yaşamadığım bi bu kalmış

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-4
herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var

herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
Bunu erkek arkadaşın yaptı öyle mi:KK57:

bu pislikle bir daha asla görüşme şikayet et

ewet.dün oldu...mutlu bi şekilde yanına gitmiştim oysaki bunları yaşadım..numaramı değiştirdim hemen...bana sürekli sen zaten bunu haketmiştin dedi

Yol yakınken nasıl biri olduğunu öğremişsin işte. Sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapar ...

çok şükür gördüm gerçek yüzünü.evlensek maazallah ufacık bişeyde üstüme saldırabilirdi

çokk geçmiş olsun şükür kurtulmuşsun. bi daha sakın geri dönme gibi bi aptallık yapayım deme. daha nişanlanmadan evlenmeden görmüşsün ne olduğunu şükret.

Aman diyim uzak dur yazık canına. Pişman olup seni arayacaktır, sakın telefonlarına çıkma... Bu belki ilk bile değildir 7 sene diyorsun, evlenme niyetin varsa ailenin onay verdiği kişilerle görüş. Evlilik biraz da nasip işi. Ama sakın diyorum bak bu kişiyle nişanlanma, evlendiğinizde işkenceye kadar gider bu hastalıklı durum. Bu devirde o kadar zor ki insanlara güvenmek... Geri dönüş yaparsan hayatının yanlışı olur unutma...

Bu resmen erkeğin acizligini gosteren bi şey kendinden güçsüz birine el kaldırmak.. iğrenç... demekki sevgiliniz bu kadar aciz ve karaktersizmis ne sanslisin evlenmeden göstermiş yüzünü

kendine güveni hiç yoktuhep beni kıskandı kimseyle görüştürmedi beni yıllarca.kız arkadaşımın yanına bile gidemedim yanınıza erkek gelir diye göndermedi defalarca...neyse herşeyi aştığını düşünüyordum kıskançlık krizleri geçmişti istediğim gibi geziyordum arkadaşlarımla...numarasını görünce delirdi.ben bunu sil dedim bilmemne...ama kendi faceine bi baksa birçok kız arkadaşı var...bende onların resimlerini çektim bunlar kim ben yapınca kabahat oluyor dedim.hala bana sen bunu çoktan hakettin diyor deli olacağım çıldıracağımm

Yorma kendini.
Hakli cikaricam kendimi diye ugrasma.
Ne diye gosteriyosun daha bilmem kizlar var sende diye.
Numarasini hemen engelle telden.
Butun baglantini kes her yerden.
Bu adam yola gelmez.

adamdan kurtuldugun ıcın ya sukur namazı kıl ya da bı fakırı sevındır derım
ıyıkı rehberınde ısım gormus basına bu gelmıs ayrılman ıcın sebep
evlenseydın gazete mansetlerınde senı gorurduk alllah korusun

kendine güveni hiç yoktuhep beni kıskandı kimseyle görüştürmedi beni yıllarca.kız arkadaşımın yanına bile gidemedim yanınıza erkek gelir diye göndermedi defalarca...neyse herşeyi aştığını düşünüyordum kıskançlık krizleri geçmişti istediğim gibi geziyordum arkadaşlarımla...numarasını görünce delirdi.ben bunu sil dedim bilmemne...ama kendi faceine bi baksa birçok kız arkadaşı var...bende onların resimlerini çektim bunlar kim ben yapınca kabahat oluyor dedim.hala bana sen bunu çoktan hakettin diyor deli olacağım çıldıracağımm
ee neymiş. taviz tavizi doğururmuş. ben böyleyim diyecektiniz baştan.
sizde hatalısınız. dur bakayım orada dememişsiniz hiç o yasak bu yasak. işte sonuç

kıskançlık olurda bir yere kadar:KK57:

X