Yasaklar ve kısıtlamalar hakkında?

Hemsireehaniimm

I'm no ordinary woman,my dreams come true🌸
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
404
676
33
Kızlar iyi akşamlar,
Ben ve nişanlım bulunduğumuz şehirde haftasonu için otel rezervasyonu yaptık,ama bugün itibari ile olduğumuz şehire de haftasonu yasağı geldi. Cumartesi aksam gidip pazar öğlen çıkacaktık. Şimdi yasaklar olunca gene kalınabilir mi iptal edersek ücret de yanacak. Rezervasyon kodu gösterilse eve dönüşte yine de ceza yazılır mı

Otelden kağıt alma imkanınız varsa alın. Rezervasyon yaptığınız tarihi falan gösterirseniz sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum, zaten yasak gelmeden önce yapmışsınız rezervasyonunuzu. Ben otelden dönerken polis taksiyi durdurup sordu, bende durumu anlattım isterlerse oteli arayabileceklerini falan söyledim ceza falan yazmadılar.

Bulunduğumuz ilde olsa sıkıntı olur mu acaba

Bulunduğumuz ilde olsa sıkıntı olur mu acaba
Yorumumu düzenledim, belge ekledim bakabilirsiniz.
Bir problem olacağını zannetmiyorum, hele ki İstanbul gibi bir yerde beni durdurup hiçbirşey yapmadılarsa size de yapmazlar bence.

Cumartesi gidebilirsiniz yine, polis durdurursa rezervasyon bilgilerinizi gösterin, muaf oluyorsunuz kısıtlamadan. Neredeyse her haftasonu basımıza geldi bizim de, polis geçin diyor maili ya da kağıtları gösterdigimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…