• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasamak

Baska biri yazsa anlarim ama siz okuyorsunuz okulunuz bitecek mesleginiz olacak ayaklariniz ustunde duracaksiniz..sevgiliniz var belki evlenip coluk cocuga karisacaksiniz..sizi tanimayan ben bile hedefleriniz oldugunu sizi bekleyen parlak bi gelecek old. Goruyorum siz de gorun lutfen...

Tatlım yanlış anlama ama dediğin gibi günahkarsın diyemem ama günahların ağır geliyo olabilir bende namaz kılmıyorum açığım falan mesela bendede oluyor ara ara ama bi kuran okuyorum hafifliyorum rahatlıyorum dene bi manevi boşluktanda oluyor kendimden biliyorum
Kendine iyi bak allah içini huzurla doldursun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayati her insan sorgular,ve insanlarin inansigi bir amac olmali,bende eskiden derdim,niye yasiyoruz?anlam ne?
Ama simdi daha iyiyim,cunku sinaniyoruz,iyilik yap.
Git yaslilari ziyaret et,hayvanlara iyilik yap barinakta.
Anne ve babana iyi davran.
Depresifsin,dikkat et ilerlemesin.

21 yasindayim universite ogrencisiyim, anne babamin tek cocuguyum, beni sevdigine inandigim bir sevdigim var.. saglikliyim, herkesin oldugu kadar sorunlarim var. Cok buyuk bir derdim olmadi bugune kadar cok sukur, her ailede yasanan seyler..
21 yasindayim ama yasama sevincim yok.. olmek istiyorum, asla intihar edemem o tarz bir dusuncem yok, ama Allahim canimi al diye dua ediyorum.. yasamak istemiyorum, yasamakta bir anlam goremiyorum, hersey anlamsiz.. keske daha bebekken olseymisim diyorum cennete giderdim en azindan.. simdi ise gunahkar bir kulum, namaz oruc ibadetlerini yerine getirmeyen birisiyim olsun yinede olmek istiyorum cehenneme gitsem bile gunahlarimin cezasini cekerim Rabbime kavusmus olurum diyorum.
Cok mutsuzum, mutsuzluk degilde bu bir bosluk, anlamsizlik, yok yasamakta anlam bulamiyorum dunyanin en guzel en zengin en iyi insani olma sansini veriyoruz deseler yinede mutlu olacagima inanmiyorum..
birden bire bu hale geldim ve birkac aydir boyle hissediyorum degismiyor, yasamak istemiyorum. intihar gibi bir dusuncem yok ama yasamak istemiyorum sadece olmek istiyorum.
Sizinle paylasmak istedim, buradaki herkesin derdine Rabbim sifa versin
Doktora gitseniz?

Manevi bosluktan oluyor bana, ben de namazlarimi duzenli kilmiyorum, arada cok bunaliyorum namaz kildigimda rahatliyorum. onceden bende de cok bosluk vardi seninki gibi, youtube da sözler köşkü kanalindaki videolarda aradigin cevabini bulabilecegini dusunuyorum, gercekten bakmani tavsiye ediyorum, link veremedigim icin uzgunum, Allah kolaylik versin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

burda yazilanlarla yasama sevincini kazanamazsin. iyi bir psikolog bulmani tavsiye ederim. senin farkinda bile olmadigin sorunlarini su yuzune cikarir, sorunlarini bilirsen o zaman cozum bulabilirsin. ben de ayni durumdayim diyebilirim 1 aydir terapiye gidiyorum, daha yolum var ama su ana kadar gozumu acmama yardim etti.

Back
X