yaşamak istemiyorum:((

polyana_

minnak bebeğim...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
612
60
53
Ankara
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm :((

16 yaşında 36 yaşındaki adamla nasıl tanıştın da evlendin be güzelim ya..

eğer ailen arkandaysa boşan
bulursun kendine güzel bir iş yaşarsın hayatını
21 yaş ne ki daha yolun en başındasın..

Erken evlenmişsin. Bütün bir hayat böyle bir psikopatla geçer mi sen söyle?

Kendine kastın mı var?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boşan denmez derdim kimseye ama size diyeceğim boşan arkadaşım.. 21 yaşındasın.. önünde sana değer verecek çocuğunla seni mutlu edecek biriyle geçebilecek bir ömür var.. 16 yaşında seni evlendirenler utansın.. sen güçlü ol.. çocuğunla güzel bir hayatı neden haketmeyesin..

16 yaşında 36 yaşındaki adamla nasıl tanıştın da evlendin be güzelim ya..

eğer ailen arkandaysa boşan
bulursun kendine güzel bir iş yaşarsın hayatını
21 yaş ne ki daha yolun en başındasın..

Görücü oldu amcam tanıştırdı oldu bittiye geldi :( ailem hep atkamda artik onlarida üzmek istemiyorum ben ne yapicam yaa off:(((

Görücü oldu amcam tanıştırdı oldu bittiye geldi :( ailem hep atkamda artik onlarida üzmek istemiyorum ben ne yapicam yaa off:(((

Onlar bu durumuna üzülmez, aksine bu kadar şeyden kurtulduğun için sevinirler bence..
Yani sevinmeleri gerekir..

Bu yastaki adamlar gencliginize, guzelliginize gelmiyor. Daha kolay kandirabilecekleri icin kucuk yasta kizlari tercih ediyorlar. Yol yakinken bosan. Gerisini o dusunsun. :ssz:

Psikolojik sorunlari var esin senin gençliğini kiskaniyor bu tavirlari o yuzden buyuk ihtimal ama bole bi evlilik yürümez ki Allah yardimcin olsun

Giderim annemlere ve bir dahada o adamın yüzünü görmem boşanırım ne canım bulunmaz hint kumaşı mı evlenmemizin amacı mutlu bi yuva kimsenin derdine katlanmak değil şüpheleniyorsa varsın gitsin yoluna.

Gençliğine yazık canım yıpratıyorsun kendini hadi boşanmadın diyelim bu adam kızına da böyle yapar kızını düşün bence. Allah sabır, güç versin

36 yasindayken 16 yasindaki bir cocuga yan gozle bakabilen bir adam benim gozumde pedofildir. Kusura bakmayin aileniz buna nasil razi oldu anlamiyorum. Esiniz psikolojik rahatsizliklarinin faturasini size kesiyor. Arkaniza bile bakmadan kacin. Daha cok gencsiniz kendinize guzel bir yol cizin. Aileniz yaptigi hatanin farkinda herhalde size sahip cikiyorlar. Lutfen bosanin .sizinkine benzer bi hikayenin sonunun 3. Sayfa haberlerindeki gibi cinnetle bittigine sahit olmus biri olarak soyluyorum bunu.

Allah yardımcınız olsun öncelikle.eşiniz aradaki yaş farkından dolayı huzursuz anlaşılan ,sizi korkutarak sindirmeye çalışıyor.
İyi düşünün ani karar vermeyin elbet sonra pişman olmayacağınız varsa bile olabilirsiniz çünkü.sağlıklı düşünüp ayaklarınızın üstünde durabilecek gücü bulabilirseniz knedinizde ( ki neden olmasın daha 21 yaşındasınız) boşanın.
Elbette çok zor çünkü bir nevi gözünüzü eşinizde açmışsınız daha 16 yaşında evlenmişsiniz kolay olmayabilir ama haytınızın devamının güzel olup olmaması sizin elinizde.

Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm :((

Ah be güzelim seninki gibi hayatları evlilikleri okuyunca çok üzülüyorum.
Kendi isteginlemi yoksa ailenin istegiylemi evlendim.
Eğer kendin istediysen o yaşta ne acele edersiniz evliliğe anlamıyorum daha çocukluktan yeni cikiyosun hatta cocuksun be güzelim.
Ailen verdiyse yazıklar olsun zaten böyle ailelere insan kendi canına nasil yapar böyle biseyi,nasil cocuk yaşta kadın yapar,hayatını mahfeder.
Ben küçük yaşta evlenipte mutlu olan gormedim.
Ama daha gencsin ömür boyu cekme bu adamı.Bosanirsan çocuğu verirmi sana yada arkanda ailen olurmu?

36 yaşında bir adam çocukla evlenmiş. Ne kadar sağlıklı olmasını bekliyoruz ki.. Ailen bir hata yapmış. Şimdi kendini onlara teslim et ve izin ver hatalarını affettirsinler sana. Çocuğuna da sana da sahip çıksınlar. Her koşulda arkanda olsunlar.

41 yaşında adam yanında gencecik kızla gezerse tabi ki psikolojisi iyice bozulur. Kıskançlıktan deliye dönmüştür. Hayvan herif. Çocuğunu sakın o ortamda büyütme sakın.

Ben olsaydım bunları yaşamazdım. Ben olsaydım şiddeti bir kere yaşardım. İlk şiddette ailemin yanına sığınmıştım. Babam da bir daha yollamazdı zaten.. Sen daha çok küçüksün. Kondurmak istemiyorsun belki ama bütün kabahat babanın. Benim babam asla kızım huzurlu olsun ben gitmesem de olur demez.. Çünkü öyle bir adamla huzurlu olmayacağımı bilir.

Aileniz nasıl izin. Verdi bu evliliğe 20 yaş büyük sizden. Kıskanç ve pskolojisi bozuk belli. Boşanmak en iyi yapacağın şey bence

Back
X