Yaşamak için sebeb arıyorum...

Bizimki biraz farklı tabiki ağlaması gülmesi yürümesi koşması konuşması herşeyine şahit olduk haliyle 3 senede. Kabullenmem bile 1 seneyi buldu 1 senelik kısım Yok hafızamda. Diğer kızımı bile hatırlayamıyorum. 1 buçuk sene psikologla yaşadım. Senin kabullenme sürecine hızlı girmişsin önümüzden bi psikolog desteği alırsan daha kolay atlatabilirsin belki, hafıza kayıpları olmadan en azından.

Ha bu arada hiç ilaç kullanmadım bırak beyin kendi akışında olsun. Acı büyü dozuda büyük olur haliyle sonra hamileyken bırakınca tekrar en başa sararsın.

İnşallah en sağlıklısı en bıcır bıcırından bi bebeğin olur kucağın dolar canım ama az daha sabret olur mu. Hormonların hücum ettiği bölgeye giriş yaparken (hamilelik) fiziken ve ruhen iyi olman gerek.
Aminnn isalalhhh.. Cok zor cok cok uzuldum sizede meleginiz sizinde cennetinizin anahtari. Allahim cennetinde kavustursun hepimizi
Tamam beklicem zaman umarım birqz olsun yaralarimi sarar. Öğretmenim ben işime döndüm işte onlar oyaliyorlar beni okulda ama işte ah o geceler çok zor. allah sizden razı olsun aslında böle beni anlayanlarla konuşmak iyi gelir diye yazmıştım buraya da. Annemi kaybettim ben 5 yil evvel ozmanda kendim sarmıştım yaralarımı. Bazen öyle şeyler yasiyorsunuzkı hastane doktor falan görmek istemiyorsunuz annemi kanserden kaybettim 3 yıl hastanelerde geçti ondan belkide psikolog fikri hep uzak geldi bana belki bir kursa falan yazılırim

Oncelikle basınız sağolsun.
Kuzenim 1 yıl ara ile sezaryen ile doğum yaptı ve inanin 2.bebeğini erken almak zorunda kaldılar,iç dikisleri açılmaya başladı üstüste 1 yıl ara ile doğum yaptığı için..
Doktorların uyarıları dikkate alın lütfen..
Aynı şekilde bi tanıdığım da 7 aylık acil sezaryene alındı yine arka arkaya hamile kalıp dikisleri açılma yaptığı için..
Sağlık ve bebek riske atılmaz..
Burda kimin ne yaşadığından ziyade doktorların ne dediği önemli..

Başınız sağolsun.. Hem beden hem de ruh sağlığınız açısından beklemelisiniz bence. Ayrıca psikolojik destek almanızı da öneririm, biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Acıdan kaçmayın, acı çekmekten korkmayın, yeni bir bebekle bu acının üzerini kapatmayın sağlıklı bir yas süreci çok önemlidir.

Aminnn isalalhhh.. Cok zor cok cok uzuldum sizede meleginiz sizinde cennetinizin anahtari. Allahim cennetinde kavustursun hepimizi
Tamam beklicem zaman umarım birqz olsun yaralarimi sarar. Öğretmenim ben işime döndüm işte onlar oyaliyorlar beni okulda ama işte ah o geceler çok zor. allah sizden razı olsun aslında böle beni anlayanlarla konuşmak iyi gelir diye yazmıştım buraya da. Annemi kaybettim ben 5 yil evvel ozmanda kendim sarmıştım yaralarımı. Bazen öyle şeyler yasiyorsunuzkı hastane doktor falan görmek istemiyorsunuz annemi kanserden kaybettim 3 yıl hastanelerde geçti ondan belkide psikolog fikri hep uzak geldi bana belki bir kursa falan yazılırim
Aynen evden çıkın o beyninizin içindeki düşünlerden uzaklaşın. Dırdır konuşup durur onu dinledikçe. Müsade etmeyin. Ağlayın ama evlere kapanmayın. Acı geçmicek acı eşiğin yükselicek katılaşacaksın ama hayata ancak böyle karışacaksın. Allah yardımcın olsun canım.

Allah sabir versin sefaatciniz olsun insallah.bunu dr unuza danisip karar verebilirsiniz ancak.sezeryan olupta 6 ay sonra hamile kalanlar var cevremde bir sorun yasamadilar ama en iyi sini dr unuz bilir.gercekten cok zor bir anne olarak insallah yine bebek sahibi olur ve saglikla buyutursunuz.acininizin tarifi yok cok zor dayanin Allahtan gelene boyun egmekten basks caremiz yok.sabirlar dilerim

Okurken göğsüme taş oturdu sanki. Başın sağolsun..

Hamilelik sonrası vücut zor toparlanır, üstüne senin daha tutman gereken bir yas var. Lütfen acele etme.

Ruhun ve bedenin biraz iyileşince sağlıklı bi yavruya kavuşursun inşallah.

Basınız sagolsun.Gercekten cok zor.Yurtlara, yuvalara gidip ordaki cocuklara hediye almak biraz ferahlatır gibi geliyo bana.Cunku bende bazen yapıyorum, cok iyi geliyo

Başınız sağolsun...
Ama bence hemen hamile kalmak yerine acınızı sindirin. Bir uzmandan yardım alarak psikolojinizi düzeltin.
Tekrar hamile kaldığınızda hormonlardan dolayı zaten psikolojinizde değişiklikler olacak. Bu acıyla hamilelik bence zorlayıcı olabilir. O yüzden bekleyin derim.
Sabırlar dilerim...

CAnim basin sagolsun rabbim bidaha yasatmasin se ni cok iyi anliyorum ben uzun bir cabalamaylatedaviyle gebe kalip karnimda oldu cok agladim dr kurtajin ardindan dort ay dedi gun saydim uc ay korundum besinci ay tedavisiz ogluma hamile kaldim cok sukur bir oglum var allah sanada versin.bir arkadasim var oglu 15 aylik kizi bir aylik hic korunmadi ikiside sezeryan ve suanyine korunmuyoe dr sorun yok bekleme demis bunye tabi drunu iyi sec ve dinle kendini hazir hissedince rabbim sana saglikli bebis verir ins canim dua et icini ferah tut

Kuzenim dusuk yaptiktan 3-4 ay sonra tekrar hamile kaldi ( doktorlar en az 1 sene vücudun toplansin demislerdi) ve 2. bebeginide genetik rahatsizlik nedeniyle ( tibbi ismini bilmiyorum ama bebisin beyni kafasinin disina tasmis) 5 aylikken ölü dogurmak zorunda kaldi. Oda sizin gibi yok bekleyemem hemwn anne olmam lazim dusuncesindeydi.

Sizi cok iyi anlıyorum tabiki 1 sene dolmadan hamile kalarak saglikli bebekler dünyaya getirenler vardir. Ama RISKLI! O yuzden biraz sabredin vucudunuz hem biyolojik hemde psikolojik olarak biraz toparlansın.

Aciniz biraz olsun hafifler umidiyle istiyorsunuz hemen bebek ama o bebegide riske atmayın lütfen.

Back
X