Yasak yerde sigara.....

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba arkadaşlar... bizim kurumun lavabosunda sigara içiyorlar. yasak... yasak olmasına rağmen içiliyor.. hadi dayanamıyorlar vs.. ancak ben astım hastasıyım ve wcyi kullanamıyorum. bunu yapanlardan biride samimi arkadaşım. dolaylı yollardan ona söyledindi ancak aynen devam ediyor... kızıyorumda... hatta bir ara hastaneye gitmeden önce (acile götüreceklerdi beni, araç bekliyordum), beni bu hala getirenlerden hakkımı helal etmiyorum da dedim.. oda vardı.. bozuldu felanda... sadece öle...

siz bu durumda olsanız ne yapardınız?

Yetkili kurumlara sikayet edebilirsiniz.Ben cevremdeki isletmelerden gozlemledigim kadari ile yasaga uyuyorlar ustelik siz astim hastasi bir insansiniz orada size birsey olsa bunun vebali nasil odeyecekler.Alo 184 veya zabitaya sikayet edebilirsiniz

Son düzenleme:
Ne kadar dengesiz insanlar bunlar böyle!
arkadaşina anlatıysan durumunu, hala devam ediyorlarsa, bunu artık müdürünüze söyleyip, sorunun onların çizmesini üsteye bilirsin! Senin adını bile vermeden haleder o.

ayrica dışarıda neden içmiyorlar? Ben sigara icen biri olarak, asla iş yerinde icmem! İcemiyorsamda deliriyorum, ama yinede icmem

Bizim ofistede içiliyor . . Patron müdür herkes içiyor. . . kapıları pencereleri açıyoruz koku gitsin die. . dumanaltı bi ofiste malesef çalışıyorummmmmmm.şikayet edincede kimin şikayet ettiğini söyleniyor dediler bide güvenlik haber veriyor denetime geldiklerinde . .herkes önlemini alıyor

Eger kurumunuz bununla ilglenmemişse 155i arayip ihbarda bulunun. sonucta bunun siz oldugu anlasilmaz sigara icenlerde kurumda ceza alir

bizim kurumda da aynısı var dilekçe verdim ve takipçisi oldum neticede tüm birimlere yazı gönderdiler,buna rağmen içenleri gördüm resimlerini çekip ilgili birime gösterdim para cezası verdiler, eşimde polis sigara denetimine çıkıyolar arada, bi sonrakine gelip bizim müdürlüğü denetleyecekler, bildiğin isyan başlattım müdürlükte, benimde faranjitim var ikide hamile arkadaşım var leş gibi kokuyorum her lavaboya girdiğimde

Sikayetini isimsiz yaparsin canim kimse senin ihbar ettigini bilmez.Aniden baskina geldiklerinde istedikleri kadar sigarayi sondursunler sonucta icildigi belli olur.

bızım ofıstede ıcılıyor ne yazıkkı bende cocukken ılerı derecede astımı atlatmıs bırısıyım ve nıkah ıslemlerı yapılırken cıger fılmınde doktor cıgerlerıme dıkkat etmem gerekıtıgnı soylemıstı.. ama ıcenler patron bırsey soylenmıyor

bundan sizin kurumunuzun müdürü sorumluymuş. eğer kaymakamlığa şikayet edersen o ceza alırmış. bunu sağlam bir kaynaktan aldım.
yerinde olsam hemen şikayet ederim. müdürün uğraşsın

işveren çalışanın can güvenliğinden sorumludur meslek hastalığı sahibi olursan ciddi bi tazminat alırsın bunu kendisine hatırlat bence

BİMER'e şikayet edebilirsin, hemen ilgileniyorlar. Daha önce çevre sağlığı ile ilgili bir konuda şikayette bulunmuştum derhal geri dönüş aldım. Yanlış bilmiyorsam adını vermeme opsiyonu da vardı galiba.

1 hafta öncesine kadar sigara içen biriydim, çok şükür ki eşimle birlikte bıraktık. Ofisimizde kimse kullanmıyor, zaten kullanan da içemez. Ama iş hanının merdivenlerinde içen diğer iş yeri çalışanları var, gördüğüm zaman içme isteği duyuyorum. Tamam bi bayan olarak sokağa çıkıp içmeye çekiniyorlar ama, böyle de benim hakkımı gasp ediyorlar. Görmediğim zaman aklıma gelmiyor, bırakmamı zorlaştırıyorlar. Dumansız hava sahası bu yüzden harika bir uygulama oldu, yoksa mümkün değil bırakamazdım ben.

ceza alacaklarını biliyorum. benim eşimde sigara denetimlerine çıkıyor. normal para cezası, ayrıca disiplin cezasıda veriliyor. şikayet etsem ortalık karışır. bayanlar müdürün yanında çalışıyor. ben şikayet etsem kesin belli olur. eşim diyor ben yazayım. onlar yüzünden sürekli hastanedesin diye...

eşime diyeyim olmassa, birgün müdürle konuşalım. başka türlü olmayacak. birde bebek istiyorum ama ben sürekli hastayım.... müdürün sekreteri üstelik biri. kadın dışarıda otururken ben içeride şikayet edeceğim. nasıl olacaksa...

evet kimlik gizlenebiliyor... anlaşılmasından korkuyorum işin açıkçası...

Yetkili kurumlara sikayet edebilirsiniz.Ben cevremdeki isletmelerden gozlemledigim kadari ile yasaga uyuyorlar ustelik siz astim hastasi bir insansiniz orada size birsey olsa bunun vebali nasil odeyecekler.Alo 184 veya zabitaya sikayet edebilirsiniz

sigara içen bayana dedim, yüzüne hakkımı helal etmiyorum diye. vebali de öderler onlar

oda arkadaşımda diyorki. sen çekeceksin koku da gelecek, yanında sigara da içecekler vs... nasıl sinir oluyorum. tmm çekerim ben sürekli rapormu alacağım.. rapor alıncada söyleniyorlar...

Cekmek zorunda degilsin en kisa zamanda sikayeti yap kimligini belli etmene gerek yok.Kurumda herkes mi sigara iciyor icmeyenlerde vardir mutlaka o yuzden kimin sikayet ettigi belli olmaz.

Cekmek zorunda degilsin en kisa zamanda sikayeti yap kimligini belli etmene gerek yok.Kurumda herkes mi sigara iciyor icmeyenlerde vardir mutlaka o yuzden kimin sikayet ettigi belli olmaz.

sigara içmeyenlerde var tabi... ya yer değişikliği isteyeyim. laf arasındada neden gitmek istediğimi de söylerim... sizce bu nasıl fikir?

bayanlardan biri arkadaşım dediğim gibi... ama onunda umrunda değil. sadece wcye girince raharsızmış gibi yapıyorlar o kadar... bayanda birde para yönünden sıkıntılı.. üzülüyorumda. gerçi o bana üzülmüyor ama.. işte

Son düzenleme:

Yer degisikliligi derdine derman olacaksa degistir ama ben olsam sikayet ederdim cezasini odesinler ama yinede sen bilirsin.

Yer degisikliligi derdine derman olacaksa degistir ama ben olsam sikayet ederdim cezasini odesinler ama yinede sen bilirsin.

başka binlarda da birimler var. sadece sıkıntım sigarada değil. sigara küçük bir parçası. temizlik malzemeleride kullanıyorlar, onların kokuları... sonra oda parfümleride kullanıyorlar. o kadar dememe rağmen... kimsenin umrunda değil.... ama gitmeye kalktım işimi bozdular... her ay mutlaka rahatsızlanıyorum.. her ay bir ümitlede bebek istiyorum ama hastalanınca inş. bebek yoktur diye dua ediyorum... psikolojimde bozuldu...

çok haklısın rahatsızlık konusunda

peki canım bunlar 7 24 sigara mı içiyorlar. onlar yokken gitsen wc ye. mesela bizim de tenefüslerde lavoboda sigara içiyor. o yüzden ben de tenefüs harici lavobaya iniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…