Yaşamak Kısır Döngü Gibi.. Ve ben zevk alamıyorum

Öncelikle herkesin derdi kendine büyük..

Bence suan bunalim bir dönemdesiniz hayat zannettiginiz kadar bos değil. Bence siz ramazanda da is arayin evde otururken iyice bunalirsiniz. Oruc filan demeyin zaten oruçluyken yatinca gecmiyor vakit aktif olunca daha rahat hissetmeden geciyor mutlaka is arayin sonrasi Allah kerim. Cok dusunmemeye calisin bunlari, elbette bir amaciniz olur. Seversinuz mutlu olursunuz bebeginiz olur amaciniz bir insan, insan gibi bir insan bile yetiştirmek olabilir. Su bunalimli gunleri bir atlatin hele, hersey girecek duzene.

Bu hayatta bazi insanlar yasiyor bazilarimizsa sadece hayal kurup umutlanip hayal kirikliklariyla dolu bir omru arkamizda birakip hicbir sey yasayamadan gocup gidiyor.. Hayat acimasiz zalim ve mesakkatli bizim gibiler icin (sizi ve beni kastediyorum) .. Umarim babaniz toparlar anneniz bir gun yuzu gorur siz iyi bir is ve sizi cok cok sevecek bir es bulurSunuz . Umarim :KK43:

Bu hayatta bazi insanlar yasiyor bazilarimizsa sadece hayal kurup umutlanip hayal kirikliklariyla dolu bir omru arkamizda birakip hicbir sey yasayamadan gocup gidiyor.. Hayat acimasiz zalim ve mesakkatli bizim gibiler icin (sizi ve beni kastediyorum) .. Umarim babaniz toparlar anneniz bir gun yuzu gorur siz iyi bir is ve sizi cok cok sevecek bir es bulurSunuz . Umarim :KK43:

Saol canım iyi dileklerin için sende benim gibi bunalımdasın konularına baktım... Allah sabır versin bize. Ama öncelikle sağlık versin ruh ve beden sağlığı..!!

daha yaşın çok küçük..okulunu okumuşsun bitirmişsin ne mutlu sana..iş hayatında muhakkak tek tükte olsa kötü insanlar vardır..onlara hiç takılmayacaksın..sen şimdiden cv bırakmaya başla işyerlerine..
sevgili durumunuda aceleye getirme küçüksün elbet çıkar karşına birileri..
umutsuz olma hiçbir zaman Rabbim bize nefes veriyorsa vardır bir bildiği..ömür kısa zaten mutsuz olma...

X