Yaşamak artık Daha ağır...

anakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
96
1
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar
29.09.2012 de Annemi kaybettim. Babamda , annemi kaybettiğim gün ölmüştü benim için… Çünkü yıllarca annemi aldatan , bizi döven sevgisi gibi parasınıda esirgeyen pisliğin teki…. Pislik dememe kızmayın bana hak vereceğinize inanıyorum. Babam benim lise arkadaşımın annesini benim yüzümden tanıdı. Nerden bilirdim , evime bi orospu almışım. Biraz paralı gördüğü erkeğin üzerine atlayan bi kaltakmış. Biz durumu öğrendeiğimizde babm olcak adam ile kadın 6 aya yakındır görüşüyıormuş. Sonrası bize karşı hep dayak , devamı gelen aldatma , annemin kadınlık gururuyla oynama , benim eşimin (o zaman sevgiliydik) abisi tarafından istenmemem tek sebebi babamdı…Her şeyi geçtimde Annem biraz gün yüzü görseydi gam yemezdim…
Annemi çok traji bi şekilde kaybettim. Çeyizimin serildiği gün, Annem yiğenlerime bakmak için evde kaldı, neyse evimi dizdik , yerleştirdik. Akşam eve geldik yemek hazırlıyordum. Annem , kızım sen yemekleri hazirla ben ekmek alıp geleyim dedi. 2 sokak ilerimizdeki markete gidemedi …. Çöp kamyonu annemin sağ bacağının üzerinden geçti , leyen kemiğini parçaldı , ve annem 3 gün yoğun bakımda kaldı. Fakat kaybettim….. Ölmek istedim , onsuz olmak ölmek gibiydi. Yalnızdım artık sadece eşim vardı , fakat kardeşlerimde yanımdaydı . Hayata devam etmek sorundaydım. Ama dün yaşamak çok ağır geldi. Babm olcak adam aradı , o kadınla evlendiğini söyledi , Dünyam bikez dha yıkıldı. Artık gücüm yok , bende annemin yanına gitmek istiyorum…. ANNEMİ ÖZLEDİM.SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ GÜZELİMİ ÖZLEDİM.. ÖLMEK İSTİYORUM .ANNEMİ İSTİYORUM… DAYANAMIYORUM …

Başınız sağ olsun.
Çok çok zor olmalı bu şekilde bi yaşanmışlık ve kaybedilen anne.
Allah büyük sabırlar versin.Kötülük kimsenin yanına kalmaz.Kimse yaptığı kötülüklerle bir ömür mutlu yaşamaz.,
Kendini eskileri hatırlayıp üzme.Anneciğin de senin mutlu olmanı isterdi.
Yapılanları ALllah a hava el et.Yuvanda eşinle teselli bul.

merhaba arkadaşlar
29.09.2012 de annemi kaybettim. Babamda , annemi kaybettiğim gün ölmüştü benim için… çünkü yıllarca annemi aldatan , bizi döven sevgisi gibi parasınıda esirgeyen pisliğin teki…. Pislik dememe kızmayın bana hak vereceğinize inanıyorum. Babam benim lise arkadaşımın annesini benim yüzümden tanıdı. Nerden bilirdim , evime bi orospu almışım. Biraz paralı gördüğü erkeğin üzerine atlayan bi kaltakmış. Biz durumu öğrendeiğimizde babm olcak adam ile kadın 6 aya yakındır görüşüyıormuş. Sonrası bize karşı hep dayak , devamı gelen aldatma , annemin kadınlık gururuyla oynama , benim eşimin (o zaman sevgiliydik) abisi tarafından istenmemem tek sebebi babamdı…her şeyi geçtimde annem biraz gün yüzü görseydi gam yemezdim…
annemi çok traji bi şekilde kaybettim. çeyizimin serildiği gün, annem yiğenlerime bakmak için evde kaldı, neyse evimi dizdik , yerleştirdik. Akşam eve geldik yemek hazırlıyordum. Annem , kızım sen yemekleri hazirla ben ekmek alıp geleyim dedi. 2 sokak ilerimizdeki markete gidemedi …. çöp kamyonu annemin sağ bacağının üzerinden geçti , leyen kemiğini parçaldı , ve annem 3 gün yoğun bakımda kaldı. Fakat kaybettim….. ölmek istedim , onsuz olmak ölmek gibiydi. Yalnızdım artık sadece eşim vardı , fakat kardeşlerimde yanımdaydı . Hayata devam etmek sorundaydım. Ama dün yaşamak çok ağır geldi. Babm olcak adam aradı , o kadınla evlendiğini söyledi , dünyam bikez dha yıkıldı. Artık gücüm yok , bende annemin yanına gitmek istiyorum…. Annemi özledim.sarı saçlı mavi gözlü güzelimi özledim.. ölmek istiyorum .annemi istiyorum… dayanamıyorum …

canım güçlü ol bence hepimiz bu hayatta farklı şekilde imtihan oluyoruz senin de imtihanın bu demekki ölmek lafını unut bence ölüm kurtuluş değil bence ayrıca eşin destekmi sana çocuğun varmı yani kafa dağıtman için bişeyler varmı hayatında

Rabbim sabırlar versin inş...
görüşmeyın babanızla telefonuna bıle çıkmanız hata... keşke zamanında dava açsaydınız hem pislik babanıza hemde o şıllığa..gun yuzu görmesınler inş

başın sağolsun önce ablacım inan çok üzüldüm insanın hayatı bitio ya bu tarifi imkansız bişi allahım kimseye göstermesin onun da akdiri böleymiş kulun elinden bişi gelmio bende senle aynı hafta oğlumu kaybettim inan halen var sanıorum şaka sanıorum eşime sarılıp ağlıorum şaka de bana diorum ama olmuo gerçek bunlar inandırıoruz kendimizi şimdi mezarını sewiorum suluyorum temizliyorum napim bana kalsa bi sanie ayrılmam mezar taşından ama onlar orda değil gökyüzünde öle düşün bide bak her gece gökyüzüne gülümsüyolar ölece

O rezil pislik babadan ve or..pudan bizde de bir tane vardi, benim annem de hic gun yuzu gormedi..hepsini allaha havale ediyorum, vakti gelince ilahi adalet hepsini yakar kavurur insallah.

yaaa çok üzüldüm,canım başın sağolsun.okurken doldu gözlerim.annem benim de en değerli varlığım.ana gibi yar olmaz.resimdeki anneciğin mi?Allah rahmet eylesin.sana ne desem yüreğine su serpilir ki?Allah göndermiş dünyaya,yaşam mücadelesini sürdürmek zorundasın.Sabır dile Allahtan,sana güç versin.hepimiz bir gün gideceğiz sevdiklerimizin yanına.kocan sana destek oluyordur umarım.babana söylecek söz bulamadım.

Çok üzüldüm anlatamam içim burkuldu derinden hissettim acılarınızı Allahım sabırlar versin Anneniniz mekanı cennet olsun inşallah :14:
Canını kaybetmenin acısını bilirim yaşamadım ama çok zordur hayata tutunmak ama sağlam durun bu acımasız hayat vicdansız insanlar karşısında hiç vicdan yokmuş babanızda üzgünüm konuşmayın görüşmeyin nasıl unutabiliyorsanız unutun diycem zor demesi kolay ama silinicek napıcaksınız Allahım çıkarır muhakkak yapılanları Yardımcınız olsun :43:

gözlerim doldu okurken inan
dayanamıyorum annesizliğe,annesini kaybedenlere
annemin olamayışı(Allah gecinden versin)aklıma geldiği anda göğsüm daralıyor
Allah sana sabır versin ama üzülme ağlama,annen için güçlü ol
terk-i diyar eyleyenler geride onlar için gözyaşı dökenleri,üzülenleri görünce üzülürlermiş
güzel güzel an anneni
o baban olacak insan da ne hali varsa görsün
yaşlanıp elden ayaktan düşünce,o şimdi etrafında pervane olanlar onu zamanla terkedince anlayacak kıymetınızı ve gelecek ayağına
yine de babandır kin tutma ama bırak kendı haline..
Allah rahmet eylesin anneciğine..

Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz emin ol.. Elbette bin pişman olacak yaptıklarından. Af dileyecek, kapanacak ayaklarınıza..
O adamı unutun. Tamamen çıkarın hayatınızdan. Aramayın, aramasına müsade etmeyin. Hastalanıp yataklara düştüğünde, o kadın bakmayacak emin olun. Yağlı kapı bulup, çekip gidecek. Ne yaptıysa kendine yapmış, daha farkında bile değil...

Siz mutlu olun, siz anneniz için hayata dört elle sarılın. Sizi izliyor, görüyor ve emin olun kederinizi hissediyor.. Sizi sevmeseydi, evlatlarına düşkün ve hayırlı bir anne olmasaydı çeker giderdi. Ama anneniz diğer kadınlar gibi değilmiş. Sizin için sabretmiş ve dayanmış.

Şimdi onun emeklerine layık olmanın vakti..
Ölüm lafını silin hafızanızdan..

Başınız sağ, mekanı cennet olur inşallah. Çok ağır evet ama herşey biz insanlar için yaşamda ölümde.

Babanız olacak insan müsvettisini boş verin an gelecek kızım diye inleyecek rabbim büyük çünki yanına kar kalmaz ve evlendiğine sevidim ben biliyormusun ?

Çünki; karşısında karaktersiz keyfine düşkün doyumsuz bir kadın var ve evlenmiş o kadın bunu yetersiz gördüğü an yine başkasının kocasına salça olacaktır ki evliliği düzgün gitmeyecek öyle kadınlardan her türlü fesatlığı beklerim. Elden ayakdan düşsün sizin peşinizde nasıl dolanır emin ol.

Başınız sağ olsun,mekanı cennet olsun...

Anneniz çok acılar çekmiş,dik durmaya çalışmış,içinde kopan fırtınalara rağmen,onuruyla,gururuyla,namusuyla yaşamış.. Şu an huzurlu olduğunu düşünüp kendinizi rahatlatmaya çalışın.. Allah size sabır versin.

Babanızın da o kadının da yaptıkları yanına kalmayacak emin olun.Allah büyüktür. :47:

Son düzenleme:
başın sağolsun arkadaşım..

sen şimdi çektiği eziyetler aklına geldikçe kahroluyosun ama eminmki Allah öbür dünyada gün yüzü gösterecektir..
mekanı cennet olsun

sen ölsen annen geri gelecek mi sakın olumsuz düşünme annen sizin mutlu olmanızı isterdi üzgün olmanızı degil.
baban düzgün bir insan degilmiş zaten evlendi diye hiç kızma buna bile demez zaten bırak herkesi Allah'a havale et.
Anneni aldatan bir adam evlenmeyi kafasına koyduysa annenden boşanıp onunla evlenirdi er yada gec, Allah annenin daha çok acı çekmesini üzülmesini istememiş demek ki Cunku O sevdiği kullarını daha çabuk yanına alır. Dünya kötülerin dünyası canım.
Hepimizin gidecegi yer aynı Allah öteki dünyada sevdiklerimizden ayrı düşürmesin su dünyada kaç gun yasayacagımızı kimse bilemez. bugunlerini de eşinede kendine de ziyan etme sakın metin olmaya çalış edenin yanına kalmaz unutma.

kıyamam sana...okurken içim parçalandı....o pe......babanla da görüşme sakın...onu her gördüğünde anneni hatırlatacaktır....ölmek çözüm değil yavrum...hayatına daha yeni başlamışsın....eşinle mutlu olursun....eğer birde anne olursan...yaşamanın ne kadar güzel olduğunu anlıyacacaksın...sakın öyle kötü şeyler aklına getirme....daha çok taze....eminim zamanla eşinin yardımıylada olsun aşacaksın....bu kötü günleri canım benim....

Bu dünyada çok çekti belki annecik , ama Rabbim orada ona mükafatını verecektir . Sende yuva kurdun eşin hep yanında bak . Eşine sarıl kardeşim . Rabbim sabırlar versin zor bir durum evet ama ölmek çözüm değil ağlamanda . Annecik aklına her geldiğinde dua oku yasin oku onu çok sevindirmiş olursun öteki dünyada yanında olamasan bile dualarınla onun yanında olmuş ve hediyelerin en güzelini vermiş olursun . Ağlama üzülme nolur .

İçim sızladı, gözlerim doldu okurken.

Mekanı cennet olsun anneciğinin, nur içinde yatsın.

Babana söyleyecek sözüm yok, inanıyorum ki Allah hak ettiğini yaşatacaktır.

mekanı cennet olsun herşey insanlar için çok daha beter acı yaşayan insanlar var etrafımda dahi var ıkı ay arayla hem annesını hem kardesını kaybeden yakınım en son babasını kaybetti bu acıya maneviyatını sağlam tuturak dayanabilirsin bir nebze. Allah en büyüktür ve kimsenin ahını kimsede bırakmaz şimdi önemli olan kardeşleriniz ve onlara iyi bir gelecek onlar için sizden başkası yok bu hayatta.

Back
X