vay vay vay vayyyyy ne kadar da akıllı ve mantıklı yorumlar okuyorum burda

siz sorumluluk,tahammül gibi kavramları biliyormusunuz biliyorsanız örnekle açıklayın bi zahmet

evliliğin temel taşlarıdır bunlar SORUMLULUK , TAHAMMÜL ... SABREDECEKSİN ÇEKECEKSİN BAŞKA ÇARESİ YOK ZORA GELDİMİ HEMEN NAMUSSUZUN KUCAĞINA DÜŞ AYY NEYMİŞ KALBİ ATMIŞ, S.....YIM KALPLERİNE

aşık ol + evlen+ hertürlü şeye maddi manevi evliliğin için katlan, adam seni soyadı prangası ile bağlasın, sonra çocuk olsun aşkınızın meyvası küçücük bir bebek gelecek kaygısı iyi yetiştirme telaşı,adam seni evde hizmetçi yatakta o....u yapsın ,gelecek hayalleri 70 yaşında napıca sohpetleri,emek için saygı,

hopppp benim kalbimi o...punun bitanesi daha fazla çarptırdı öylemi???.. her ikisininde birbirinden farkı yok bu ş.sizlerin ....hiç erdemli faziletli ve normal bir şey değil ..

abartıyorum öylemi .... ÇOK BASİT AMA BAŞINIZA GELMEDEN O BEBEKLE O Ş..SİZLERİN ARKASINDAN BAKIP SONRA SİZ SIRTINI DÖNÜP ÇEKİP GİTMEDEN YENİ BİR HAYAT İÇİN BEBEĞİNİZİ HİÇ BİRŞEYDEN MAHRUM ETMEMEK İÇİN BİR SAVAŞA GİRMEDEN ASLA ANLAYAMAZSINIZ ... ÇÜNKÜ ONLAR AŞKLARINI YAŞARKEN SİZ BUNLARLA UĞRAŞIRSINIZ...

Buraya tekrar bir yorum yapmayacağım ama buraya gelip o ş...siz o p...slik hayatı yaşayanlar kaç aileyi ağlatan ve o çocukları ailesiz büyümesine sebep olan na... suz kadınlar

sadece düşünün bir gün sıra size gelecek Allahın izniyle

EMİN OLUN BUNDAN

XXXL bir toplum olmak yolunda uygun adım ilerliyoruz

siz sorumluluk,tahammül gibi kavramları biliyormusunuz biliyorsanız örnekle açıklayın bi zahmet

evliliğin temel taşlarıdır bunlar SORUMLULUK , TAHAMMÜL ... SABREDECEKSİN ÇEKECEKSİN BAŞKA ÇARESİ YOK ZORA GELDİMİ HEMEN NAMUSSUZUN KUCAĞINA DÜŞ AYY NEYMİŞ KALBİ ATMIŞ, S.....YIM KALPLERİNE

aşık ol + evlen+ hertürlü şeye maddi manevi evliliğin için katlan, adam seni soyadı prangası ile bağlasın, sonra çocuk olsun aşkınızın meyvası küçücük bir bebek gelecek kaygısı iyi yetiştirme telaşı,adam seni evde hizmetçi yatakta o....u yapsın ,gelecek hayalleri 70 yaşında napıca sohpetleri,emek için saygı,

hopppp benim kalbimi o...punun bitanesi daha fazla çarptırdı öylemi???.. her ikisininde birbirinden farkı yok bu ş.sizlerin ....hiç erdemli faziletli ve normal bir şey değil ..

abartıyorum öylemi .... ÇOK BASİT AMA BAŞINIZA GELMEDEN O BEBEKLE O Ş..SİZLERİN ARKASINDAN BAKIP SONRA SİZ SIRTINI DÖNÜP ÇEKİP GİTMEDEN YENİ BİR HAYAT İÇİN BEBEĞİNİZİ HİÇ BİRŞEYDEN MAHRUM ETMEMEK İÇİN BİR SAVAŞA GİRMEDEN ASLA ANLAYAMAZSINIZ ... ÇÜNKÜ ONLAR AŞKLARINI YAŞARKEN SİZ BUNLARLA UĞRAŞIRSINIZ...

Buraya tekrar bir yorum yapmayacağım ama buraya gelip o ş...siz o p...slik hayatı yaşayanlar kaç aileyi ağlatan ve o çocukları ailesiz büyümesine sebep olan na... suz kadınlar

EMİN OLUN BUNDAN

:46: Anlayana...

EMİN OLUN BUNDAN

Banucum kalite farkı canım namussuzluk ahlaksızlık aşk oldu kendilerini savunma kılıfıda hazır içi boş fosil bunlar boşuna canını sıkma BAŞKASININ MALINI ÇALACAK KADAR NAMUSSUZ ,BAŞKASININ MUTLULUĞUNA GÖZ DİKECEK KADAR DOYUMSUZ ,BİR ERKEĞİN METRESİ OLACAK KADAR İFFETSİZ .Herkes ne ekerse onu biçer sanıyormusun ki o mutluluk devam eder bir emeği yuvayı hiçse sayan bir erkek yada kadın gecelik ilişkileri hiçe saymayacak , kargalar bile güler buna ..

BEN BURDA BU TARZ KONULARIN AÇILMASINI BİLE KINIYORUM KONU GÖREVLİLERİNDEN RİCAM BU TARZ OLAYLAR ÖRNEK OLAMAZ .İNSANLARIN GÖZÜ ALIŞIYOR VE ARTIK BASİTMİŞ GİBİ GELİYOR YUVA YIKMALAR...

EMİN OLUN BUNDAN

O bir gün'ün en kısa zamanda gelmesi dileğiyle...

her insan her insana aşık olabilir, bunda ne var ki?
yani bi adamın evli olması çok çekici çok karizmatik olmasını engellemiyor ve malesef aşk ''evet bu doğru adam buna aşık olmalıyım'' diye kendi yarattığımız bi kavram değil. konu sahibini savunmuyorum yaptıgı yanlış sevgilisi var cünkü, ayrılmalıydı, yasak aşk dediği adamla birlikte olsa da olmasa da. aklı onda cünkü... adam çat diye eşini boşayamaz, arada resmiyet var, dahası adam da acaba aşık mı bunu bilemeyiz. adamın tavrı pek hoşuma gitmedi evet.
evlenmeden anlayamazsın denmiş fakat, eşimi benden daha çok mutlu edecek biri varsa, biri eşimin kalbini benden daha çok çarptırabiliyosa, eşimi ben değil o hakediyordur. ben böyle bi durumda hiç sorun çıkartmadan boşanırım. eşim benden boşanmadan onunla gizli saklı ilişki yaşıyorsa bu durumda tabiki suçlu.
ama konu sahibi, bu adam boşansın diye uğraşırsa ben hiç kızmam
kimse durduk yerde karısını boşamaz çünkü.

Tamamen afaki konuştuğunuz için hiç ciddiye alamadım ben açıkçası. Bir gün gelip de kocanızı elinizden aldığımda da bu kadar entelektüel konuşabileceğinizi hiç sanmam. Madem bu kadar "marjinal" bakıyorsunuz, eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşadığında da mümkünse benzer cümlelerle düşünün olur mu? Çünkü illegal olan herşey daha çekicidir ve emin olun sadece bir rus kadın bile eşinizi sizden kat be kat fazla heyecanlandırır.

arkadaşın bilgilerine bakarsanız kendince oyun oynu canı sıkıldıkça merak ettiği şeyleri soruyo hem beker hem evli 20-05-2011 00:07 Konu Sahibi : yasmin_fb #1 y

(Papatya Giriş tarihi:May 2011
arkadaslar lütfen bana akıl verin ayıp olcak ama eşim ilişki esnasında içime boşalmak istiyo ama bebek istemiyo ertesi gün hağı kullanmak işe yararmı sizce lütfen yardım
)

merak lı taze bakalım daha ne konular açıp cevap vermeden kaçacak ( Ertesigün hapının yan etkileri var mıdır?
arkadaslar gebelik olmaması için ertesi gün hapı kullanan varmı yan etkileri nedir acaba )

Tamamen afaki konuştuğunuz için hiç ciddiye alamadım ben açıkçası. Bir gün gelip de kocanızı elinizden aldığımda da bu kadar entelektüel konuşabileceğinizi hiç sanmam. Madem bu kadar "marjinal" bakıyorsunuz, eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşadığında da mümkünse benzer cümlelerle düşünün olur mu? Çünkü illegal olan herşey daha çekicidir ve emin olun sadece bir rus kadın bile eşinizi sizden kat be kat fazla heyecanlandırır.

:1::54::60::46::46::46:

bu sitedeki üyelerin yorum yapmak için pusuda bekleyişine hayranım :60:

konu sahibi "yasak aşkım" var demiş daha da bişey dememiş millet birbirine girmiş.
delinin biri taşı attı kuyuya gitti, siz de uğraşın çıkarmaya :)))

hey Allah'ım yaa..üye fake.. konu fake.... gaza gelmeyin hemen..

Son düzenleme:
Konu gerçek değil ama yorumlar çok kırıcı. Gerçekten bi erkeğin hayatındaki 2.kadın olanlar aman olsun ne olucakki mantığı ile konuşuyorlar fakat 2 yıl sonra bir konu açarlar " eşim beni bir kadın ile aldatmış bebeğimde var bırakamıyorum ne yapıyım". Eşinin maymun iştahlılığı yüzünden aldatılan kadınların dediklerine katılıyorum. Kimsenin hayatında 2.kişide olmak istemem, kimsede bizim hayatımızda ikinci kişi olmasın. Yorum yaparken başınıza gelse ne yapardınız kısmınıda düşünün lütfen. Ben eşimin başka bir kadından hoşlanma fikri bile olsa ne yaparım diye düşünüp korkuyorum, yapmayın hanımlar. kimsenin yuvasıyla oynanmasına müsade etmeyin yada hoş karşılamayın. Babanız annenizi aldattıyı için boşanan bir ailenin çocuğu olarak bir yanı eksik büyüyen bir çocuktan daha öte kimse bilemez.

doğru söylemişsin 2 kadın olmayı kimse istemez bekera karı boşamak kolay bide o konuyu açan şahıs (sahte kimlik)sizin eşiniz ya da erkek arkadaşınızla ise poh poh verin de elinizden alı versin

bu sitedeki üyelerin yorum yapmak için pusuda bekleyişine hayranım :60:

konu sahibi "yasak aşkım" var demiş daha da bişey dememiş millet birbirine girmiş.
delinin biri taşı attı kuyuya gitti, siz de uğraşın çıkarmaya :)))

hey Allah'ım yaa..üye fake.. konu fake.... gaza gelmeyin hemen..

bu konu için sahibine ihtiyaç yok diye düşünüyorum..yani bu tarz hayatlarını sürdüren o kadar çok kadın varki yada meraklı yani ben bunları konuşmak için bu başlığı açanın niyetide kendiside kimsenin umrunda değildir bence diye düşünüyorum...uydurukta olsa gerçekte olsa kimse ona üzülmez bu durumda yada tersi..sadece konu dikkat çeker hepsi o..dediğim gibi böyle yaşayan çok kadın var..yada eşinden bu sebepten ayrılmak zorunda kalanlar..bu gaza gelmek değildir herhalde böyle olunca durum..yani pusu demişsinizde sizde konu ile ilgili olmasada millete bişey demekle meşgulsunuz bu ne oluyor???en azından herkes konuyla ilgili..inanmayıpta dediğim gibi düşünerek yazanlarda vardır belki bilinmez........

Son düzenleme:
konuyu acmamışsınki yasak diyosun ozaman evli bu adam nedenemizi istiyosu iyi allakkh mutlumu ettsin diyelim sende yazmışsın işte yasak gülüm yasak bırak adamı belki yuvası kurtulur bu sevepta sana yeter zaten

konuyu acmamışsınki yasak diyosun ozaman evli bu adam nedenemizi istiyosu iyi allakkh mutlumu ettsin diyelim sende yazmışsın işte yasak gülüm yasak bırak adamı belki yuvası kurtulur bu sevepta sana yeter zaten

Back
X