bak onlar hiçbişey yapmamış gibi rahatça kahkaha atıyorlar keyifleri yerinde. peki sen neden kendi canından olacaksn onlar yüzündn miCanımdan bezdim kızlar.Biliyorum size komik gelecek basit ya da saçma ama.Yaşadıklarım beni bu hale getirdi o yüzden kınamayın kızmayın nolur.Ben işyerinde en yakın arkadaşım tarafından iftirata uğradım.daha evveel de konu açmıştım.sanki şimdi hiç birbirlerinin arkasından konusmamıslar gibi beni suçlu ilan ettiler.7 aydır mobing üzerine mobing yapıyorlar.Sahte gülüşler kankalıklar.Bazen değmez bu insanlara nankörlere diyorum.bazen cok acıyor içim.Ben uyarmak istersen kötü duruma düstüm.Ben bugüne hep sustum.Artık diğer yaşadıklarım da üzerine gelince tuz biber oldu.çok zayıf düştüm.
Savaş babyCanımdan bezdim kızlar.Biliyorum size komik gelecek basit ya da saçma ama.Yaşadıklarım beni bu hale getirdi o yüzden kınamayın kızmayın nolur.Ben işyerinde en yakın arkadaşım tarafından iftirata uğradım.daha evveel de konu açmıştım.sanki şimdi hiç birbirlerinin arkasından konusmamıslar gibi beni suçlu ilan ettiler.7 aydır mobing üzerine mobing yapıyorlar.Sahte gülüşler kankalıklar.Bazen değmez bu insanlara nankörlere diyorum.bazen cok acıyor içim.Ben uyarmak istersen kötü duruma düstüm.Ben bugüne hep sustum.Artık diğer yaşadıklarım da üzerine gelince tuz biber oldu.çok zayıf düştüm.
Tayin şansınız yok mu?Başka bir yerde çalışamam devletteyim çünkü.En kötüsü çocuk gibi kahveler içip kahkahalar atmaları saçma sapan şeyleri eklemeleri üzerine beni satan kıza inanmak işlerine geldi nankörlerin üzerinde emeğim vardı bir de
Hic de takma senin takmadıgını gördükce ugrasmaktan vazgececeklerdir tecrübeyle sabit... mutlu görün sosyal medyada gezip toz ve o yerleri paylaş o zaman görücekler ki onlara ragmen mutlusun yakandan düşerler hem gezerken hoşuna gitmeye başlıyor unutuyorsun da gercektenCanımdan bezdim kızlar.Biliyorum size komik gelecek basit ya da saçma ama.Yaşadıklarım beni bu hale getirdi o yüzden kınamayın kızmayın nolur.Ben işyerinde en yakın arkadaşım tarafından iftirata uğradım.daha evveel de konu açmıştım.sanki şimdi hiç birbirlerinin arkasından konusmamıslar gibi beni suçlu ilan ettiler.7 aydır mobing üzerine mobing yapıyorlar.Sahte gülüşler kankalıklar.Bazen değmez bu insanlara nankörlere diyorum.bazen cok acıyor içim.Ben uyarmak istersen kötü duruma düstüm.Ben bugüne hep sustum.Artık diğer yaşadıklarım da üzerine gelince tuz biber oldu.çok zayıf düştüm.
Sildik birbirimizi daha doğrusu onlar sildiler cnm 7aydır bıkmadılarHic de takma senin takmadıgını gördükce ugrasmaktan vazgececeklerdir tecrübeyle sabit... mutlu görün sosyal medyada gezip toz ve o yerleri paylaş o zaman görücekler ki onlara ragmen mutlusun yakandan düşerler hem gezerken hoşuna gitmeye başlıyor unutuyorsun da gercekten
Yok çakılı kadroyumTayin şansınız yok mu?
Olsun sen yinede paylaş whatsapa at bişiler yap gözlerine sok mutluluğunu planım var de duyura duyura haftasonu şurdaydım de gercekten de git gez bak cok değişicek herseySildik birbirimizi daha doğrusu onlar sildiler cnm 7aydır bıkmadılar
7 ay ne ki ben 3 yıl cektim bir de aynı masada oturuyoruz mecburen öğretmenler odasında. Düşün ki öğrencilerime benim dedikpdumu yapmıs sahıslar 16 yasındaki cocuklar hocam enişteyle aran bozukmus diyor bana. Meğer arkamdan aman o hocanıza ilişmeyin erken yaşta evlendi cok mutsuz kocasıyla diyormus işgüzar oysaki o sora mutsuzlugumun sebebi bu bile değildi kıskanıyor sadece işte... aynı masada 5 kişiyle konusmadan oturuyorum ve hepsiyle de önceden kankaydım yani zor durumlar ama yapacak bişey yok telefonla ugrasıyorum zaman geciyor o dedikoducu iftiracılara daha cok laf vermektense :) gez toz fotoları at elbet kulaklarına gider. Bazı insanlar mutsuzluktan beslenir bunu senin üzerinden yapamasınlarSildik birbirimizi daha doğrusu onlar sildiler cnm 7aydır bıkmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?