Yaşamak istemeyenin canını Allah neden almaz

gul_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
259
73
98
35
Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha :(

Neden bu kadar bıktın hayattan?

Neden böyle birşey istiyorsun ki? Herşeyin varmış peki sorun ne.sağlığında yerindeyse yapacak çok güzel şeyler var hayatta

Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha :KK43:

ben de sizinle aynı durumdayım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. eğer yakınımda silah falan olsaydı hiç düşünmezdim. ben de ilaç kullanıyorum maneviyata yöneliyorum işim gücüm de var ama hiçbir şekilde hayata sarılamıyorum her gün allahım canımı al diye yakarıyorum keşke ölen insanların yerinde ben olsam diye ağlıyorum. bizi kimse anlamıyor ne var güllük gülistanlık hayatınız diyor anlamıyorlar bense sizi çok çok iyi anlıyorum. ben artık geride bırakacağım ailemi de geçtim. keşke sizin gibi yakınlarımda bir silah olabilseydi keşke sizin kadar şanslı olsaydım da bir an önce bu dünyadan göçüp gitseydim. ama her gün dua ediyorum belki de allahım canımı en kısa zamanda alıp beni kurtaracak çünkü bu dünya yaşamaya değmez karma karışık tüm çabalarımız boşuna.

neden kendinizi bir hiç gibi hissediyorsunuz bilemiyorum ama 7 8 yıl kadar önce her gece dua ederdim, allahım canımı al diye. zor zamanlar geçirdim üstelik sebepsizce yani beni bunaltan şeyin ne olduğunu bilemiyordum. şimdi gayet iyiyim çok şükür.

bundan kurtulmak sizin elinizde kendinizi zorlamayın, herkes iyi falan da değil öyle düşünüp kendinizi iyice dibe itmeyin herkesin bir derdi var kimi gülüyor kimi ağlıyor kimi mutlu rolü yapıyor. çok az sayıda şanslı kişi mutlu.

kendinize telkinde bulunun, mesela neyi yapmak isterdiniz de yapamadınız. sorunlu bir evlilik mi var boşanın, yok boşanamam işim gücüm yok diyorsanız iyi kötü demeyin bir işe girin. açılırsınız çevreniz değişir. aileniz mi sıkıntılı? değiştiremezsiniz kimseyi biraz yok saymayı öğrenin mesela, takmayın her şeyi kafaya. dünyanın düzenini siz tek başınıza değiştiremezsiniz, hayat kısa ve fani zamanı gelmeden kimse ölmez, ölümü aklınızdan çıkarın.

Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha :KK43:

ama benim sağlık sorunlarım olmasaydı yine de hayata tutunmaya çalışırdım ben kendi elimle kendi sağlığımı bozdum bence sizin için hala umut var siz bol bol uyumaya ve hayata karışmaya çalışın bence sağlık sorununuz da yoksa benim gibi derin pişmanlıklarınız da yoksa hayata tutunma şansınız daha yüksek lütfen kendinzi şanslı hissedin

Uzman'ın ne diyor, ilaç kullanmaya ne zaman başladın gul_perisi?
15 -20 günden sonra etkisini hissedebilirsin. İlaçlarını doktorunu değiştirebilirsin.
Tekdüze hayat bunalımı gibi. Yeni bir şeyler yapmaya başlasan.
Allah yardımcın olsun.

Uzman'ın ne diyor, ilaç kullanmaya ne zaman başladın gul_perisi?
15 -20 günden sonra etkisini hissedebilirsin. İlaçlarını doktorunu değiştirebilirsin.
Tekdüze hayat bunalımı gibi. Yeni bir şeyler yapmaya başlasan.
Allah yardımcın olsun.

ben de kullanıyorum ilaç ilaçlar hiçbir işe yaramıyor temelde beyinde bitirmek gerekiyor işi ama bitiremiyorsun

ben de sizinle aynı durumdayım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. eğer yakınımda silah falan olsaydı hiç düşünmezdim. ben de ilaç kullanıyorum maneviyata yöneliyorum işim gücüm de var ama hiçbir şekilde hayata sarılamıyorum her gün allahım canımı al diye yakarıyorum keşke ölen insanların yerinde ben olsam diye ağlıyorum. bizi kimse anlamıyor ne var güllük gülistanlık hayatınız diyor anlamıyorlar bense sizi çok çok iyi anlıyorum. ben artık geride bırakacağım ailemi de geçtim. keşke sizin gibi yakınlarımda bir silah olabilseydi keşke sizin kadar şanslı olsaydım da bir an önce bu dünyadan göçüp gitseydim. ama her gün dua ediyorum belki de allahım canımı en kısa zamanda alıp beni kurtaracak çünkü bu dünya yaşamaya değmez karma karışık tüm çabalarımız boşuna.
arkadasim bu nasil msj????
madem olumlu biseyler yazmayacaksiniz hic birsey yazmayin ozaman
resmen intihara yonlendiriyorsunuz
ne demek sizin kadar sansli olsaydim bir silah olsaydi???
ne demek cabalarimiz bosuna??
sizin probleminiz varsa gidin cozum arayin kenki sorunlarinizin sacma cozumlerinizin icine bir baskasinida suruklemeyin Allah askina
arkadas zaten zor bir donem geciriyor olumsuz kotu dusuncelerini resmen destekliyorsunuz

Mutlaka bi sorunun var.güllük gülistanlık değil.sorunun ne ise yaz.yaz ak bile rahatla acak seni eminim.çünkü nedenini yazamamışsın bile.yazak iste ediğin kadar büyük belki de olsun.yaz

Keşke böyle bir konu acmasaydiniz sizin gibi düşünen insanları etkiliyorsunuz gidin uzmandan yardım alın

arkadasim bu nasil msj????
madem olumlu biseyler yazmayacaksiniz hic birsey yazmayin ozaman
resmen intihara yonlendiriyorsunuz
ne demek sizin kadar sansli olsaydim bir silah olsaydi???
ne demek cabalarimiz bosuna??
sizin probleminiz varsa gidin cozum arayin kenki sorunlarinizin sacma cozumlerinizin icine bir baskasinida suruklemeyin Allah askina
arkadas zaten zor bir donem geciriyor olumsuz kotu dusuncelerini resmen destekliyorsunuz

altında başka mesaj da yazıyor hayata sarılın yazıyor hepsini okumamışsınız ayrıca bizim gibi olmayanlar bizi anlayamazlar

Işini değişmeyi dene belki iyi gelir ailevi sorunlar varsa onlardan uzaklaş biraz tatil yap eşinle vakit geçir en önemlisi kendi kendini motive et sen istemedikten sonra psikologlar ne yapabilir ki yardımcı olmaya çalışırlar ama sen kendini öyle kapatmışsın ki önce senin kendine yardımcı olman Lazım

ben de kullanıyorum ilaç ilaçlar hiçbir işe yaramıyor temelde beyinde bitirmek gerekiyor işi ama bitiremiyorsun
kuzenim sizinle ayni durumda(daha dogrusu benzer durumda)
gebelik dolayisi ile ilac kullanamadi 4ay uykusuz yemekdiz surekli aglayarak gecti ama ilaca baslayinca cok daha iyi oldu
size tavsiyem piskiyatriye arada degil tedavi icin surekli gidin.belki doktorunuzu degistirirsiniz yada dr belki ilacinizi degistirir ama bir yerden tekrar tedaviye baslayin emin olun ondan sonra hersey cok daha guzel olacak
cevremde ablam kuzenim sizinle benzer seyler yasadilar inanin ablam sizen coook cok daha kotuydu ama sabir ve duzenli tedavi ile herseycok guzel oldu
sizin icinde hersey cook cok guzel olacak eger kendiniz icin bir adim atarsaniz..unutmayin bu yasadiginiz gecici bir durum

Işini değişmeyi dene belki iyi gelir ailevi sorunlar varsa onlardan uzaklaş biraz tatil yap eşinle vakit geçir en önemlisi kendi kendini motive et sen istemedikten sonra psikologlar ne yapabilir ki yardımcı olmaya çalışırlar ama sen kendini öyle kapatmışsın ki önce senin kendine yardımcı olman Lazım

psikiyatrlardan ben de bıktım kesinlikle sizi dinlemiyorlar sadece dinlermiş gibi görünüyorlar çözüm insanın kendi içinde olmalı yoksa boş

Back
X