• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasak

ellost

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
41
2
1
2.5 senedır yasak bır askın ıcındeyım ne o benden vazgecebılıyor ne ben ondan vazgecebılıyorum 3-4 aylık bır ayrılıktan sonra dun aksam yıne bır araya geldık sonumuz ne olacak bılmıyorum acı cekmıyorum eskısı gıbı ama yuk agır gelıyor bazen bu durumu yasayan ya da yasamıs arkadaslar vardır muhakkak aramızda bana bırılerı yol gostersın

Yasak ask derken? dahada acarmisin?? aldatma varsa isin icinde yol göstermem.

acı cekmedım degıl ılk o adamla bırlıkte oldum cok sevdım onu ama uzaklastırdım kendımı ondan bı sekılde yıne cıktı karsıma hayatıma baska kımseyı alamıyorum kabul edemıyorum baskasını

Cok buyuk bir yanlis yapiyorsun. Farkindasindir insallah. Illa birini mi almak zorundasin hayatina? Herkes hayatinda biriylemi yasiyor? Yalniz yasayan yokmu? Alma kimseyi. Hele o adami hic alma!

Yuva yıkanın yuvası olmaz herkes ilk çıktıgıyla evlenmiyor hayatınız alt üst olur ama altının üstünden daha iyi olacağı da mümkün olabilir. İlk diye ömür boyu onu çekecek değilsiniz yol verin gitsin

Cok buyuk bir yanlis yapiyorsun. Farkindasindir insallah. Illa birini mi almak zorundasin hayatina? Herkes hayatinda biriylemi yasiyor? Yalniz yasayan yokmu? Alma kimseyi. Hele o adami hic alma!
kesınlıkle bı hata bı yanlıs olarak gormuyorum bunu bagımlılık durumu belkıde bılemıorum sadece aynı durumu yasamıs ınsanların benı anlayacagını dusunuyorum tesekkur ederım yorumun ıcın

Yuva yıkanın yuvası olmaz herkes ilk çıktıgıyla evlenmiyor hayatınız alt üst olur ama altının üstünden daha iyi olacağı da mümkün olabilir. İlk diye ömür boyu onu çekecek değilsiniz yol verin gitsin
yol verme asamasına gecmek ıstıyorum ancak aklımla kalbım bana oyun oynuyor sureklı sehrı terketmeyı bıle dusunuyorum

yol verme asamasına gecmek ıstıyorum ancak aklımla kalbım bana oyun oynuyor sureklı sehrı terketmeyı bıle dusunuyorum
Hata ve yanlış olarak görmüyorsun. Zaten aklın ve kalbinde hep oyun oynuyor sana. Ee buradan ne bekliyorsun? Kırmızı mı yoksa mavi hapı mı alacağını da sen çöz artık.

kesınlıkle bı hata bı yanlıs olarak gormuyorum bunu bagımlılık durumu belkıde bılemıorum sadece aynı durumu yasamıs ınsanların benı anlayacagını dusunuyorum tesekkur ederım yorumun ıcın

Seni yargilamak gibi bir niyetim yok kesinlikle. Sevmek güzel seydirde, bu sekilde olani yanlis ya. Kalbine söz geciremiyor olabilirsin ama ortada bir evlilik var. Ve böyle bir iliskiyi onayliyormus gibi konusuyorsun. Sen simdi ne kadar sevsende onu kalbine gömmelisin. Veya icinden sevmelisin. Herkes sevdigiyle birlikte olamiyor malesef.. Sirf seviyorsun diye yanlis isler yapma.

Memlekette bos adam kalmadi tabii. Bir bitmediniz yemin ederim. Sizin icin bir dilekte bulunayim insallah bu adamdan ayrilir baska biriyle evlenirsiniz ve esiniz olacak adam da sizi travestilerle aldatir.

Bedduaya bak tobe tobe orcun geldi aklıma :70:

Konu sahibi sizede allah akıl versin. Inş hemen doğru yolu bulursunuz. . Çünkü sizde farkindasiniz ki yanlis yoldasinizt

Seni yargilamak gibi bir niyetim yok kesinlikle. Sevmek güzel seydirde, bu sekilde olani yanlis ya. Kalbine söz geciremiyor olabilirsin ama ortada bir evlilik var. Ve böyle bir iliskiyi onayliyormus gibi konusuyorsun. Sen simdi ne kadar sevsende onu kalbine gömmelisin. Veya icinden sevmelisin. Herkes sevdigiyle birlikte olamiyor malesef.. Sirf seviyorsun diye yanlis isler yapma.
tesekkur ederım yorumun ıcın ve yargılamadıgın ıcın yapmam gereken neyse onu yapıcam bununla bırlıkte yasamak cok zor ıcınde tutmak kendı basına yasamak cok zor sadece kendımı hafıfletmek ıstedım

Memlekette bos adam kalmadi tabii. Bir bitmediniz yemin ederim. Sizin icin bir dilekte bulunayim insallah bu adamdan ayrilir baska biriyle evlenirsiniz ve esiniz olacak adam da sizi travestilerle aldatir.
:):) yargılamayın lutfen yasanılan zorlukları bılemezsınız kendı ıradenız dısında gelısebılıyor bazı seyler.

Back
X