- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma Allah askina daha 3 ay olmus. 3. tup bebek tedavisinde yaradan masip.etti evladimi ki ben sansli goruyorum kendimi.
simdiden boyle birakirsanbah vahlarla yakarsan kendini daha guclu olman gereken zamanlarda yikilir kalkamazsin.
Ben sizi anliyorum insan zamanla alisiyor artık beklemiyor adet gününü falan ama baslarda cok etkilenip uzuluyor ilk 8 ay cok uzuldum umudumu kaybettim ama hicbir doktor ciddiye almadi bile 1 yili doldurmadan cogu tedaviye başlamak bile istemiyor dogru bulmuyor lutfen uzulme akisina birakmaya çalış 5 yildir pko olup hamile kalamayan arkadaslarim var neler denediler vardir vakti daha cok basindasin saglikli beslen spor yap kafani dağıtElimde degil her adet olusumda mahvoluyorum... Allah Bagislasin evladinizi...
kusura bakmayin hanimefendi ama bubyol zorlu bir yol. gulluk gulustanlik degil. dikenleri fazlasiyla var ve katlanmak zorundasiniz. Allah yardimciniz olsun hayirli saglikli evlatlar versin aratmadan aglatmadan.Elimde degil her adet olusumda mahvoluyorum... Allah Bagislasin evladinizi...
Canım öncelikle 3 ay kesinlikle uzun veya umutsuzluğa kapılınacak bir süre değil,dediğin gibi iğnelere de başlarsan bence probleminiz çözülecek. Dualarım seninle..![]()
Öncelikle polikistik over artık günümüzde her 3 kadının 2 sinde var. Bu çocuk sahibi olmaya engel bir durum değil. Sadece ne zaman hamile kalacağını kestiremezsin o kadar.
Çatlatma iğnesi için bile bence erken. Daha 3 ay olmuş.
Ben de polikistik hastasıyım, şuan 11 aylık bir oğlum var. Ve doktorum aynı zamanda beraber çalıştığımız meslektaşım diyeyim, bana 1 yıl tedavi uygulamadı. Yalvardım hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım yok dedi, en az 1 yıl korunmayacaksın ki sorun varmış diyelim. Ve 1 yıl olduktan sonra tam çatlatma iğnesine başlayacağız, bir baktım hamileyim.
Yani acele etme. Her şey nasip kısmet, o ne zaman geleceğini gayet iyi biliyor. Biraz sabır.