yaşama sevincim kalmadi bu tarz sorunlardan

cagirmamakta hatali miyim

• evet

OY: 4 12,5%
  • hayir

OY: 28 87,5%

• Ankete Katılan
    32
bende çağırmazdım. iyi yapmışsın. madem o kadar hevesliymiş önceki günde niye nazlanmış. ne yapsanız mızmızlanacak birşey bulacak nasılsa hiiiç sallamayın. :63:

israr bekleyen insanlara cok kiziyorum.
bence kibarca tek cumleyle gecen sefer gelmek istemedigini dusundugum icin cagirmadim anne de tatliya bagla.

bundan sonra da, her seferinde cagir, ama israr etme.
ne cagirmadi diyebilir, ne gelebilir. (israra o denli alismissa)

Sizin kayınvalidenizde bu tripleriyle çekilir dert değilmiş yani. Hiç üstünde durmayın bir şey dediğinde de "geçen sefer seni getirtmek için kaç kez aradım, bu seferde geçen sefer gelmek istemiyordu ısrarlarım üzerine geldi bu seferde ısrar edip sizi istemediğiniz bir şeye zorlamak istemedim. Çünkü kendimi öyle hissettim o dönemde" dersin olur biter.

kayinvalidenize öncekine isteksiz geldiği icin cagirmadiginizi kim söylemiş ?

hiç takılmayın. saçmalamış koca kadın.
ben sizin yerinizde olsam ona "öncekine çağırdım gelmedin buna da gelmezsin diye düşündüm..." diye açıklama da yapmam, konuyu hiç açmam, surat asarsa hiç üstüme almam. zehri içinde kalsın. onunla ilgisi olmayan misafire çağırmam, onun tanıdığı misafir gelirse çağırırım. nasıl başlarsa öyle gider bu işler.

o yuzden cagirmadigimi bilmiyo esimde soylememis..bana sorarsa niye cagirmadin diye o zaman soyliycem 2 gun gecti hic konusmadim.
çağırmadı diye tansiyon mu yükselir ya .Bende dedim acaba birisi abarta abarta biseylermi söyledi. Ne sacma is .

kızlar gelişmeleri anlatmak istiyorum.kp.eşimi tekrar fırçalamiş neden çağırmiyor diye eşim de demiş ki bundan önceki davetlerinde çok ısrar etmiş o yüzden gelmek istemediğini düşünmüş bundan dolayı çağırmams.kpeder de demiş ki ne kadar saçma daha iyi bir bahane bulabilirdnz ..olayın üstünden 5 gün geçti ama hala kv nin hasta olduğunu söylüyorlar. eşim de diyorum arama bence ters şeyler söyleyebilir..ama bayramda görüşmek zorundayız nasıl davrancagimi bilmiyorum.içim de çok sıkılıyo..dün de babası demiş ki annen hasta kaplıcaya goturcem iyi gelir belki.eşim de demiş ki yabidakka da hasta ben de onu 20 günlük tatile çıkarcm.kp de hiç umursamams.kızlar bir de bana dost olduğunu düşündüğüm eltim kv ile konuşurken ben heryere çağırıyorum seno gibi şeyler söylemiş. kendini temize çıkarırken benim daha fazla eleştirilmeme ortam sağlamış.ona karşı tavrımı nasıl belli etmeliyim.

Sanki 5 yasinda cocuk ne var bundada hastahanelik oluyor.
Sanki hic omrund eolumsuz biseyle karsilasmamis hep prenses olarak yasamis.ayrica muhtemelen gun ark.lariniz genc insanalr ne yapacakmis genclerin icinde.hic sevmem boyle tripli insanlari.
Size laf sokarsa altta kalmayin bidaha hastahanelik olsun:KK14:

Girdiğin yoldaan çıkma yoksa ota bka çağrılmayı beklicek
Bu kv tansiyonlarıda ayakta bekliyor maşallah...

kızlar gelişmeleri anlatmak istiyorum.kp.eşimi tekrar fırçalamiş neden çağırmiyor diye eşim de demiş ki bundan önceki davetlerinde çok ısrar etmiş o yüzden gelmek istemediğini düşünmüş bundan dolayı çağırmams.kpeder de demiş ki ne kadar saçma daha iyi bir bahane bulabilirdnz ..olayın üstünden 5 gün geçti ama hala kv nin hasta olduğunu söylüyorlar. eşim de diyorum arama bence ters şeyler söyleyebilir..ama bayramda görüşmek zorundayız nasıl davrancagimi bilmiyorum.içim de çok sıkılıyo..dün de babası demiş ki annen hasta kaplıcaya goturcem iyi gelir belki.eşim de demiş ki yabidakka da hasta ben de onu 20 günlük tatile çıkarcm.kp de hiç umursamams.kızlar bir de bana dost olduğunu düşündüğüm eltim kv ile konuşurken ben heryere çağırıyorum seno gibi şeyler söylemiş. kendini temize çıkarırken benim daha fazla eleştirilmeme ortam sağlamış.ona karşı tavrımı nasıl belli etmeliyim.
Pöff eltinle görüşme olsun bitsin

Eltinlw.mesafe koy yalakalik yapacagim diye sizi ayak alti etmis.
Kaynananda naz delisi babannem boyleydi bisey istedigi gibi olmasin hastahanelik olirdu sekeri firlarlardi.insani cok yorar boyle tipler

Bence hiç konunun üstüne düşme. Biraya geldiğinizde konu etme. Eltin duruma göre davranmıştır ona karsıda dikkatli ol ama tavır yapma. Kvnide bundan sonra sadece çağırmak için çağır ısrar sakın etme gelirse gelir gelmezse kendi bilir.

esim de davet etmek zorunda degilsin diyo.o da aramizda kalmaktan yoruldu.cunku eltimin bana altigi 10 liralik bi esarp bile sorun oldu niye ona da almamis diye.yazliktaydik bir gun boyunca odasindan cikmadi.pisirdigimiz yemegi yemedi.kendine yemek pisirdi bi esarp yuzunden.

eee o zaten değişik bir insanmış

boş verin yani

kp de bilir zaten kv nin huyunu

Back
X