her insan her insana aşık olabilir, bunda ne var ki?
yani bi adamın evli olması çok çekici çok karizmatik olmasını engellemiyor ve malesef aşk ''evet bu doğru adam buna aşık olmalıyım'' diye kendi yarattığımız bi kavram değil. konu sahibini savunmuyorum yaptıgı yanlış sevgilisi var cünkü, ayrılmalıydı, yasak aşk dediği adamla birlikte olsa da olmasa da. aklı onda cünkü... adam çat diye eşini boşayamaz, arada resmiyet var, dahası adam da acaba aşık mı bunu bilemeyiz. adamın tavrı pek hoşuma gitmedi evet.
evlenmeden anlayamazsın denmiş fakat, eşimi benden daha çok mutlu edecek biri varsa, biri eşimin kalbini benden daha çok çarptırabiliyosa, eşimi ben değil o hakediyordur. ben böyle bi durumda hiç sorun çıkartmadan boşanırım. eşim benden boşanmadan onunla gizli saklı ilişki yaşıyorsa bu durumda tabiki suçlu.
ama konu sahibi, bu adam boşansın diye uğraşırsa ben hiç kızmam
kimse durduk yerde karısını boşamaz çünkü.
vay vay vay vayyyyy ne kadar da akıllı ve mantıklı yorumlar okuyorum burda
siz sorumluluk,tahammül gibi kavramları biliyormusunuz biliyorsanız örnekle açıklayın bi zahmet
evliliğin temel taşlarıdır bunlar SORUMLULUK , TAHAMMÜL ... SABREDECEKSİN ÇEKECEKSİN BAŞKA ÇARESİ YOK ZORA GELDİMİ HEMEN NAMUSSUZUN KUCAĞINA DÜŞ AYY NEYMİŞ KALBİ ATMIŞ, S.....YIM KALPLERİNE
aşık ol + evlen+ hertürlü şeye maddi manevi evliliğin için katlan, adam seni soyadı prangası ile bağlasın, sonra çocuk olsun aşkınızın meyvası küçücük bir bebek gelecek kaygısı iyi yetiştirme telaşı,adam seni evde hizmetçi yatakta o....u yapsın ,gelecek hayalleri 70 yaşında napıca sohpetleri,emek için saygı,
hopppp benim kalbimi o...punun bitanesi daha fazla çarptırdı öylemi???.. her ikisininde birbirinden farkı yok bu ş.sizlerin ....hiç erdemli faziletli ve normal bir şey değil ..
abartıyorum öylemi .... ÇOK BASİT AMA BAŞINIZA GELMEDEN O BEBEKLE O Ş..SİZLERİN ARKASINDAN BAKIP SONRA SİZ SIRTINI DÖNÜP ÇEKİP GİTMEDEN YENİ BİR HAYAT İÇİN BEBEĞİNİZİ HİÇ BİRŞEYDEN MAHRUM ETMEMEK İÇİN BİR SAVAŞA GİRMEDEN ASLA ANLAYAMAZSINIZ ... ÇÜNKÜ ONLAR AŞKLARINI YAŞARKEN SİZ BUNLARLA UĞRAŞIRSINIZ...
Buraya tekrar bir yorum yapmayacağım ama buraya gelip o ş...siz o p...slik hayatı yaşayanlar kaç aileyi ağlatan ve o çocukları ailesiz büyümesine sebep olan na... suz kadınlar
sadece düşünün bir gün sıra size gelecek Allahın izniyle
EMİN OLUN BUNDAN