- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
-
Sağoln arkadaşlar olumsuz yorum yapan arkadaşım evet haklısın kendime kizginligim bu çok şükür Ünv bitti iki mesleğim var en önemlisi ailem var sağlıkliyim cok şükür maddi bi skntim yok buna rağmen niye busun diyorum kendime aptal mısın gormuyo musun insanlarin halini diyorum kızıyorum aslinda tek basimayken sknti yok ama akraba ortamlarinda dönen mevzu bu evlenmiyo musun yok mu biri yok bak o çocuk evlenmis felan filan sonra teyzemin kızı doktor 37 yaşında bekar bana bu yaşlar geri gelmez evlen ben pişmanim diyor o kadr psikolojik baski var tabi bende bi yuva kurmak istiyorum ama işte nasip...tekrar teşekkür ederim
bence paylaşıcaksın burda güzel anılarınıda 3 sene önce aldatıldım ve burda bir konu açıp paylaşmıştım öğrendiğimde ayrılamadım bir anda çünki ilişkinin en güzel ayları olur ya hani bende o zaman içerinde öğrendim ve yapamamıştım . burda bazı kişilerden tepki aldım ayrılmdığım için ve o hesabımı kullanmamaya başladım neredeyse sana iyi olmuş dercesne sözler çok yıprandım tabi nihayetinde ayrıldım ama etkisi geçmedi en son geçen yıl psikoloğa gittim ve onada anlattım geçmişi sıkıntıları inan içinden çıkamayacak durumdaydım herşey olumsuz gitmeye başladı hayatımda para verip mutlu olmaya çalıştımki nitekim o da olmadı vs vs. Şuan nişanlıyım ve tekrar hesap açtım düğünde bana güzel fikirler verebilecek arkadaşlarla dolu burası ve geçmiş aklımın ucundan bile geçmiyor. yazını okuyunca o güne gittim ve geldim şükürler olsun çok mutluyum her anlamda hayatımda olabilecek en mükemmel insan, yaşadıklarımıdan dolayı artık kişilere dışardanda bakmayı öğrendiğim için bu szleri tereddüt etmeden yazabiliyorum. Umarım hayatında bundan sonra hep mutluluk olur rabbim hayallerindeki gibi bir yaşantıyı nasip etsin çok mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?