Yasamaktan nefret ediyorum.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Guclu olmaya cabalamaktan yorgun dustugum gunlerden birindeyim yine. Ne zaman bu yorgunlugu hissetsem solugu burada aliyorum.

Gercekler canimi acitiyor. Insani duygularimi zamanla yitirip daha bir hircinlasiyorum gun gectikce. Kimseyle gorusmuyorum.

Birilerine bagimli oldugum icin igreniyorum kendimden. 36 yasina kadar hala aileyle oturmak, bu yasa kadar kendi duzenini kurmamis olmak canimi acitiyor.

Uyumadan once diledigim tek sey, guclu olmak. Daha once semaya bakarak diledigim seyleri dusunuyorum da ne guzelmis o gunler. Mutluluk yildizlar kadar uzak artik.

Takas imkanim olsaydi da yasamak isteyen insanlara verebilseydim kalan omrumu.

Benim hatirladigim kadariyla sizin annenizde bir rahatsizlik vardi ama belirlenemiyordu, psikolojik kokenli bir seydi sanirim. Cok ama cok zor olmali. Benim babam da kanser atlatti ve en mutlu oldugum zamanlarda bile icten ice o endiseyi, o anksiyeteyi, o korkuyu hissediyorum. Insanin en mutlu anlarini bile golgeleyen bir sey sevdiklerinin sagligi... Anlatin isterseniz, iyi gelebilir.

Lutfen boyle soyleme.
Aıleyle yasamak, bagımlı olmak duzen kuramamak acizlik degıl kı duzenın o iste.

Herkes aılesınden ayrı yasayacak ancak ozaman aciz olmazlar dıye bırsey yok, aılen varmıs bak ne guzel sukur sebebı bu.
Insallah ıletısımın guzeldır aılenle.

Bazen hepimiz hırcınlasıyoruz, benım perde ınıyor mesela gozume hıcbısey gormuyor tanımıyorum o an. Ama agzımı tutuyorum bılıyorum sınırım gecınce pısman olacagım soyledıklerımden.
Sonradan vıcdan azabıyla ugrasacagına lanet olsun de, gıt o ortamdan.
Evlı degılsın anladıgım kadarıyla.
Ilıskın var mı bilmiyorum, calısıyor musun meslegın var mı bilmiyorum.

Allah saglık versın gerisi bır sekılde hallolur.

Bu mübarek gecede dua kapınız açık olur,bu söyleminiz dua yerine gecer. Allah korusun. Dua ederken hayırlı isteklerde bulunursaniz emin olun bir gün gerçekleşir,sabrın sonu her zaman selamet unutmayın,kara gün kararıp kalmaz.

Sana dertsizlik batması olmuş. Bu halinizi dert zannediyorsunuz, En dibi Görseydiniz bu halinize şükür ederdiniz. Corona yı atlatalım iş bulup çalışın, birikim yapar kendi düzenini kurarsın.... Kendi düzenini kuruncada Baska dertlerle karsılasıcaksın emin ol.

Sana dertsizlik batması olmuş. Bu halinizi dert zannediyorsunuz, En dibi Görseydiniz bu halinize şükür ederdiniz. Corona yı atlatalım iş bulup çalışın, birikim yapar kendi düzenini kurarsın.... Kendi düzenini kuruncada Baska dertlerle karsılasıcaksın emin ol.
Bilip bilmeden konuşmanın, fikri olmadan zikri olmanın ete kemiğe bürünmüş örneğisiniz.
Konu sahibinin sıkıntısını bilmiyor olabilirsiniz, ama bu size ahkam kesme hakkını vermiyor.

Bilip bilmeden konuşmanın, fikri olmadan zikri olmanın ete kemiğe bürünmüş örneğisiniz.
Konu sahibinin sıkıntısını bilmiyor olabilirsiniz, ama bu size ahkam kesme hakkını vermiyor.
Demekki sen Herkese ahkam kesiyorsun ki Öyle zannediyorsun 🤣🤣🤣🤣 zavallıcık seni

Konu sahibi bayagi bir dertli , cogumuz biliyoruz derdini

İnsan ömrü max. 80 90 yıldır
36 yıl geçti (bende 38) şurada en fazla kaç yıl kaldı
Öyle yada böyle dünyada üç beş günün hesabını yapnaya bile değmez
İşte hiç bişey olmasa bile bizi sevenler için bu 3 günlük dünyada yaşamaya değer

Guclu olmaya cabalamaktan yorgun dustugum gunlerden birindeyim yine. Ne zaman bu yorgunlugu hissetsem solugu burada aliyorum.

Gercekler canimi acitiyor. Insani duygularimi zamanla yitirip daha bir hircinlasiyorum gun gectikce. Kimseyle gorusmuyorum.

Birilerine bagimli oldugum icin igreniyorum kendimden. 36 yasina kadar hala aileyle oturmak, bu yasa kadar kendi duzenini kurmamis olmak canimi acitiyor.

Uyumadan once diledigim tek sey, guclu olmak. Daha once semaya bakarak diledigim seyleri dusunuyorum da ne guzelmis o gunler. Mutluluk yildizlar kadar uzak artik.

Dert gibi gordugunuz aileyle oturmak aslinda nimet ama farkinda degilsiniz. Soyleyeceklerim bu kadar.

Demekki sen Herkese ahkam kesiyorsun ki Öyle zannediyorsun 🤣🤣🤣🤣 zavallıcık seni

Veee Baaaan ben biliydim böyle olacaanı :D
insanların dertlerini eleştirip tiye almak çok kötü bir davranış. Herkesin derdi bir olmak zorundaymış gibi davranıyor insanlar bazen. Zavallıcık falan ne ayıp şeyler bunlar koca koca kadınlar liseli gibi laflar...

Calisiyor musunuz ?
Ayrıca herkes evlenmek zorunda değil ki .
Ailenize destek oluyorsunuz ne güzel ne mutlu size sagliklilar ve başınızdalar

Canim benden büyüksün benden daha çok şey gormusun insanoğlu zaten böyledir yapma uamrim hayatinda sende çok güzel olursunuz. Bence hic kendini üzme tam tersi kendini çok sev. Ya kalk bir silkilen kendine gel sen kadınsın her şeyi yapabilirsin güveniyorum.Bu zaman zor ama kadın her seyin üstesinden gelebilir

Kendimin bekar halini okudum sanki...
Beni anlatmışsın...
Ben evlendim aynı şekilde hissediyorum hala...
Hâlâ canım acıyor hala umudum yok gelecekten..
Oysa mutlu olmak için evlenmiştim bende..
Mutluluk insanın beyninde...
Kendini sev hayatı sev yaşamayı sev...
Kimseyi ne görmek nede duymak istiyorsun.. çünkü malum soruyu soracaklar...
Bende senin evli versiyonunum..
Kimseyi ne görmek nede duymak istiyorum..
8 yıllık evliyim.. tek sordukları şey.. bebek hala yokmu...
😢

Kendimin bekar halini okudum sanki...
Beni anlatmışsın...
Ben evlendim aynı şekilde hissediyorum hala...
Hâlâ canım acıyor hala umudum yok gelecekten..
Oysa mutlu olmak için evlenmiştim bende..
Mutluluk insanın beyninde...
Kendini sev hayatı sev yaşamayı sev...
Kimseyi ne görmek nede duymak istiyorsun.. çünkü malum soruyu soracaklar...
Bende senin evli versiyonunum..
Kimseyi ne görmek nede duymak istiyorum..
8 yıllık evliyim.. tek sordukları şey.. bebek hala yokmu...
😢
8 yıllık evlı bırıne bebek yok mu diye soranda hadsız cahilin tekıdır.
Bu tıp ınsanlarla gorusmek yerıne tek basına otur daha ıyı zaten.

Back
X