yaşama sevincim yok artık:(((heveslerim yarım yarım:((

gxuxlixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
272
12
98
37
İstanbul
Artik beklemekten cok yoruldum hayattan srrre kadr tat almıyorum...daha once konu açmıştım uzun süreli ilişkiden hatta söz arefesinde aldatıldım uzun süre sabrettim bekledim dedim sabırli ol ki güzel seyler oldun ama yok aldatildim aldattigi kisiylede evlendi çok da mutlu aslinda konu bu değil onun mutluluğu mutsuzlugu tabi anılar geçmiş hayaller yokluyo o an sadece hayallerime aptslligima yanıyorm..sonra uzun süre ki yakladik 2 yil olck dinledim kendimi tamamen ondan temizlenmek için geçenlerde bi arkadaşım sana uygun biri var düğünde seni görmüş beğenmiş cocuk ciddi kisa süreli flort ardindan evlenmek istiyo ailesi uzakta artik aile hayatı yaşamak istiyo dedi ben sen evlenmiyosun diye çocuğa evlenmeyi düşünmüyor dedim olaydan 1ay sonra bana anlattı e brnde artık bi yerden basliyim dedim cogun mesleğini nereli old flan sordum..ben bi yıldır bi yazarin kitaplarina takigim hatta oyleki anneme onun memleketinden olsun hatta şu meslekten olursa gözüm kapalı evlenirim(tabi abarttim) dedim ve bana teklif ettiği cocuk aynen orali ve o meslekten neyse bi umutlandim sonra arkadaşıma tanisabiliriz dedim çocuk bn soylemeden 3gun once biriyle tanistirilmis(olmadi..neyse baska bi arkadasimda biriyle tanistirmak istedi tamam dedim çocuk görüşmeye 3saat geç geldi yok bahaneler...beklemiycektim ama son ana kadar bekledim ve istemedim beklemeyi geçtim bana niye calidmiyosun dedi kpss ye hazırlanıyorum diyorum ben öğretmenin ayni zamanda sağlık meslek lisesi mezunuyum hemsireyim sağlıkta sknti yok kolay iş bulursun diyor işte bu cümleler bitirdi ilk görüşmede bu söylenir mi ya dedim yok amaç para o da benim yüzümden olmadı istemedim(bazen içimden diyorum ki Allahm al canımı ben burda mutlu değilim her işimde aksilik çıkıyor hep bi engel yoruldum bunları düşünmekten hep bekleyen olmaktan(niye kismet sizim ben?bu ay mübarek ay ne olur bana dua edin

Arkadasim talihsiz seyler yasamissin ama hayattan umudunu kesme. Allah saglik sihhat versin gerisi olur. Kismet isi gonul isleri bu kadar canini sikma

Bugün bu açılan konulara inanamıyorum.
Öyle bir ah vah ediyorsunuz ki sanırsın bir uzvunuzu kaybetmişsiniz.
Her koca bulanın başı göğe erse keşke.
Şu foruma bir bakın milletin derdi neymiş?
Kocası ya da kocasının ailesi.
Hayırlısını isteyin, hayirsiz olacaksa hiç olmayıversin.
Hayırsız kocayı hayırsız evladı napacaksın ki.
Anasını doğarsan evlatlar. Saçından sürüye sürüye kadını paket yapıp anasının evine bırakan kocalar var.
Şu mübarek günde ağzınıza hayırlı dilekler alın.
Sağlıcakla .....

Son düzenleme:
Varsa nasibinde hic bir sey engel olamaz...sizi aldatan nisanliniz..ya evliyken ne yapardiniz.sizin ser bildikleriniz hayir.....hayir bildikleriniz serdir.diyor allah...allahin sevdigi kuluymussunuz ki ucuz atlatmissiniz....bosverinnn.giyin gezz.tum dugunlere gittttt..hahahahah..nasibin seni bulur cnm..gorelim mevlam neyler.neylerse guzel eyler.sen sadece hayirlisini iste allahtan....

Canım evet kötü şeyler yaşamışsın ama bu ne senin kısmetsiz olduğunu gösterir ne de yaşama sevincini elinden alsın.Bir çocuk bile dünyaya gelirken kısmetiyle gelirmiş ki biz insanlar hayatımız boyunca nelerle karşılaşıyoruz kısmet açısından.
Kısmet demek sadece hayat arkadaşı sevgili demekte değil ailen vardır mutlusundur bu sana hayatında en büyük kısmettir.Sağlıklısındır bu sana kısmettir.İyi bir eğitimin vardır bu sana kısmettir.Bunları olmayıp da hayatında sadece aşk,eş,sevgilisi olanlar da var.
Hepimiz sınav dünyasındayız demek ki sen de buradan sınava tabi tutuluyorsun.Üzülmek ve bunları düşünerek kendini tekrar tekrar üzmek yerine bence hepsini silmeye mutlu olmaya dua etmeye çalış.Çünkü önemli olan bu dünya da o tabi tutulduğumuz sınavlardan hakkını verebilmek.Zamanı gelince Rabbim sana mutluluğun kat be katını verecektir bunu düşün ve buna inan.
Evet şimdiye kadar ilişkilerin güzel gitmemiş ama belki de olsaydı sonu kötü bitecekti kim bilir.Hayırlı değildi belki de.O yüzden bence kendini üzme sen kendin için değerli ve önemlisin bundan sonra ki hayatında Allah'ın senin karşına iyi ve güzeli hayırlı insanı çıkarması için dua etmeye çalış.Her şey bundan sonra gönlünce olur inşallah.

su son birkaç gündür hep bir kısmetsizlik konusudur gidiyor acaba enerjisel bir düşüklük mü var, gezegenlerden dolayı mı bilemiyorum, bilen varsa aydınlatsın lütfen:26:

konunuza gelince, elinizde mesleğiniz var, bu hayatta artı bir demek. önce sağlığınız sonra da ekonomik özgürlüğünüz varsa zaten siz şanslı sayılan gruptasınız. sadece gönül işleriyle ilgili bir takım mutsuzluklar olmuş, hangimizin olmuyor ki? bu süreçler geçici.. zaten onlarla olmadıysa demek ki doğru kişi değillerdi. demek ki zamanı var..

vardır herşeyde bir hayır canım benim..
Rabbim herşeyin düzenini mükemmel kusursuzlukta kurmuş.nasibini bekliyorsun. vakti zmanı geldgnde hepsi olacaktır Allahın izniyle. isyan etme. hayırsız bi adamla şimdi hemen evleneceğine ömür boyu ah vah edeceğine. bırak bekle... seneler giderse gitsin. ama Rabbim önce hayırlısını versin..

Sağoln arkadaşlar olumsuz yorum yapan arkadaşım evet haklısın kendime kizginligim bu çok şükür Ünv bitti iki mesleğim var en önemlisi ailem var sağlıkliyim cok şükür maddi bi skntim yok buna rağmen niye busun diyorum kendime aptal mısın gormuyo musun insanlarin halini diyorum kızıyorum aslinda tek basimayken sknti yok ama akraba ortamlarinda dönen mevzu bu evlenmiyo musun yok mu biri yok bak o çocuk evlenmis felan filan sonra teyzemin kızı doktor 37 yaşında bekar bana bu yaşlar geri gelmez evlen ben pişmanim diyor o kadr psikolojik baski var tabi bende bi yuva kurmak istiyorum ama işte nasip...tekrar teşekkür ederim

Allah sağlık versin yeter demek lazım..
Üzücü şeyler yaşamışsın evet ama hayatındaki artılara bak ve şükret, umutlu ol..
Bugünün keşkeleri yarının iyikileridir buna inan..

Sen ne bakıyorsun milletin lafına.
Kalıbımı basarım çoğu evliliğinde mutsuzdur ve bekarlık günlerine dönüp o hatayı yapmamak için nelerini feda etmezler ki.
Sanki evlilik denen şey her seferinde rast gidiyor.
Hayatın tadını çıkar. Mutsuz bir evlilik yapıp her gece çaresizliğine ağlayacağına,
Senden başka kimsenin sorumluluğu üstünde olmadan huzurlu bir hayat yaşa.
İnşallah hayırlı bir evlilik yapmak nasip olur...

kıyamamya..herşey üstüste gelmiş oldu...
yaşın kaç bilmiyorum ama inan aceleye gelmiyor bu konular
bu işler kısmet gerçekten..anlamassın bile nasıl geliştiğini....
sen iyi ol yeter,gerisi gelir..

Rahmetli babaannem '' Koca koca taşın altında kalsın '' derdi
Annemin rahmetli anneannesi de '' Çok iyi bir şey olsa adı bal olur lokum olur şeker olur . Adı üstünde koca '' derdi :)

Alnımıza yazılmış elbet eşimiz olacak insan.
Tevekkül etmekte fayda var :)

Evet bazen talihsizlikler yasayip hep boyle mi gidecek diye dusuncelere kapiliyoruz.ama umarim son gulen iyi guler derler yaa bizde bekleyip bekleyip en iyisine denk gelicez ve digerleriyle iyiki olmadigina sukredicez allahin izniyle insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evleneceğin kişi ilk seferde karşına çıkıverecek diye bişey yok arkadaşım kendini bu kadar hırpalama.

Ben evlenene kadar ooo kaç kişiyle oturdum tanışma amaçlı, 30 a da az kalmıştı, ama olmayınca olmuyor.

Üstelik tek başıma çok zor bi yerde yaşıyordum, arkadaşlarımdan da evlenmeyen kalmamıştı

Ama vakti zamanı gelince oluyor inan bana, sen dua et karşına hayırlı insanlar çıksın.

Demek ki sizin için hayırlı değilmiş olmamış. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
öyle kötü düşünmeyin bir kapı kapanır diğer kapı açılır. sabırlı olun

bence paylaşıcaksın burda güzel anılarınıda 3 sene önce aldatıldım ve burda bir konu açıp paylaşmıştım öğrendiğimde ayrılamadım bir anda çünki ilişkinin en güzel ayları olur ya hani bende o zaman içerinde öğrendim ve yapamamıştım . burda bazı kişilerden tepki aldım ayrılmdığım için ve o hesabımı kullanmamaya başladım neredeyse sana iyi olmuş dercesne sözler çok yıprandım tabi nihayetinde ayrıldım ama etkisi geçmedi en son geçen yıl psikoloğa gittim ve onada anlattım geçmişi sıkıntıları inan içinden çıkamayacak durumdaydım herşey olumsuz gitmeye başladı hayatımda para verip mutlu olmaya çalıştımki nitekim o da olmadı vs vs. Şuan nişanlıyım ve tekrar hesap açtım düğünde bana güzel fikirler verebilecek arkadaşlarla dolu burası ve geçmiş aklımın ucundan bile geçmiyor. yazını okuyunca o güne gittim ve geldim şükürler olsun çok mutluyum her anlamda hayatımda olabilecek en mükemmel insan, yaşadıklarımıdan dolayı artık kişilere dışardanda bakmayı öğrendiğim için bu szleri tereddüt etmeden yazabiliyorum. Umarım hayatında bundan sonra hep mutluluk olur rabbim hayallerindeki gibi bir yaşantıyı nasip etsin çok mutlu ol

Senin adına çok sevindim Allah mutlulugunu daim etsin insallah dedigin gibi bugünlerin dünlerdeki acılari unuturum...cok tesekkur ederim güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…