• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşama sevinci

gizlihesabim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
13
Depresyon geçiriyorum. 9 haftalık hamileyken bebeğim gelişmedi kürtaj oldum. Maddi sıkıntılar üst üste geliyor kartları ödeyemiyoruz.
Evimle eşimle işimle kendimle ilgilenemiyorum. İlaç kullanıyorum ama yaşama sevincim gitti ve kendimi toparlayamıyorum
Size iyi gelen şeyler ne, motivasyonunuz ne
Artık çok yoruldum ağlamaktan, aileme de sürekli anlatıp sıkmak istemiyorum
Biraz dertleşelim mi

Sizi şuan da ne motive ederdi bunları yaşamış olmasaydınız yapmaktan keyif aldığınız şeyler nelerdi. Bizde maddi sıkıntılar yaşıyoruz karttan karta ödemeler vs bende şuan hamileyim daha önce düşük yaptım. Tekrar olmaması için evden çikmiyor ağır işlerden uzun süre ayakta durmaktan kaçınıyorum. Ama ben hamile olmadan önce de maddı skkıntı vardı zaten genel olarak her ay hesapta olmayan bir harcama çikiyor pek de düzene giriyor diyemem o yüzden. Mesela temizlik yapmak bana çok iyi geliyor aşırı bunalınca en kötü dolabı döküp kıyafetlerimi yeniden düzenlice katlıyorum. Mehmet yıldız videoları izliyorum. Size belki klişe gelebilir ama canınızı bu kadar sıkacak konu ne kadar fani. En lüks araç düşünün ve sizin en ufak bi kazaya bakar dimi kalıcı değil dertleri de eşya olarak görün. Hiçbiri kalıcı değil. Ama ruhunuza ve bedeninize bıraktığı bu etki kalıcı hasarlar bırakabilir. Güzelce duş alın saçınızı yapın giyinin kek yapın vs sağlığınız düzelince düşünürseniz iş bulun size de iyi gelicek. Arkadaşlarınız veya eşinizle beraber sevdiğiniz yerlere gidin bi manzaraya dalın bi kedi köpek besleyin. Hayat kalıcı değil. Dertleri de kalıcı yapmayın. 🌸🌸

Yapmaktan keyif aldığım hiçbir şey kalmadı. Çok şükür ki eşim anlayışlı bir insan, beni yıpratmıyor bu süreçte
Her şey düzelecek diye kendimi telkin etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Çok halsiz ve güçsüzüm

Depresyon geçiriyorum. 9 haftalık hamileyken bebeğim gelişmedi kürtaj oldum. Maddi sıkıntılar üst üste geliyor kartları ödeyemiyoruz.
Evimle eşimle işimle kendimle ilgilenemiyorum. İlaç kullanıyorum ama yaşama sevincim gitti ve kendimi toparlayamıyorum
Biraz dertleşelim mi
Hiç bir acı kalıcı değildir diyorum.İçinde bulunduğunuz süreç belki şuan sizi kötü hissettiriyor ama geçecek diye düşünün ve bu süreçte müzik dinleyin,kitap okuyun, yürüyüş yapın,sevdiğiniz arkadaşınızla oturup karşılıklı kahve için yeter ki sağlığınız yerinde olsun.Borçlar ödenir ,bebek yine olur Allah'ın izniyle.

Hiç bir acı kalıcı değildir diyorum.İçinde bulunduğunuz süreç belki şuan sizi kötü hissettiriyor ama geçecek diye düşünün ve bu süreçte müzik dinleyin,kitap okuyun, yürüyüş yapın,sevdiğiniz arkadaşınızla oturup karşılıklı kahve için yeter ki sağlığınız yerinde olsun.Borçlar ödenir ,bebek yine olur Allah'ın izniyle.
İnşallah öyle olur bazen ağlarken nefes alamıyorum

Biraz dertleşelim mi
Keşle size neler yaşadığımı, bütün bu yaşadıklarımın karnımda gelişmeyen beneğimle başladığını ve şimdi nasıl bir hayatım olduğunu anlatabilsem burda. Umut hep var unutmayın ve kendinizi önemseyin hepsi geçecek. Hayatın içine bırakın kendinizi o size yön verecek. Ben böyle durumlarda hayata karışıp kaybolmayı tercih ediyorum. Hızlı bir işte çalışmak, aralıksız kitap okumak yada örgü örmek yada bir kursa başlayıp insanları dinlemek.

Biraz dertleşelim mi
Üzüntünü paylaşıyorum , herkesin acısı yaşadıkları farklı acıları tartmak kıyas yapmak doğru olmayabilir ..herkesin yükü kendine göre ağırdır ama , geçen sene kuzenim 8 aylık bebeğini suni sancı verilerek öl*ü doğum yapmak zorunda kaldı. Odası herşeyi hazırdı 9 senelikte evli hiç çocuğu yok üstelik tedaviyle oldu ve tomar tomar para gitti..

Şuan siz kartları ödeyemiyosunuz, ve kayıp yaşamışsın🙏🏼 için acıyor farkındayım ama hayata tutunmak zorundasın eşine destek olup bişeyleri tekrar rayına oturtmalısın..

İşinle ilgilenirsen sana iyi gelcektir maddi manevi iyi gelicek.. sana klasik gençsiniz yine olur gibi laflar etmeyeceğim ama bebeğin yine en doğru zamanda gelicek ben buna inanıyorum.. herşeyde bir hayır vardır..

Bence toparlanmaya calış, sağlığına odaklan.. önce sen sağlığın sonra sağlıklı hayırlı bir evlat🙏🏼

Eşini ihmal etme, oda bir kayıp yaşadı seninle birlikte muhakak senin kadar üzgündür ve bu süreçte sana destek olduğuna eminim.. sende ona destek ol.. toparlaycaksın inanıyorum sende inan.. birgün kalk ve deki ben bunu da atlatıcam... ve yeniden başlicağım..

İşe gitmen , kurslara katılman , kitap okuman okadar iyi gelir ki sana.. herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden önce allahım afiyet versin sağlık versin rabbim daha kötü şeylerle sınamasın☘️

Üzüntünü paylaşıyorum , herkesin acısı yaşadıkları farklı acıları tartmak kıyas yapmak doğru olmayabilir ..herkesin yükü kendine göre ağırdır ama , geçen sene kuzenim 8 aylık bebeğini suni sancı verilerek öl*ü doğum yapmak zorunda kaldı. Odası herşeyi hazırdı 9 senelikte evli hiç çocuğu yok üstelik tedaviyle oldu ve tomar tomar para gitti..

Şuan siz kartları ödeyemiyosunuz, ve kayıp yaşamışsın🙏🏼 için acıyor farkındayım ama hayata tutunmak zorundasın eşine destek olup bişeyleri tekrar rayına oturtmalısın..

İşinle ilgilenirsen sana iyi gelcektir maddi manevi iyi gelicek.. sana klasik gençsiniz yine olur gibi laflar etmeyeceğim ama bebeğin yine en doğru zamanda gelicek ben buna inanıyorum.. herşeyde bir hayır vardır..

Bence toparlanmaya calış, sağlığına odaklan.. önce sen sağlığın sonra sağlıklı hayırlı bir evlat🙏🏼

Eşini ihmal etme, oda bir kayıp yaşadı seninle birlikte muhakak senin kadar üzgündür ve bu süreçte sana destek olduğuna eminim.. sende ona destek ol.. toparlaycaksın inanıyorum sende inan.. birgün kalk ve deki ben bunu da atlatıcam... ve yeniden başlicağım..

İşe gitmen , kurslara katılman , kitap okuman okadar iyi gelir ki sana.. herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden önce allahım afiyet versin sağlık versin rabbim daha kötü şeylerle sınamasın☘️
Her şey o kadar üst üste geldi ki, hayatımda bana iyi gelen hiçbir şey kalmadı.
Uyumak dışında, bir aydan sonra ilk defa tencerem kaynadı
Onu da ağlayarak hazırladım, eşim için
Umarım tez vakitte geçer bu süreç
Çok şükür ki beni seven arkamda duran anne babam ve eşim var
Yazınız bir nebze olsun içimi rahatlattı teşekkür ederim

Keşle size neler yaşadığımı, bütün bu yaşadıklarımın karnımda gelişmeyen beneğimle başladığını ve şimdi nasıl bir hayatım olduğunu anlatabilsem burda. Umut hep var unutmayın ve kendinizi önemseyin hepsi geçecek. Hayatın içine bırakın kendinizi o size yön verecek. Ben böyle durumlarda hayata karışıp kaybolmayı tercih ediyorum. Hızlı bir işte çalışmak, aralıksız kitap okumak yada örgü örmek yada bir kursa başlayıp insanları dinlemek.
Her şey gönlünüzce olsun, umarım ben de hayata tutunurum

Her şey o kadar üst üste geldi ki, hayatımda bana iyi gelen hiçbir şey kalmadı.
Uyumak dışında, bir aydan sonra ilk defa tencerem kaynadı
Onu da ağlayarak hazırladım, eşim için
Umarım tez vakitte geçer bu süreç
Çok şükür ki beni seven arkamda duran anne babam ve eşim var
Yazınız bir nebze olsun içimi rahatlattı teşekkür ederim
Daha da iyi olcaksın merak etme 🥰 eşine yazık yaa yalnız bırakma onu annenden babandan da allah razı olsun iyiki var hepsi🙏🏼 şanslısın bak yanındalar şükür

Back
X