yaşama sevincimi geri istiyorum..

hayattan beklentisi olmayan yada bir uğraşı olmayan insan böyle hissediyor. ya beklenti yaratın yada bi uğraş bulun hobi gibi.

hayattan beklentisi olmayan yada bir uğraşı olmayan insan böyle hissediyor. ya beklenti yaratın yada bi uğraş bulun hobi gibi.
Çok güzel bir mesleğim var öğretmenim..hobilerim birden çok uğraşlarım..ama yaşama sevinci çok başka bir şey..anlatamadım pek kendimi sanırım..

Öyle yorgunum ki..yaşama sevincim hiç yok,mutluluklarım sadece bir an..çok şükür Rabbime hep sığınıyorum dualarımı ediyorum huzurlu oluyorum sabah kalktığımda tekrar aynı umutsuzluk ve bıkkınlık devam ediyor..şükür büyük bir derdim yok kendime kızıyorum hatta nankörlük etme diye ama içimden bir şey yapmak gelmiyor..belki de hayatımda birinin olmaması,hep hayal kırıklığına uğramam bunda etken...çünkü insanın özel hayatı her şeyine yansıyo bakışlarınız bile değişiyor..
Benim gibi hisseden var mı acaba neler önerirsiniz?
Yardım al doktora git cnm

aynı şey bende de var malesef geçen sene ki kadar mutlu değilim :( sizi üzen insanları hayatınızdan çıkarmayı deneseniz?

Bir gun anlayacaksinki hayatinda biri de olsa ayni ruh halindesin. Hakikaten insanin mutluluk kaynaği kendisi olmali. Kendine deger ver ve seni mutlu edecek herseyi yap... bu iliskiler miliskiler insani mutsuzluktan delirtiyor bazen:KK14:

Bence hormanal sıkıntılarında olabılır. Beyın yeterınce senı mutlu etmek ıcın calısmıyor demekkı. Ilk basta dedıgom gıbı tatlım bır antıdepresan belkı cozer sorunlarını

Valla kuzum o Hem Beni aldatan hemde anlamadığımı sanıp boşanmak istemeyenlerdendi zorla imzalattırdım dilekçeyi yoksa şuan hala evli ve boşanmaya çalışan biri olurdum

Aklini seveyim iyi hadi kurtulmussun masallah Allah cok guzel gunler yasatsin sana

Öyle yorgunum ki..yaşama sevincim hiç yok,mutluluklarım sadece bir an..çok şükür Rabbime hep sığınıyorum dualarımı ediyorum huzurlu oluyorum sabah kalktığımda tekrar aynı umutsuzluk ve bıkkınlık devam ediyor..şükür büyük bir derdim yok kendime kızıyorum hatta nankörlük etme diye ama içimden bir şey yapmak gelmiyor..belki de hayatımda birinin olmaması,hep hayal kırıklığına uğramam bunda etken...çünkü insanın özel hayatı her şeyine yansıyo bakışlarınız bile değişiyor..
Benim gibi hisseden var mı acaba neler önerirsiniz?

psikiyatrist öneririm

hayatta derdi olmayan var mı ki be kuzum.Sevgilimiz yok yanlızlıktan depreyondayız.evliyiz sorunlarımızdan depresyondayız.cocugumuz olmaz cocuk yok depresyondayız.c
ocuk olur bişey yapamıyorum depresyondayı
z.hastalık yok kıymet bilmeyiz depresyondayız.hasta oluruz hayattım bitti depresyondayız.Milletçe ruh hastası olduk çıktık.Allahım sen sabır ver bize dermnsız dert verme.

bir iki yıl öncesine kadar aynı durumdaydım. mutsuz isteksiz sabahları zor uyanabilen sürekli depresif..o dönem hem ayrıldığım insanı unutamamıştım hem çalışmıyordum evdeydim. inanılmaz bir mutsuzluk. ne zaman ki düzenli bir işe başladım yavaş yavaş duygu dünyam da değişmeye başladı. eskiden bütün gün evdeyken işe başlayınca ister istemez her sabah kendimi hazırladım üstüme başıma çeki düzen verdim iki insan yüzü gördüm, ufak da olsa düzenli bir gelirim oldu, bunlar beni mutlu etti. birkaç gönül kırıklığından sonra da karşıma şuan hayatımda olan insan çıktı. onunla da kolay olmadı, o da üzdü beni geçmişte ama birşekilde devam ediyoruz şimdi daha yolunda herşey. yani hayat iniş çıkışlarla yaşanıyor. şuanda böyle hissediyorsan bil ki bu geçici bir süre. senin isteğin azmin çok önemli. mesela çalışıyor musun? ben evde oturduğum dönemde o kadar mutsuzmuşum ki şimdi dönüp baktığımda anlıyorum.

Back
X