Yok, dizler için gitmedim ama genel olarak gittiğim doktorlar gördükleri anda kilo ver diyorlar. :)Hiç doktora gitmedin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, dizler için gitmedim ama genel olarak gittiğim doktorlar gördükleri anda kilo ver diyorlar. :)Hiç doktora gitmedin mi?
Dünyalık menfaatler hep gelip geçici hevesler bence.Bir zaman sonra alışıyorsun doyurmuyor ,mutlu etmiyor seni.Benim en kuvvetli yanım ,maneviyatım; Allaha olan inancım.Gerisi boş...Özellikle bekar, çocuksuz ve 25+ bireylerin cevaplarını merak ediyorum. Benim için eskiden bu seyahat etmek iken şimdilerde para kazanmaya dönüştü ama altı boş bir motivasyonmuş gibi geliyor bazen ve yaşama şevkimi kaybediyorum. Sizinkiler nedir merak ediyorum
Elhamdülillah, benim de inancım beni hayata bağlayan beni diri tutan şey. Ama ben biraz daha fazlasını istiyorumDünyalık menfaatler hep gelip geçici hevesler bence.Bir zaman sonra alışıyorsun doyurmuyor ,mutlu etmiyor seni.Benim en kuvvetli yanım ,maneviyatım; Allaha olan inancım.Gerisi boş...
Kendinizi sevin. Hayatınızı farklı hobilerle doldurun hedef koyun. Mesela spora başlayıp kendinizi hedef bi kilo vücut koyun ona ulaşmak hem çaba ister hemde eğlenceli bi süreç. Evcil hayvan sahiplenebilirsin seviyorsan eğer o d insanı hayata bağlar bi amaca hizmet etmek insana iyi geliyor. Ya da araç almak için birikim yapın hedef koyun varsa eğer değiştirmek için çabalayın. Yani tamamen bu söylediklerim sizin psikolojik durumunuzla alakalı aslında para kazanma motivasyonu o parayla birşeyler yapma hayali bile insana heyecan mutluluk verir.Özellikle bekar, çocuksuz ve 25+ bireylerin cevaplarını merak ediyorum. Benim için eskiden bu seyahat etmek iken şimdilerde para kazanmaya dönüştü ama altı boş bir motivasyonmuş gibi geliyor bazen ve yaşama şevkimi kaybediyorum. Sizinkiler nedir merak ediyorum
Kilo dize en büyük zararYok, dizler için gitmedim ama genel olarak gittiğim doktorlar gördükleri anda kilo ver diyorlar. :)
Şu aralar verme uğraşı içerisindeyim, verdim biraz. Sadece diz değil her şeye zarar maalesef/:::Kilo dize en büyük zarar
Bence benimki tatile gitmek. Her yer değil ama merak ettiğim yerler, yeni bir ev, araba değiştirmek, ufak tefek alışverişler gibi materyalist şeylerÖzellikle bekar, çocuksuz ve 25+ bireylerin cevaplarını merak ediyorum. Benim için eskiden bu seyahat etmek iken şimdilerde para kazanmaya dönüştü ama altı boş bir motivasyonmuş gibi geliyor bazen ve yaşama şevkimi kaybediyorum. Sizinkiler nedir merak ediyorum
2 yıldır terapi alıyorum, güzel ilerleme kaydettik ama daha çok mehter marşı gibi oluyor bazen, geriye gitmelerde çok oluyorHayat motivasyonunuzu kaybettiyseniz eğer terapi öneririm. Şöyle bir durup hayatınıza dışarıdan bakmanızı sağlar.
Sorun kilo bence cunku bende dediginiz kriterlerdeyim ve kilolu oldugum icin hayat zevk vermiyorYok, dizler için gitmedim ama genel olarak gittiğim doktorlar gördükleri anda kilo ver diyorlar. :)
Canim bu elestiri degil psikolojik siddetBenim annemde öyleydi tam kapıdan çıkıcam ıyy ne iğrenç olmuş üzerindekiler derdi dönüp değiştirirdim en basitinden. Şimdi öyle değilim tabi sallamıyorum.
Zayıflamak adına bir şeyler yapıyor musunuzSorun kilo bence cunku bende dediginiz kriterlerdeyim ve kilolu oldugum icin hayat zevk vermiyor
Sevmek sevilmek, beğenildiğini hissetmek önemli.bana kalırsa hayatın 1 tane amacı ve motivasyonu olmaz herşeyden ihtiyacımız olduğu kadar olmalı.biri tamamen sıfirsa diğerleri bu açığı kapatamaz ki.maddi manevi ihtiyaçlarını yeteri kadar karşılayabilen biri illa amaç da amaç diye düşünmez zaten.Özellikle bekar, çocuksuz ve 25+ bireylerin cevaplarını merak ediyorum. Benim için eskiden bu seyahat etmek iken şimdilerde para kazanmaya dönüştü ama altı boş bir motivasyonmuş gibi geliyor bazen ve yaşama şevkimi kaybediyorum. Sizinkiler nedir merak ediyorum
Eksik olan birşey var mı hayatında?Yaşamayı seviyorum aslında, sadece doyum hissi yok, bir şeyler eksik sanki. Böyle çok güzel görünümlü ama tadı hiç olmayan bir çilek yiyormuşum gibi. Hani görüntü güzel ama ben tadını alamadığım için bir anlam ifade etmiyor