Yasal mı veya ben mi abartıyorum?

Bende ozel kresde çalistim.
Haftada 1 çoçuklarin çok sevdiği çizgi film izletiyorduk yarim saat

Dersimde kisisel gelisim odakli kisa videolar izletirim ben de. Ana fikri bulmaya calisiriz yorumlariz. Duz anlatimdan cok daha etkili olabiliyor.
Ama cocuklar evde derste film izliyoruz derlerse diye korkarim ayda bir yaparim bunu. Basima is almak istemem.
Cocuga ne izlettikleri ve nasil neden izlettikleri de onemli. Zaman doldurmak cocugu etkisizlestirmek icin mi yapiyorlar yoksa interaktif sekilde cozumleyerek mi?
Kizimin ana okulunda dortten besten sonra ogreciler dagiliyor. 6 ya kalan da var bu sure zarfinda hep cizgi film izletiliyor. Ben de dort oldu mu alirim kizimi. Bu sekilde olani icime sinmiyor. Eger boyleyse haklisiniz. Gidin konusun.

Tavrınız hiç hoş değil.
Ben de okul öncesi öğretmenliği yapmış bir idareciyim.
Konu sahibi C CeYz 'in söylemek istediği şey çok başka. Konuyu çarpıtmaya hiç gerek yok.

Haftada 3 gün okulda çocuklara çizgi film izletilmez. İnsanlar çocuklarını anaokuluna okul öncesi eğitim alması için gönderiyor tv veya projeksiyondan film izlemesi için değil.

@CeYz İşlenen konu ile ilgili eğitici video izletilebilir onlarda zaten süre uzun olmuyor.
Maksimum 10 bilemediniz 15 dakika.
Mesleğe yeni başlamış, günü planlamadığı için ne yapacağını tam bilemeyen, öğretmenliği gönülsüz yapan,mesleki anlamda yorulmuş öğretmenlerde böyle bir eğilim olabiliyor ne yazık ki...
İdarenin takip ve kontrolünün zayıf olduğu okullarda da çok sık rastlanan bir tablodur çocuklar çizgi film izlerken öğretmenlerin dinlenmesi veya meslektaşları ile sohbet etmesi.
Fevri hareket etmeyin biraz daha takip edin.
Aynı durum devam ederse öğretmeninizle konuyu sakince konuşun.
Bakalım ne cevap verecek?
2 sınıfı birleştırıp fılm açıp izletıp kendilerine sohbet zamanı sağlayan anaokulu öğretmenleri de gördü bu gözler.Her mesleğin mesleğini seveni var sevmeyeni var hakkıyla yapanı car yapmayanı var.hemen savunmaya geçmek saçma meslektaşlarını hiç bir sektörün

2 sınıfı birleştırıp fılm açıp izletıp kendilerine sohbet zamanı sağlayan anaokulu öğretmenleri de gördü bu gözler.Her mesleğin mesleğini seveni var sevmeyeni var hakkıyla yapanı car yapmayanı var.hemen savunmaya geçmek saçma meslektaşlarını hiç bir sektörün
Neler gördük neler?
Dediğiniz gibi her mesleği iyi yapan da var hakkını vermeyen de.

Back
X