Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayinvalidenize öncekine isteksiz geldiği icin cagirmadiginizi kim söylemiş ?
çağırmadı diye tansiyon mu yükselir ya .Bende dedim acaba birisi abarta abarta biseylermi söyledi. Ne sacma is .o yuzden cagirmadigimi bilmiyo esimde soylememis..bana sorarsa niye cagirmadin diye o zaman soyliycem 2 gun gecti hic konusmadim.
Pöff eltinle görüşme olsun bitsinkızlar gelişmeleri anlatmak istiyorum.kp.eşimi tekrar fırçalamiş neden çağırmiyor diye eşim de demiş ki bundan önceki davetlerinde çok ısrar etmiş o yüzden gelmek istemediğini düşünmüş bundan dolayı çağırmams.kpeder de demiş ki ne kadar saçma daha iyi bir bahane bulabilirdnz ..olayın üstünden 5 gün geçti ama hala kv nin hasta olduğunu söylüyorlar. eşim de diyorum arama bence ters şeyler söyleyebilir..ama bayramda görüşmek zorundayız nasıl davrancagimi bilmiyorum.içim de çok sıkılıyo..dün de babası demiş ki annen hasta kaplıcaya goturcem iyi gelir belki.eşim de demiş ki yabidakka da hasta ben de onu 20 günlük tatile çıkarcm.kp de hiç umursamams.kızlar bir de bana dost olduğunu düşündüğüm eltim kv ile konuşurken ben heryere çağırıyorum seno gibi şeyler söylemiş. kendini temize çıkarırken benim daha fazla eleştirilmeme ortam sağlamış.ona karşı tavrımı nasıl belli etmeliyim.
esim de davet etmek zorunda degilsin diyo.o da aramizda kalmaktan yoruldu.cunku eltimin bana altigi 10 liralik bi esarp bile sorun oldu niye ona da almamis diye.yazliktaydik bir gun boyunca odasindan cikmadi.pisirdigimiz yemegi yemedi.kendine yemek pisirdi bi esarp yuzunden.