Evet. Internetten arastirin.Yasal mı?
Yuh ya! Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?
bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmayin lutfen .bende bu sekilde evlat edindim.o kadarda kolay degil ayrica ayni kurum sartlari gecerli arastirma yapilmadan davaniz kabul edilmeden olmuyor arastirip oyle yorum yapinYuh ya! Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?
buradan aile arayacağınıza devlete verseniz. o zaten aile bulmuyor mu?
niyeLütfen öneride bulunmayınız.Bu konuyu en ince ayrıntısına kadar bilen birisiyim. Anne devlete vermek istemiyor.
bakımı benim için kolay olmayacağından maalesef kabul edemiyorum. Sizin de o annenin de işi görülsün.
Ne demeyi düşünüyor da bilemiyorsunuz. Sırf mesaj yazmak için bu kadar ehemmiyetli bir konuya boşluk dolduruyorsunuz. Şartlarım ve yaşım müsait olsa sizin gibi halden anlamazlara meydan bırakmadan ben sahiplenirim. Konularımı inceleyecek olsanız ne kadar suizanlarla dolu bir beyninizin olduğunu anlarsınız.Bu ifadeleriniz çok rahatsız etti beni. Ne desem bilemedim, insanlar evcil hayvanlarını sahiplendirirken bile çok daha fazla hassaslar.
mesajımın içeriğinde tavsiye almak hususu yok çünkü. Verilmiş bir karar ve buna istekli anne adayı var.
Bunun yolu sosyal medyaya ilan vermek mi peki?bilmediginiz konu hakkinda yorum yapmayin lutfen .bende bu sekilde evlat edindim.o kadarda kolay degil ayrica ayni kurum sartlari gecerli arastirma yapilmadan davaniz kabul edilmeden olmuyor arastirip oyle yorum yapin
Özelden mesaj attım.Kaç aylık hamile, anne? Doğumu ne zaman ?
Ne demeyi düşünüyor da bilemiyorsunuz. Sırf mesaj yazmak için bu kadar ehemmiyetli bir konuya boşluk dolduruyorsunuz. Şartlarım ve yaşım müsait olsa sizin gibi halden anlamazlara meydan bırakmadan ben sahiplenirim. Konularımı inceleyecek olsanız ne kadar suizanlarla dolu bir beyninizin olduğunu anlarsınız.
Merhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi. İnternetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye'de..doğumuna çok az zaman kalmış. Bana yalvarıyor bebeğimi siz alın diye. Ancak vicdanen içim gitse de, yaş farkı ve bebek düşünmemem nedeniyle bakımı benim için kolay olmayacağından maalesef kabul edemiyorum. Sizin de o annenin de işi görülsün. Ben de aracı olmak sevabını kazanmak istiyorum..Bana özel mesaj kutusundan acilen tel bırakınız.
Sayın feyzan eslem,Ne demeyi düşünüyor da bilemiyorsunuz. Sırf mesaj yazmak için bu kadar ehemmiyetli bir konuya boşluk dolduruyorsunuz. Şartlarım ve yaşım müsait olsa sizin gibi halden anlamazlara meydan bırakmadan ben sahiplenirim. Konularımı inceleyecek olsanız ne kadar suizanlarla dolu bir beyninizin olduğunu anlarsınız.
Merhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi. İnternetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye'de..doğumuna çok az zaman kalmış. Bana yalvarıyor bebeğimi siz alın diye. Ancak vicdanen içim gitse de, yaş farkı ve bebek düşünmemem nedeniyle bakımı benim için kolay olmayacağından maalesef kabul edemiyorum. Sizin de o annenin de işi görülsün. Ben de aracı olmak sevabını kazanmak istiyorum..Bana özel mesaj kutusundan acilen tel bırakınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?