merhabalaaaar...
kendime yasak koymuyorum kural koymuyorum "sağlıklı beslenmek" adına, gerekli besinleri gerektiği kadar alarak herşeyden azar azar yiyerek gözüm hiçbirşeye düşmeden kilo vermek istiyorum..
sanırım kendi günlüğümü yazarsam daha çok motive olacağım. bu yolda bana eşlik etmek isteyenlere topiğim açık arkadaşlar..
1.66 boyum var 1 çocuk sahibiyim. kilom 72.5
mümkün olduğu kadar da yürüyüş yapacağım
ömür boyu sürecek sağlıklı beslenme düzenimin 1.günündeyim:)))
gün-ay sınırlamam yok nasıl istiyorsa öyle gidecek kilolarım.
şu an itibariyle başlamış bulunuyorum..gerçekten kendime olan inancım tavan yapmış durumda
katılmak isteyen arkadaşların menülerini ve kilolarını bekliyorum..:)))
Merhaba canım kılo verme seruvenın hayırlı olsun :)
bende gecen hafta 76 kg ıle basladım ve 1 haftada 3 kılo verdım.
su an 73 kıloyum ve hedefım 58 olmak :) bırbırımıze destek olalım olacak ınanıyorum :)
Selam...
Ben 1.75 kilo 87.9..
Neredeyse bir hafta icnde 88.4 den 87.9 a düstüm.
Yalniz dün misafrlerm gld. Saolsunnlar kadayif getirmisler. Yedim birazzzkola icmedm ama sekersiz cay ictm. Vicdanm asiri sizladi.
Sbah misir gvregi yedm. Oglen sadece meyve 1.5 lt su.
Bebebm var, 6aylik.. ona corba yparken patates karnibaharndan aldm. Biraz. Biraz once de yogurt koydm yedm. İkinci 1.5 suyumu icmeye basladm .. hala iciyrmm...
Hedefmm 73 75 arasi bir kiloya dusmeeek.
Arti hala emziriyoruumm
hoşgeldin canım.
her grup besinden almaya dikkat ederek kilo verebiliriz. bence sen yemeğinden kısma sakın aç kalma ama abur cubur sağlıksızz şeyler yeme. kola hazır meyve suyu içme..bu tip şekerli hazır gıdaları kesince bile sütün daha çok olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?