• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasak

Yok bebeğim gerçeklerle yüzleşmeni istiyorum konu senin :)

Hiç yaram yok. Kocamın işiyle evi 100 metre yok seslensem duyar beni.
Evden işe işten eve hatta günümün çoğunu orda geçiririm bende taş gibide hatunum .

Ha yapsa anca kompleksinden yapar onda da anca çirkin bi mahlukla o da zerre dokunmaz koyarım kapıya.

Adam mı yok !
ben agır konusmak nıyetınde asla degıldım sıze kusura bakmayın ancak sozlerınız cok acımasız emınım cok hos bır kadınsınız fakat bu konularda benden sıze tavsıye hıc bı seyınıze guvenmeyın ne guzellık ne para hıc bırının onemı kalmıyor hemcınsınızden sıze nacızane bır onerıdır bu lutfen yanlıs anlamayın benı

benım sevgım, benım ıcınde bulundugum durum benı ılgılendırıo ben kendımı bu durumdan cıkarmaya calısıorum sadece

Sizi ilgilendiriyor ama size bir yol göstermek için biraz acı da olsa gerçekleri göstermek zorundayız . Bunun için paylasmadin mi bizimle

bakın yınelıyorum ben buraya benı yaftalayın ya da cesaretlendırın dıye yazmadım sadece bırılerıyle paylasmak ıcın yazdım 2.5 senedır kendı basıma yasadıgım seyı paylasmak ıstedım
Biz seni yaftalamiyoruz . Bizim söylediğimiz iki cümle bilene bu kadar sizi kizdiriyorsa hemen konunuzu kapattirin kk hatunlari geldimi sabah yerler sizi. .

ben agır konusmak nıyetınde asla degıldım sıze kusura bakmayın ancak sozlerınız cok acımasız emınım cok hos bır kadınsınız fakat bu konularda benden sıze tavsıye hıc bı seyınıze guvenmeyın ne guzellık ne para hıc bırının onemı kalmıyor hemcınsınızden sıze nacızane bır onerıdır bu lutfen yanlıs anlamayın benı

Dediğim gibi yaparsa kompleksten yapar bu da bana koymaz. Koyulacak tek şey kapıya kendisi olur.

Bu adam karısını bıraksa sana gelse gel evlenelim dese evlenir misin ?

benımde sureklı dusundugum seyler bunlar bırılerının soylemesıne ınanın ıhtıyacım yok kendımı actım sadece

Kaç yaşındasın okuyor musun ?

Adam kac yaşında mesleği nedir ?

Sizi ilgilendiriyor ama size bir yol göstermek için biraz acı da olsa gerçekleri göstermek zorundayız . Bunun için paylasmadin mi bizimle

Biz seni yaftalamiyoruz . Bizim söylediğimiz iki cümle bilene bu kadar sizi kizdiriyorsa hemen konunuzu kapattirin kk hatunlari geldimi sabah yerler sizi. .
:):) herkes ıstedıgı seyı soylemekte ozgur yasamakta da sabahı bekleyelım ozmn bakalım neler olucak

24 yasındayım yuksek lısans yapıyorum reklam yazarıyım aynı zamanda 28 yasında o bı mekanda mudur

24 yaşındasın sen çıkdırmış olmalısın.
Engüzel çağın engüzel !!!

Bu adam seni 5-6 yıl daha oyalar eniyi ihtimalle sonra ?

Çocuğu belkide çocukları olur onların okulu " ailecek" gezmeler sana zaman ?
Yada gencini çıtırını bulur yine bayy

24 yaşındasın sen çıkdırmış olmalısın.
Engüzel çağın engüzel !!!

Bu adam seni 5-6 yıl daha oyalar eniyi ihtimalle sonra ?

Çocuğu belkide çocukları olur onların okulu " ailecek" gezmeler sana zaman ?
Yada gencini çıtırını bulur yine bayy
suan ınanın su en guzel cagın yazısını okuyunca gozlerım doldu okdr etkıledı benı haklısınız en guzel cagım kesınlıkle sabah uyandıgımda farklı bı gune uyanıcam tesekkur ederım

kesınlıkle bı hata bı yanlıs olarak gormuyorum bunu bagımlılık durumu belkıde bılemıorum sadece aynı durumu yasamıs ınsanların benı anlayacagını dusunuyorum tesekkur ederım yorumun ıcın
:) bır hata olarak gormemenız bu ilişkiyi yasamanız ahlaki degerlerinizi ortaya koyuyor.. Sızın durumunuzda olanın sızı dogru anlayacagını sanmam .. Yasayın ve görun bakalım umarım ıyı bır ders olur.

İkinci kadın olma. Neden oluyorsun.
Bırak gitsin adamı yazık gençliğine yazık.

:) bır hata olarak gormemenız bu ilişkiyi yasamanız ahlaki degerlerinizi ortaya koyuyor.. Sızın durumunuzda olanın sızı dogru anlayacagını sanmam .. Yasayın ve görun bakalım umarım ıyı bır ders olur.
evet sıze gore ahlakı degerler kısısıne gore degısebılecek seyler. yasamıs olan ınsanlar en azından empatı kurabılır dıye dusundum sıze gore yanlıs dusunmus olabılırım saygı duyuyorum.

evet sıze gore ahlakı degerler kısısıne gore degısebılecek seyler. yasamıs olan ınsanlar en azından empatı kurabılır dıye dusundum sıze gore yanlıs dusunmus olabılırım saygı duyuyorum.
Kişisine gore falan degısmıyor.. Sen bı erkegı sevıyor brlıkte oluyorsun hıcbır hakkın yok bu ilişkide sonra o adamı baska kadına yolluyorsun.. Sevgımı bu ask mı.. İlişki mi.. Bu durumun arkasında duruyorsunuz ve kusura bakmayın sızin bır yuvanız yok esınız yok ki böyle gıdersede olmayacak .. Sız baskalarından arta kalanlara alışmışşınız..

Kişisine gore falan degısmıyor.. Sen bı erkegı sevıyor brlıkte oluyorsun hıcbır hakkın yok bu ilişkide sonra o adamı baska kadına yolluyorsun.. Sevgımı bu ask mı.. İlişki mi.. Bu durumun arkasında duruyorsunuz ve kusura bakmayın sızin bır yuvanız yok esınız yok ki böyle gıdersede olmayacak .. Sız baskalarından arta kalanlara alışmışşınız..
ben duygularımın arkasındayım. laflarınıza lutfen dıkkat edın. benım hayatımı elestırmek sıze dusmuyor pardon da sız muneccım falan mısınız? ayrıca ufak bır uyarı buyuk konusmayın ılerde sızın ya da yakınlarınızın basına neler gelecegını bılemıyorsunuz.

gerçek olduguna inanmıyorum ama eğer öyleyse, umarım bir gün senin kocan da başkasıyla yasak aşk yaşar. milletin artıklarıyla uğraşmak nasıl bir zevk veriyor anlamıyorum ki, çok ezikçe. neyse karması var.

şimdi bana üsteki üyeye yaptıgın gibi laflarına dikkat et falan yazma. çünkü senin yazdıklarını yazdım ;) hoşuna gitmiyorsa sen de hoşa gitmediğindendir.

gerçek olduguna inanmıyorum ama eğer öyleyse, umarım bir gün senin kocan da başkasıyla yasak aşk yaşar. milletin artıklarıyla uğraşmak nasıl bir zevk veriyor anlamıyorum ki, çok ezikçe. neyse karması var.
artık cok gec bence kara lısteye alınmıs olmalısınız coktan yasıcak oldugunuz gunu bekleyın lutfen...
sızın gıbı emır kıplerıyle konusmuyorum maalesef laflarına dıkkat et demek benım haddıme degıl ancak rıca ederım.

Back
X