yaşama sevincimi geri istiyorum..

bizarif

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
149
71
18
41
Öyle yorgunum ki..yaşama sevincim hiç yok,mutluluklarım sadece bir an..çok şükür Rabbime hep sığınıyorum dualarımı ediyorum huzurlu oluyorum sabah kalktığımda tekrar aynı umutsuzluk ve bıkkınlık devam ediyor..şükür büyük bir derdim yok kendime kızıyorum hatta nankörlük etme diye ama içimden bir şey yapmak gelmiyor..belki de hayatımda birinin olmaması,hep hayal kırıklığına uğramam bunda etken...çünkü insanın özel hayatı her şeyine yansıyo bakışlarınız bile değişiyor..
Benim gibi hisseden var mı acaba neler önerirsiniz?

Resmen benim içimi okumuş da yazmissin ayniyim senle ben napiyorum dersen dua ediyorum ama bazen boşa ediyorum gibime geliyor o derece ümitsizleniyorum ve malesefki hayatmzda güzel bi değişiklik olmadigi sürece de devam etcek bu durum sevgisizliğe bağliyorum bu durumu başka hicbir aciklamasi da yok

Öyle yorgunum ki..yaşama sevincim hiç yok,mutluluklarım sadece bir an..çok şükür Rabbime hep sığınıyorum dualarımı ediyorum huzurlu oluyorum sabah kalktığımda tekrar aynı umutsuzluk ve bıkkınlık devam ediyor..şükür büyük bir derdim yok kendime kızıyorum hatta nankörlük etme diye ama içimden bir şey yapmak gelmiyor..belki de hayatımda birinin olmaması,hep hayal kırıklığına uğramam bunda etken...çünkü insanın özel hayatı her şeyine yansıyo bakışlarınız bile değişiyor..
Benim gibi hisseden var mı acaba neler önerirsiniz?
Ben varım. Sizin sebep ne

Ben de senin gibiydim. Evlenince anladim ki bu durumun ozel hayatla falan alakasi yok. Asik olarak evlendim. Ask gecince yine ayni hale donuyor insan. Hayattan zevk almani saglayacak hobilerinin falan olmasi lazim. Kendi kendine yetmen lazim bu hayatta

Sevgilin olsa nolcakki.sonra onunla evlendin diyelim.2 3 cocugum oldu diyelim.cocuklar yemek yemek diye bagiriken kolik sancilarindan hep aglayan bi bebegin olunca kulaklarinda onun aglama sesi cinlarken ev temizlik isterken yasama sevincin yine olmuycak.bi sevgilin yok diye bu kadar dertlenirmi insan coook garip cook.bu gencleri anlamak da cok zor.olmasin sevgilin kafani dinle daha ne istiyorsun.
(Bebegin bi gulucuk atinca unutulcak hersy tabi.onlarin sevgisi olmasa bu anneler her isin ustesinden nasil gelirdi dimi hanimlar.)

Kızlar,ne bu karamsarlık bakalım:KK20:Aaaa:sinirli:Gelen günün ne getireceğini bilemezsiniz,ortaokuldan beri sevgilisiz günü olmayan arkadaşlarım dururken,çekingen,dalga geçtikleri kuzenleri ne güzel evlilikler yaptılar:KK200:,birbirinden tatlı çocukları var,pozitif olun,seneye bugun nerede olacaksınız bilemezsiniz:KK66:

Depresyondasınız sanırım. Çoğumuz depresyondayız gerçi... Psikiyatristler depresyonun tekrarlayıcı bir rahatsızlık olduğunu ve mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini, kendi kendine geçer diye beklenilmemesi gerektiğini söylüyorlar. Eğer hayatınızda ilk kez depresyonla karşılaşıyorsanız (bence sizinki ilk olamaz) kendi kendine iyileşmesi 1 yılı buluyormuş. Yazık giden zamana, o arada kaybedilenlere. Eğer ikinci, üçüncü depresyona girişiniz ise kendi kendinize iyileşme süreniz daha da artıyor. İmkanınız varsa yardım alın.

Sevgilin olsa nolcakki.sonra onunla evlendin diyelim.2 3 cocugum oldu diyelim.cocuklar yemek yemek diye bagiriken kolik sancilarindan hep aglayan bi bebegin olunca kulaklarinda onun aglama sesi cinlarken ev temizlik isterken yasama sevincin yine olmuycak.bi sevgilin yok diye bu kadar dertlenirmi insan coook garip cook.bu gencleri anlamak da cok zor.olmasin sevgilin kafani dinle daha ne istiyorsun.
(Bebegin bi gulucuk atinca unutulcak hersy tabi.onlarin sevgisi olmasa bu anneler her isin ustesinden nasil gelirdi dimi hanimlar.)
Bebeğinin bir gülücüğüyle unutulacak yorgunlukları,bu arkadaşlarımıza ve dileyen herkese yaşatsın Rabbim...

Sevgili değil benim istediğim yuva kurmak..yaşım geldi geçiyo..herkesin bunaltması..evlenmen lazım yaşın geçiyo vs..bu arada 31 yaşındayım..

Olur öyle arada sırada ama uzun suredir devam eden bir şeyse uzmana görünmen şart. Bence hayatını mutluluğunu evlilik üstüne de kurma

Kızlar,ne bu karamsarlık bakalım:KK20:Aaaa:sinirli:Gelen günün ne getireceğini bilemezsiniz,ortaokuldan beri sevgilisiz günü olmayan arkadaşlarım dururken,çekingen,dalga geçtikleri kuzenleri ne güzel evlilikler yaptılar:KK200:,birbirinden tatlı çocukları var,pozitif olun,seneye bugun nerede olacaksınız bilemezsiniz:KK66:
Yaşım oldu 31..artık düzgün bir insanla yuva kurmak istiyorum..ama hep hayal kırıklığı..umut ediyorum ama böyle böyle ömrümün sonuna kadar yalnız kalıcam diyorum hep..ben öğretmenim,hobilerim de var ama o insan çıkmadı daha karşıma..

Depresyondasınız sanırım. Çoğumuz depresyondayız gerçi... Psikiyatristler depresyonun tekrarlayıcı bir rahatsızlık olduğunu ve mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini, kendi kendine geçer diye beklenilmemesi gerektiğini söylüyorlar. Eğer hayatınızda ilk kez depresyonla karşılaşıyorsanız (bence sizinki ilk olamaz) kendi kendine iyileşmesi 1 yılı buluyormuş. Yazık giden zamana, o arada kaybedilenlere. Eğer ikinci, üçüncü depresyona girişiniz ise kendi kendinize iyileşme süreniz daha da artıyor. İmkanınız varsa yardım alın.
Çok haklısınız..zor zamanlar geçirdim bikaç kez ölüm, hastalık, ayrılık..her biri daha da aldı içimden hayata karşı olan sevgimi..yapı olarak da karamsar bir yapım var,insanlara çok kendime az değer veriyorum ve bunun için de değişmek istiyorum..deniyorum..

Haklısın canım,herkesin düşüncesi farklı olabilir ama benim için de, her şey olmalı evet,tahsil diploma,hobi.
Fakat insanın hayatı paylaşabileceği bir hayat arkadaşı her şeyi daha da güzelleştiriyor,yemeğin tuzu gibi...Ama şunu da gördüm ki,mutluluk insanın içinde gerçekten.Tekken mutsuz olan, çiftken de mutsuz genelde...Her durumda,gerçek mutluluğu yaşamanızı diliyorum:KK200:

Back
X