Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başın sağolsun arkadaşım..
sen şimdi çektiği eziyetler aklına geldikçe kahroluyosun ama eminmki Allah öbür dünyada gün yüzü gösterecektir..
mekanı cennet olsun
Allah sana sabır versin ccanım
bende 5 ay önce doğumda kızımı kaybettim,zor günler zor acılar
bende 6 aylık hamileyken evimize 3 arkadas gelmişti,biriyle yeni tanıstık sayılır,neyse kıza karnım burnumda cay servis ettim,pasta tatlı getirdim(zehir zıkkım olsun)
beni sürekli arardı kız geleyim falan diye, ama ben heralde hamilelikten içime doğmus istemedim bir daha kızla görüşmek,neyse eşim doğumdan sonra söyledi hamileyken üzmek istememiş,kız meğerse eşime ilanı aşk etmiş,eşim melekyavrum hamile biliyorsun evli olduğumu da biliyorsun,bir daha duymucam demiş,ve kızla bir daha görüşmemiş,ama kız sürekli eşimi rahatsız etmiş, zaten doğumdan sonra eşime bassağlığı mesajları atmıs utanmadan bir de kızımı kullanmaya calısmıs
o günden bu yana evime kimseyi almak istemem,kimse gelmesin
eşim eger onursuz bir insan olsaydı,çünkü kız baya güzeldi,e ben de hamilelikte her insan gibi kilo aldım değiştim, neyse beni aldatabilirdi
Allah böyle o... kadınlardan tüm kadınları korusun
başın sağolsun canım..mekanı cennet olsun inş. annenın..okurken zor tutum kendimi ağlamamak için ama annemi istiyorum cümlen bitirdi beni...benim annemde babamdan çok çekti..karı-kız,sorumsuzluk,kaynana derdi...hiç yüzü gülmedi canım annemin..şimdi ona bişey olacak diye çok korkuorum...bebeğim oldu..bende bir anne oldum ama hala annemin dizinde uyuyup saçlarımı okşamasını bekleyen küçük bir kız çocuguyum..Allaha şükret ki eşin yanında..yalnz hissetme kendini.babana gelince de irtibati kes..görüsme kesinlikle..Etme bulma dünyası..sen sanıyormusun ki o kadın babanı annenın çektiği gibi çekecek..rezil edecek babanı emin ol..Allaha havale et..
Merhaba Arkadaşlar
29.09.2012 de Annemi kaybettim. Babamda , annemi kaybettiğim gün ölmüştü benim için Çünkü yıllarca annemi aldatan , bizi döven sevgisi gibi parasınıda esirgeyen pisliğin teki . Pislik dememe kızmayın bana hak vereceğinize inanıyorum. Babam benim lise arkadaşımın annesini benim yüzümden tanıdı. Nerden bilirdim , evime bi orospu almışım. Biraz paralı gördüğü erkeğin üzerine atlayan bi kaltakmış. Biz durumu öğrendeiğimizde babm olcak adam ile kadın 6 aya yakındır görüşüyıormuş. Sonrası bize karşı hep dayak , devamı gelen aldatma , annemin kadınlık gururuyla oynama , benim eşimin (o zaman sevgiliydik) abisi tarafından istenmemem tek sebebi babamdı Her şeyi geçtimde Annem biraz gün yüzü görseydi gam yemezdim
Annemi çok traji bi şekilde kaybettim. Çeyizimin serildiği gün, Annem yiğenlerime bakmak için evde kaldı, neyse evimi dizdik , yerleştirdik. Akşam eve geldik yemek hazırlıyordum. Annem , kızım sen yemekleri hazirla ben ekmek alıp geleyim dedi. 2 sokak ilerimizdeki markete gidemedi . Çöp kamyonu annemin sağ bacağının üzerinden geçti , leyen kemiğini parçaldı , ve annem 3 gün yoğun bakımda kaldı. Fakat kaybettim .. Ölmek istedim , onsuz olmak ölmek gibiydi. Yalnızdım artık sadece eşim vardı , fakat kardeşlerimde yanımdaydı . Hayata devam etmek sorundaydım. Ama dün yaşamak çok ağır geldi. Babm olcak adam aradı , o kadınla evlendiğini söyledi , Dünyam bikez dha yıkıldı. Artık gücüm yok , bende annemin yanına gitmek istiyorum . ANNEMİ ÖZLEDİM.SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ GÜZELİMİ ÖZLEDİM.. ÖLMEK İSTİYORUM .ANNEMİ İSTİYORUM DAYANAMIYORUM