Yaşamak istemeyenin canını Allah neden almaz

lütfen bu kadar sert olmayın kimse isteyerek depresyona girmez ki ama değil mi
Konu sahibi başlığını seçerken cok yumusak davranmis dimi ustelik ben en azından konu sahibi gibi yaradana degil bir insana sert konuşuyorum yorum atarkende kendi dusunce ozgurlugume göre yorum atiyorum baskalarinin dusunce ozgurlugune gore değil siz daha yumusak yorum atabilirsiniz.

Allah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha :KK43:
nedenki sorunmu yasıyorsun cevrenle ailenle esinle

Herkes bir amac icin dunyaya gelmistir kendileri istedigi icin degil. Ne biliyorsunuz ki belki siz de bir umut isigi olacaksiniz baska birine. Baska birinin yasama sansi olacaksiniz belki de. Gunes her gun doguyorsa her kisin bahari varsa bekle yine sabah olacaktir elbet.
Bence biraz da mesnevi okuyun madem maneviyata yoneldiniz.
sunu unutmayin basimiza gelen her kotu seyden sonra sonunda hep bir odul vardir. Tam da artik dayanamayacagimiz andir o odulun gelecegi zaman. Gecenin de son dortte biri en karanlik zamandir ama dualarin da en cok kabul oldugu andir. Dogum bile sancisiz olmaz. Her guzel seyden once bir sIkInti hep vardir. Gul bile tomucuk olmadan acmaz. Sabret. Hatta mutasavvuflar baslarina birsey geldiginde sukrederler bunun arkasindan bir odul gelecek diye. Bakis acini degistirmelisin. Sabret ve sukret.

Konu sahibi başlığını seçerken cok yumusak davranmis dimi ustelik ben en azından konu sahibi gibi yaradana degil bir insana sert konuşuyorum yorum atarkende kendi dusunce ozgurlugume göre yorum atiyorum baskalarinin dusunce ozgurlugune gore değil siz daha yumusak yorum atabilirsiniz.
Lütfen yapmayın.

Konu sahibesi de yorum yaptığınız üye de (ki o da kendi konusunu açmış vaziyette) şu anda sizin ifade özgürlüğü kapsamındaki manevi dünyalarına yönelik azarlarınızı kaldırabilecek durumda değil.

Kendilerine zarar verme eğiliminde olduklarını belirtip çaresizce çırpınan insanların bu eğilimlerini güçlendirmenin ne dinle ne ahlakla ne de düsünce yapısıyla açıklanabilir bi tarafı yok.

Lütfen biraz saygı ve nezaket gösterin.

Ölmekk istiyosunzda amelinn nasil bilirmiyizz ölmek bir kurtuluş degil asıl herşey ölüncee başlar bunlarr dertmi ki orayi ölmeyii göze alabiliyosan hic durma derimm .. fakat burdaa daynn namaz kil kuran okuu alaha yönell orasi bi kurtulus degil can okadar tatli kii hayatna bakk mutlu olmaya calss sakinn isyann etmee neler varr hayatta bilirmissnn rabbm sagligina zarar vermsnn .. nott.... dün kizartma yapiyodumm igne ucu kadarr yag sicradi elime napcagimii şaşrdm buz koydmm kremler sürdüm neler yaptm dayanamadm acisina orann ateşine sicagina nasil dayanirz sorarrmm alhimm dogruu yonee yönlt bizii ne dyeyimmm

Herkes kendi yorumuna baksn arkadaslar gereksiz polemige sokmaya calismayin israrla! herkes ayni fikirde olmak zorunda degil kime ne kadar nezaket ve saygi gosterilicegini kişi kendi karar verir birilerinin aklina fikrine ihtiyacimiz olmadığını düşünüyorum. Bir konuya yorum atiyorsn uzuyorda uzuyor yorum atmaya çekiniyor insan yahu konu sahibi ister yorumu begenir ister begenmez!

Back
X