sen mükemmelsin balll ben sana daha ne söyleyebilirim
kıslar neden ben sızın gıbı pozıtıf dusunemıyorum..bu sıralar cok karamsar ve umutsuzum..senağlama
günaydın herkese öyle güzel uyumuşumki yalnız biraz geç kalktığım için hafif uğuşukluk var onun dışında çok iyiyim inşallah herkes pozitif enerjisini bulur ve kaybetmez
CANIM olumlamaları bugun 2. kez tekrar ettım yıne edıcem tekrarları.tuanaycım ben rıze kucuk sehır olduğu için aktar dıye bır dükkan yok burdaa yarın carsıda inşallah bulurum deniz tuzunu.Canım benım biliyorsun tedavimi okadar iyi hissediyorumki ama %80 dıyorum artık bebek düşüncesi kafamdan çıkarıyorum ve zamana bırakıyorum,yumurtlama zamanımmıydı,geçtimi?ateşim kaçtı acaba?tahlillerde çıkan negatif yanlışmıydı?gebelik belirtilerini vücutta yaşıyorum v.s.bu gibi BOŞ HAYALLERE KAPILARAK İNSANI HÜZNE,KARAMSARLIĞA,HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIR.Bende bundan 3 ay öncesıne dayanarak böyledım ama artık boşver diyorum.İSTEKLERİMİZE KAVUŞABİLMEK İÇİN YÜREKTEN İNANARAK,POZİTİF DÜŞÜNEREK DİLEKLERİMİZE KAVUŞUCAZ.Ben bir gün anne olacağımı biliyorum ve buna allah izin verirse inannıyorum en kısa zamanda hamile kalıcam KALICAM sırnaşık şeysırnaşık şeyHEMDE EŞİME DİYORUMKI GÖRÜCEKSİN BAK HEMDE İKİZLERİMİZ OLUCAKCanlarim Süpersiniz...dersler Başladi Artik,şunu Söylemek Isterim Ki,şu Ana Kadar Yerleşmiş Düşünce Ve Bilinçalti Sistemimizi Hemen Bir Anda Değiştirmek Bizi Biraz Zorlayabilir.ama şunu Hiçbir Zaman Unutmayalim Ki Istediğimiz Herşey Ama Herşey Gerçek Olacak.çok Güzel Bir Halka Oluşturduk.gelmeyen Bebekler,ya Da Regl Gününe Yakin Yapilan Tahlillerde çikan Negatif Testler,buna Rağmen Birbirimize Sorduğumuz Yanliş çikma Ihtimali Var Midir?sorulari...içimizde Yeşerttiğimiz,gözümüzden Sakindiğimiz,ama Henüz Dünyaya Gelmeden Melek Olan Bebeklerimiz...bunlara Son Verelim,bunlari Düşünmek Aci Verir,aci Hayal Kirikliği Yaratir...hepimiz Buradayiz.göreceğiz Ki Hayat Daha Kolay Olacak...
Olumlamalari Dediğim Gibi Tekrar Edin Lütfen.bu çok önemli....
Bu Arada Bugün Aktarcilardan Deniz Tuzu Bulmanizi Istiyorum Sizden..bu Da çok önemli...sadece Ruhumuzu Değil,bedenimizi De Hazirlayacağiz Yeni Yaşama....
:roflol::roflol::roflol:ay allahta seni güldürsün emi kaşınan kediye bittim ya :roflol::roflol::roflol:http://www.herice.com/mail/video/kedikonus.htmlhehehehe melekoğlum ben ne yapıyorum bılıyormusun netten komık seyker arastırıp ızlıyorum ve resımlere guluyorum bunu ızleyın bak kızlar tuanaycım sende :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?