Ne kadar dengesiz insanlar bunlar böyle!Merhaba arkadaşlar... bizim kurumun lavabosunda sigara içiyorlar. yasak... yasak olmasına rağmen içiliyor.. hadi dayanamıyorlar vs.. ancak ben astım hastasıyım ve wcyi kullanamıyorum. bunu yapanlardan biride samimi arkadaşım. dolaylı yollardan ona söyledindi ancak aynen devam ediyor... kızıyorumda... hatta bir ara hastaneye gitmeden önce (acile götüreceklerdi beni, araç bekliyordum), beni bu hala getirenlerden hakkımı helal etmiyorum da dedim.. oda vardı.. bozuldu felanda... sadece öle...
siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Merhaba arkadaşlar... bizim kurumun lavabosunda sigara içiyorlar. yasak... yasak olmasına rağmen içiliyor.. hadi dayanamıyorlar vs.. ancak ben astım hastasıyım ve wcyi kullanamıyorum. bunu yapanlardan biride samimi arkadaşım. dolaylı yollardan ona söyledindi ancak aynen devam ediyor... kızıyorumda... hatta bir ara hastaneye gitmeden önce (acile götüreceklerdi beni, araç bekliyordum), beni bu hala getirenlerden hakkımı helal etmiyorum da dedim.. oda vardı.. bozuldu felanda... sadece öle...
siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Bizim ofistede içiliyor . . Patron müdür herkes içiyor. . .kapıları pencereleri açıyoruz koku gitsin die. . dumanaltı bi ofiste malesef çalışıyorummmmmmm.şikayet edincede kimin şikayet ettiğini söyleniyor dediler bide güvenlik haber veriyor denetime geldiklerinde . .herkes önlemini alıyor
bızım ofıstede ıcılıyor ne yazıkkı bende cocukken ılerı derecede astımı atlatmıs bırısıyım ve nıkah ıslemlerı yapılırken cıger fılmınde doktor cıgerlerıme dıkkat etmem gerekıtıgnı soylemıstı.. ama ıcenler patron bırsey soylenmıyor
BİMER'e şikayet edebilirsin, hemen ilgileniyorlar. Daha önce çevre sağlığı ile ilgili bir konuda şikayette bulunmuştum derhal geri dönüş aldım. Yanlış bilmiyorsam adını vermeme opsiyonu da vardı galiba.
Yetkili kurumlara sikayet edebilirsiniz.Ben cevremdeki isletmelerden gozlemledigim kadari ile yasaga uyuyorlar ustelik siz astim hastasi bir insansiniz orada size birsey olsa bunun vebali nasil odeyecekler.Alo 184 veya zabitaya sikayet edebilirsiniz
sigara içen bayana dedim, yüzüne hakkımı helal etmiyorum diye. vebali de öderler onlar
oda arkadaşımda diyorki. sen çekeceksin koku da gelecek, yanında sigara da içecekler vs... nasıl sinir oluyorum. tmm çekerim ben sürekli rapormu alacağım.. rapor alıncada söyleniyorlar...
Cekmek zorunda degilsin en kisa zamanda sikayeti yap kimligini belli etmene gerek yok.Kurumda herkes mi sigara iciyor icmeyenlerde vardir mutlaka o yuzden kimin sikayet ettigi belli olmaz.
sigara içmeyenlerde var tabi... ya yer değişikliği isteyeyim. laf arasındada neden gitmek istediğimi de söylerim... sizce bu nasıl fikir?
bayanlardan biri arkadaşım dediğim gibi... ama onunda umrunda değil. sadece wcye girince raharsızmış gibi yapıyorlar o kadar... bayanda birde para yönünden sıkıntılı.. üzülüyorumda. gerçi o bana üzülmüyor ama.. işte
Yer degisikliligi derdine derman olacaksa degistir ama ben olsam sikayet ederdim cezasini odesinler ama yinede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?