insanların ne kadar umutsuz olduklarını ve olayları ne kadar çok taktıkça gebe kalma şanslarının ne kadar azaldığını düşününce hiç de yanlış bir yere konu açtığımı sanmıyorum arkadaşım
merhabalar işte geldim burdayım geç kaldım biraz kusuruma bakmayın sayfa yöneticileri lütfen bu konuya engel olmayın biz gebe kalmak için hayatı kendimize zindan ediyorduk şimdi bu yolla inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliği elde edicez lütfeeeeeeeeeeeeen
merhabalar işte geldim burdayım geç kaldım biraz kusuruma bakmayın sayfa yöneticileri lütfen bu konuya engel olmayın biz gebe kalmak için hayatı kendimize zindan ediyorduk şimdi bu yolla inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliği elde edicez lütfeeeeeeeeeeeeen
Bende katılıyorum.Gebe kalmak isteyenlerin morale ihtiyacı var.Bu konu diğre sayfalarda olunca hepimize ulaşamaz.
Ama yine de tabiki site yöneticilerinin bileceği iş.Ne desem yalan olur
Tuanaycım ellerine sağlık canım.İyiki girdin hayatımıza.Ben kendime Motivasyon istiyordum bak sen geldin,demekki istediğimiz şeyleri çekiyoruz cidden a.s
Balsurat bu ne pozitiflik böyle maşallah çok iyiysin.Walla bu motivasyonla ikiz,üçüz doğurursun sonunda sen :hooray:
......Hayat BenimLe güzel :dance:
bu dersler ilerledikçe daha da zewkli olmaya başladı içimizdeki +bizi ortaya çıkıyor we hayata daha ii bakmamızı sağlıyor bi newi at gözlüklerimizi çıkarıyoruz gözümüzden we sabit fikirlerimizden kurtuluyoruz en basitinden ben bir olay olupta eşimle tartıştığımda kendimi paralıyordum we ruhsal dengem allak bullak oluyordu ama şimdi bunu ben yaptım diyorum we üstünde fazla durmuyorum...bu derse başlamadan önce resmen kendimi cezalandırıyormuşum da haberim yokmuşş...oh beee bu dersler bana ii geldi inanmazsınız belki ama artık hiçbişeyii takmıyorummmmmm...lorke lorke :teytey: :teytey:
arkadaslarım bende cok pozitifim maşaallah bu ay tedavıye baslıycamm kendımı üzebilecek ortamlardan uzak duruyom evımde biraz kafa dınlıyorum temızlıgımı yapıyorum oh yasasın pozitiflik :)):)):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?