• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamak zor geliyor

feslegen27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
7
0
36
İstanbul
çok mutsuzum.eşimi sevemiyorum ona katlanamıyorum.daha doğrusu ben kimseye katlanamıyorum.kendi aileme gidince de patlayacak gibi oluyorum.hem bu yüzden hem desteklemedikleri için boşanamıyorum.eşime hiçbir konuda sözümü geçiremiyorum.bende kendimi saldım o ne derse o oluyor.kendimi onun uyuz köpeği gibi hissediyorum.bir defasında dedi ki:sen benimle mecburen evliymişsin de katlanıyormuş gibi bir halin var dedi."ne alakası var" dedim ama doğruyu farketmişti.sakladım çünki hiç umudum yok.sonuna kadar böyle gidicek iki çocuğumuz var.

eşler hep kendı dedıklerı olsun ısterler cok nadırdır karısının sozunu dınleyen onun her dedıgını yuapan eş sana da boylesı nasıp olmuş artık evlısın e ıkı cocuk da var ne yapacaksın bu saatten sonra boşanmayı da dusunmuyorsan bunu kendı lehıne cevırmen gerek o ne dıyorsa o olsun gıbı yap ama yıne kendı kararını da uygula yada bırsey dedıgınde tmm dogru soyluyorsun ama ısın bır de bu tarafı var de eşın senı sevıyor cocuklarını sevıyor herseyını karsılıyorsa bu kısmı gormezden geleceksın bak eşi ve eşinin aılesı adlı başlıkta bır bayan arkadaşımızın yaşadıklarını oku o zmn halıne sukredeceksın ınan huylu huyundan vazgecmez kendı yıyıp bıtırecegıne yaptıgın seyı yapmaya devam et alttan al kavga huzursuzluk cıksa daha cok uzuleceksın allahtan hayırlısını dıle cnm

evet eşimin beni sevdiğine inanıyorum ama malesef ben onun hem karakteristik hemde fiziksel bazı özelliklerinden çok sıkıldım hatta nefret ettim.
zamanla çok anormal göbeklenmesi ve dayanılmaz ağız kokusu var:( ve bunlar için tıbbi veya kişisel bakım olarak bir çabası yok.
karakter olarakta beni hiç konuşturmaması her hareketimi kontrol altında tutması kendime güvenimi sarsması.
hiç sevemiyorum ama çekiyorum.Bu hayatta mutlu olmak çok zor benim için.

Spora teşvik edin. Eğer ağzı kokuyorsa da mutlaka sağlık problemi vardır. Bunu çözümleyin
Ama siz artık onu istemiyorsunuz. Ne yapsa da istemeyeceksiniz. Ailenizin istememesi de kötü olmuş. Keşke size sahip çıksalardı.
Böyle giderse geleceğiniz pek içaçıcı gelmedi bana

Spora teşvik edin. Eğer ağzı kokuyorsa da mutlaka sağlık problemi vardır. Bunu çözümleyin
Ama siz artık onu istemiyorsunuz. Ne yapsa da istemeyeceksiniz. Ailenizin istememesi de kötü olmuş. Keşke size sahip çıksalardı.
Böyle giderse geleceğiniz pek içaçıcı gelmedi bana

birde herşeye inatlaşan ters giden bir yapısı var.
annem -başkası olsa o adamı çekmez- diyor.
ama beni harcıyorlar malesef.
çocukların için çekicen diyorlar.

Valla güzelim detaylı bilmiyorum neden böyle düşünüyorsun ama hayat senin hayatın güzel yanından bakmaya çalış sevmeye çalış çünkü hayatını zehir edersin böyle..Fiziği hoşuna gitmiyor ise hayatım biraz zayıfla yürüyüş çıkalım spor yapalım de ön ayak ol..Ağzı mı kokuyor sprey al ohh mis gibi ferahlatıcı kokusu var de..Yoksa kendine de yaparsın..

birde herşeye inatlaşan ters giden bir yapısı var.
annem -başkası olsa o adamı çekmez- diyor.
ama beni harcıyorlar malesef.
çocukların için çekicen diyorlar.

Ben de anlamıyorum. Toplumumuzdaki ailelerin birçoğunda var bu. Evet adam köü. Ama napacaksın çekeceksin işte. Neden? Çünkü dul olmak zor. İŞte sizin gibi kafalar yüzünden zor.
İnsan evladının mutsuz, huzursuz yaşamasını ister mi?
Evladın bile bile mutsuzken, sen nasıl huzurla gider uyursun?

Ben de anlamıyorum. Toplumumuzdaki ailelerin birçoğunda var bu. Evet adam köü. Ama napacaksın çekeceksin işte. Neden? Çünkü dul olmak zor. İŞte sizin gibi kafalar yüzünden zor.
İnsan evladının mutsuz, huzursuz yaşamasını ister mi?
Evladın bile bile mutsuzken, sen nasıl huzurla gider uyursun?

böyle aileler kızımız başımıza kalacak diye düşünüyorlar
ee birde çocuklarınamı bakacaklar bazılarıda bırak çocuklarını gel diyebiliyor kolaylıkla
ama konu sahibi kendi ayakları üzerinde durabilen biri olsaydı pekte bişey diyemezlerdi..
kendi ailende olsa maddiyat giriyor araya:53:

Ailemde de huzur yok.
olsaydı ne yapar eder boşanırdım yada gelirim olsaydı

Çözüm üretmeye çalışsanız daha doğru olmaz mı..Boşanmak çok zor olmadığı kadar kolay da değil..Belki sizin için çözüm olabilir ama sadece siz yoksunuz çocuklarınız ? Eşinizle bence konuşun karşınıza alın ve konuşun sorun ne ise paylaşın boşanmaktan daha kolay olsa gerek konuşmak..

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

sen eşinden iyice soğumuşsun bence
bundan sonra ona karşı güzel hisler besleyemezsin gibi geldi bana
eşinin maddi durumu nasıl boşanınca nafaka alamaz mısın
çocukların çok küçük değillerse bir işe girip çalışsan kendine ailenden destek almadan bir hayat kurma şansın yok mu
açıkcası bu şekilde de hayat geçmez :50:umarım hakkında en hayırlı kararı verirsin:31:

Back
X