- 27 Haziran 2010
- 6.937
- 14.346
- 773
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Keske konu sahibinin ne demek istedigini anlamaya calissaniz, onun icin aileyle oturmak dert degil belli bir yasta olup kendi düzenini kuramamis olmak.Dert gibi gordugunuz aileyle oturmak aslinda nimet ama farkinda degilsiniz. Soyleyeceklerim bu kadar.
.dertsiz kul olur mu? sebepsiz yaprak oynar mi?
Hadi yaOff çok güzel ve destekleyici bir mesaj yazmışsınız ama ne dense aklıma müge anlıyı getirip kahkaha attırdınız ya
Hadi yaneden o geldi aklina?
Buna katılıyorum kesinlikle. Daha iki ay önce isyan ediyordum, "Ne olur artık biraz yerimde oturayım ya, bezdim sağa sola gitmekten," diye. Şimdi burnumu dışarı çıkaramıyorum.Sözlerimiz dua niyetine geçer. Öyle bir an gelir ki yaşamayı çok sevdiğin an ölümle yüzleşirsin.
O yüzden bu mübarek günlerde her şeyin hayırlısı için dua et.
Ben de 8 yıllık evliyim benim de çocuğum yok ben de eski arkadaşlarla yazışmaktan kaçınıyorum dediğiniz gibi ilk soru var mı çoluk çocuk,akrabalarımla bayramlarda görüşmekten hep kaçıyorum sormasınlar diye çünkü cevap versen neden yok diye bidaha soru soracaklar,dediğiniz gibi mutluluk insanın içinde yeniden çocukluğumu gençliğimi verseler hiç kimseyi önemsemez yanlış anlıycaklar diye psikolojik yardım alırdım,şimdi kendimi çok güçsüz hissediyorumKendimin bekar halini okudum sanki...
Beni anlatmışsın...
Ben evlendim aynı şekilde hissediyorum hala...
Hâlâ canım acıyor hala umudum yok gelecekten..
Oysa mutlu olmak için evlenmiştim bende..
Mutluluk insanın beyninde...
Kendini sev hayatı sev yaşamayı sev...
Kimseyi ne görmek nede duymak istiyorsun.. çünkü malum soruyu soracaklar...
Bende senin evli versiyonunum..
Kimseyi ne görmek nede duymak istiyorum..
8 yıllık evliyim.. tek sordukları şey.. bebek hala yokmu...
Bir insan hep mi mantıklı,akılcı yorum yapar ? Gerçekten bravoLutfen boyle soyleme.
Aıleyle yasamak, bagımlı olmak duzen kuramamak acizlik degıl kı duzenın o iste.
Herkes aılesınden ayrı yasayacak ancak ozaman aciz olmazlar dıye bırsey yok, aılen varmıs bak ne guzel sukur sebebı bu.
Insallah ıletısımın guzeldır aılenle.
Bazen hepimiz hırcınlasıyoruz, benım perde ınıyor mesela gozume hıcbısey gormuyor tanımıyorum o an. Ama agzımı tutuyorum bılıyorum sınırım gecınce pısman olacagım soyledıklerımden.
Sonradan vıcdan azabıyla ugrasacagına lanet olsun de, gıt o ortamdan.
Evlı degılsın anladıgım kadarıyla.
Ilıskın var mı bilmiyorum, calısıyor musun meslegın var mı bilmiyorum.
Allah saglık versın gerisi bır sekılde hallolur.
Teselli olmaz biliyorum ama annem kanser ve muhtemelen son günlerini yaşıyor. Şu donemde diyorum ki keske sirtimda bu kadar yük olmasaydi da her gununu annemin ellerinden tutarak gecirseydim. Psikolojik rahatsizligi olsaydi, kızsaydı, kovsaydi ama ne olursa olsun birkac yil daha bizimle olsaydi.
Rabbım sifasını versın ınsallahTeselli olmaz biliyorum ama annem kanser ve muhtemelen son günlerini yaşıyor. Şu donemde diyorum ki keske sirtimda bu kadar yük olmasaydi da her gununu annemin ellerinden tutarak gecirseydim. Psikolojik rahatsizligi olsaydi, kızsaydı, kovsaydi ama ne olursa olsun birkac yil daha bizimle olsaydi.
Ben de 8 yıllık evliyim benim de çocuğum yok ben de eski arkadaşlarla yazışmaktan kaçınıyorum dediğiniz gibi ilk soru var mı çoluk çocuk,akrabalarımla bayramlarda görüşmekten hep kaçıyorum sormasınlar diye çünkü cevap versen neden yok diye bidaha soru soracaklar,dediğiniz gibi mutluluk insanın içinde yeniden çocukluğumu gençliğimi verseler hiç kimseyi önemsemez yanlış anlıycaklar diye psikolojik yardım alırdım,şimdi kendimi çok güçsüz hissediyorum
Inşallah canım,ama boşversene siz de çocuksuz mutlu oluverirsiniz....evli olup ta çocuğu olmayanlar mutsuz olcak diye bi kural mı var,sağlığınız yerindeymiş şükret gerisini boşver,ben napiyim beterin beteri var bak,ben bi de depresyondayım canım hiçbişey yapmak istemiyo bıraksalar hep uyurum,halin vaktin yerindeyse kurslara git dicem korona var ama örgü örüp dikiş dikebilirsin benim içimden gelmiyo,belki size iyi gelir :)Aynen bende arkadaşın evli haliyim bu yüzden..
Insanlar yok olanı kafasına takar.. var olan la mutlu olmaz.. aslında bu dünya da bütün insanların arzu ettiği şeyler e sahibim..
Eşim evim sagligim param.. insanoğlunun hep dilediği şeyler e sahibim.. bunlar bile mutlu etmiyor beni.. villa gibi evimde odaları bomboş bi anlamı yok benim için.. bu duvarları altın dan yapsalar iç huzurum yok kendimi eksik ve kimsesiz yapayalnız hissediyorum.. biliyorum ki Hiç bir şey yazmasam da sen beni çok çok iyi anlarsın..
Çevremde kimse kalmadı kimseyle görüşmüyorum korkuyorum ha sordu ha soracak diye.. ailemden bile yavaş yavaş soğuyorum... allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Allah sifa versin inşallah...Rabbım sifasını versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?