Yasama sevincim kalmadi....

yapma Allah askina daha 3 ay olmus. 3. tup bebek tedavisinde yaradan masip.etti evladimi ki ben sansli goruyorum kendimi.
simdiden boyle birakirsanbah vahlarla yakarsan kendini daha guclu olman gereken zamanlarda yikilir kalkamazsin.

Elimde degil her adet olusumda mahvoluyorum... Allah Bagislasin evladinizi...

Oncelikle moralinizi yuksek tutmalisiniz.allah hayirli evlat versin dua ederken hayirlisini isteyin vardir elbet bir zamani daha yolun cok basindasiniz.ve eb onemli sey yuksek moral

Başlığa bakinca gercekten birsey var sandim. Sevdiginiz insanla evlisiniz sagliginiz yerinde. 10 sene olmus da cocugunuz yok gibi dertlenmissiniz. Neler var bu hayatta insanoglu ne kadar tahammülsüz oldu boyle. Herseyin bir zamani var Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Sukredin akışına bırakın

Tamamen kafada bitiyor pko da lutfen unutmaya calisin ben 8 ay ilac tedavisi iki kere klomen igne kullandim her ay gunu gunune adet olmama ragmen pko yuzunden çok bunalım yasadim 2 yila yakin olmadi ne zaman baska sorunlara daldim o anda hamile kaldim tabi 2 ay oncesinde rahim filmide cekindim onun etkiside var tedavi amacli ama inan ne zaman kafadan atarsan o zaman hamile kaliyor insan

Her adet oluşta mı? Yapmayın etmeyin el insaf. Bu psikojide zaten olacağı varsa da olmaz. Relax biraz akışına bırakın. Doktorlar 1 yıllık denemeden sonra ancak tedaviye başlıyorlar.
Polikistik over demek umutsuzluk demek değil. Pozitif olun biraz inanın o zaman her şey daha kolay olacak.

Ben sizi anliyorum insan zamanla alisiyor artık beklemiyor adet gününü falan ama baslarda cok etkilenip uzuluyor ilk 8 ay cok uzuldum umudumu kaybettim ama hicbir doktor ciddiye almadi bile 1 yili doldurmadan cogu tedaviye başlamak bile istemiyor dogru bulmuyor lutfen uzulme akisina birakmaya çalış 5 yildir pko olup hamile kalamayan arkadaslarim var neler denediler vardir vakti daha cok basindasin saglikli beslen spor yap kafani dağıt

kusura bakmayin hanimefendi ama bubyol zorlu bir yol. gulluk gulustanlik degil. dikenleri fazlasiyla var ve katlanmak zorundasiniz. Allah yardimciniz olsun hayirli saglikli evlatlar versin aratmadan aglatmadan.

3 aydan yasama sevincin yok olduysa 3 yil 5 yil beklersen ne yapacaksin? Allah peygamber askina bu kadar aciz ve zayif olmayin. Size ve tum hanimlara bu lafim. Biktik gercekten hergun ayni konulardan. 1 aydir hamile kalamadim 18 yasindayim, 3 aydir deniyoruz yasama sevincim kalmadi vs vs vs vs vs

Elinizden geleni yapacaksiniz
Olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan. Kendini zindanlara da atsan fayda etmez. Anne dedigin guclu olur, saglam durur. En ufak seyde yikilmaz.

Dur bi daha 3 ay olmus bu ne yahuu arkadan kovalayan mi var cocuk diye?Eltimin 13 yil olmadi sonra asilamayla cocugu oldu o bile sizin gibi Ah vah lanmamistir.Biraz gonlunu ferah tut bu tutumla gidersen esinide kendinide hasta edersin.Bu seferde bebek yerine baska hastaliktan tedavi gorursun soylemesi.

Canım öncelikle 3 ay kesinlikle uzun veya umutsuzluğa kapılınacak bir süre değil,dediğin gibi iğnelere de başlarsan bence probleminiz çözülecek. Dualarım seninle.. :KK5:

Asla haddim değil derdinizi aşağılamak. Ama siz Marsta felan mi yaşıyorsunuz?
Daha yeni evlisiniz ve çocuğum olmuyor diye dertleniyorsunuz.
Hayat çok engebeli malesef ve siz de ufacık bi tumsekte yaşama sevincinizi kaybediyorsanız anne olunca zorluklarla mücadele etmeyi çocuğunuza nasıl öğreteceksiniz?
Yapmayın Allah aşkına. Insanların ne dertleri var hala hayata sıkı sıkı tutunup gülmenin bi yolunu buluyorlar.
Vakti gelince Allah ınsallah nasip eder sizede hayırlı bi evlat. Yapmayın lütfen. Kendinize zarar

Benım kızım üçüncü yada dördüncü ayda oldu . Kardeşi olsun isityorum beş ay oldu olmadı tutumuyor. Ocakta düşüğüm oldu ondnan sonda tutmadı nıye bilmıyorum . Herkesin vücudu farklı . Bir tandıgım var dört çocuğu var ama pat diye oomuyor birini bir buçuk senede birini altı ayda falan ancak tutturdu

3 ay olmayan hamileliğe de evlat hasretiyle yanıyorum derseniz sizin psikolojik durumunuzun iyi olmadığını net olarak söylerim. Bir İnan'a hayatı neden bu kadar çekilmez kılar kendine anlamıyorum

Üç ayda bu kadar derin sarsılma yaşıyorsanız büyük sıkıntı... İnsanlar yıllarca evlat sahibi olmak için bekliyorlar..

Sizin durumunuza olup da çocuk sahibi olan çok kişi var... Bu yol bu devirde çetrefilli bir yol, şimdiden kendinizi salarsanız, bu psikoloji ile olacağı varsa da olmaz... Çünkü herşeyin başı moral...

Öncelikle polikistik over artık günümüzde her 3 kadının 2 sinde var. Bu çocuk sahibi olmaya engel bir durum değil. Sadece ne zaman hamile kalacağını kestiremezsin o kadar.

Çatlatma iğnesi için bile bence erken. Daha 3 ay olmuş.

Ben de polikistik hastasıyım, şuan 11 aylık bir oğlum var. Ve doktorum aynı zamanda beraber çalıştığımız meslektaşım diyeyim, bana 1 yıl tedavi uygulamadı. Yalvardım hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım yok dedi, en az 1 yıl korunmayacaksın ki sorun varmış diyelim. Ve 1 yıl olduktan sonra tam çatlatma iğnesine başlayacağız, bir baktım hamileyim.

Yani acele etme. Her şey nasip kısmet, o ne zaman geleceğini gayet iyi biliyor. Biraz sabır.

Beni yasamayan anlayamaz.disardan konusmasi cok kolay ben sabir nedir iyi bilirkm esimi sabirla bekledim doner diye dondu esim hasta oldu sabirla
Canım öncelikle 3 ay kesinlikle uzun veya umutsuzluğa kapılınacak bir süre değil,dediğin gibi iğnelere de başlarsan bence probleminiz çözülecek. Dualarım seninle.. :KK5:

Allah razi olsun boyle edebiyat gaomak yerine moral veren ilimli yaklasan dua eden insanlarla karsilasmak ne guzel ALLAH ne muradin varsa versin bana en cok lazim olan sey moral verdin ALLAH razi olsunnbin kere...

Öncelikle polikistik over artık günümüzde her 3 kadının 2 sinde var. Bu çocuk sahibi olmaya engel bir durum değil. Sadece ne zaman hamile kalacağını kestiremezsin o kadar.

Çatlatma iğnesi için bile bence erken. Daha 3 ay olmuş.

Ben de polikistik hastasıyım, şuan 11 aylık bir oğlum var. Ve doktorum aynı zamanda beraber çalıştığımız meslektaşım diyeyim, bana 1 yıl tedavi uygulamadı. Yalvardım hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım yok dedi, en az 1 yıl korunmayacaksın ki sorun varmış diyelim. Ve 1 yıl olduktan sonra tam çatlatma iğnesine başlayacağız, bir baktım hamileyim.

Yani acele etme. Her şey nasip kısmet, o ne zaman geleceğini gayet iyi biliyor. Biraz sabır.

Haklisiniz ama ben laf dinliyorum.gonul dinlemiyir..

Back
X