Kendimi eşinin yerine koyarak cevap veriyorum.Eşimle bende ayrılmak üereyim babamın evindeyim fakat henüz boşanmadık.Onun hayatında birisi var her ne kadar ayrıda olsak bu doğru bir hareket değil.Şuanda bana sadakatleyükümlü ve boşanana kadar sadık kalmak zoruda.İkincisi eşi size dava açsa yüklü bir tazminat alır yaptığınız şey suç sayılıyor eşler birbirlerine karşı sadakatle yükümlüdür.Burda sizin durumunuza yorum yapan hiç kimseye kızma hakkına sahip değilsiniz.Erkek arkadaşının eşinin yerine koyarak yazıyorum kendimi çünkü bende aldatılyorum.O kadının hiç bir suçu yokken (hata tek taraflı değil)eşini beklerkerken adamın aklını karıştıran sizsiniz.Peki yarın öbürgün boşandıklarında içiniz rahat edebilecekmi.Hadi gel evlenelim dese mutlu olabilecekmisiniz.Ben eşime dayamadım sırtımı.Boşanıyorum ama ayaklarımın üzerindeyim.Bebeğimede kendimede yetebilirim.Ne sen nede o adam iflah olmazsınız kadının günahına giriyorsunuz.Ayrılık sebebi olmayın.Vazgeçin bu alışkanlığınızdan.Evet belkide çok canınız yanıcak ama en doğrusu bu bi silkelenin.Karşınıza birisi çıkar ve sizde bir yuva kurarsınız.