Yaşam şartlari agirlasti malesef

Hiçbir yoruma bu yoruma kızdığım kadar kızmadım üzülmedim. Evet asgarinin bir tık üstü maaş kaldı ve 15 bin değil, hatta asgari ücret de alınabiliyor bu ülkede. Hatta daha da şaşıracaksınız ama asgari ücretin altında maaş da var hala ülkede.

yada yurt disinda calismak icin nasil gidilir.
Hangi ülkeyi hedefliyorsanız oranın dilini iyi öğrenmeniz gerekiyor ilk etapta.
Çünkü IK iyi iletişim gerektiren bi alan.
Sonra Linkedin'de profil oluşturup yurtdışı ilanlarına başvuru yapabilirsiniz..

“Bütün ümidim gençliktedir.” Diyen Atatürk’ümüz bugünleri görse ızdırabından katlanamazdı…
Sadece yalnız değilsiniz demeye geldim.
Hiçbir çalışan memnun değil.
Çok ağır ve mobbing altında çalıştırılıyoruz.
Çok üzgünüm….

Siz bir şekilde şansı dönmüş kişilerdensiniz, bırakın lise mezununu Boğaziçinde okuyan bile alamıyor o maaşı. Bu nedenle siz konu sahibi için gerçekçi bir örnek değilsiniz bence.
Muhtemelen bir dili çok iyi derecede bilip satış tarzı bişey yapıyor. Hani şu Almancilarin çalıştığı boy boy ilanları çıkan işlerden.

Muhtemelen bir dili çok iyi derecede bilip satış tarzı bişey yapıyor. Hani şu Almancilarin çalıştığı boy boy ilanları çıkan işlerden.

Aynen ben de aynısını düşündüm. En sinir olduğum şeyi yapmış zaten bol keseden akıl vermiş dksksks

Bana kızmadınız umarım çünkü bunlar gerçekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…