• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamamak yaşayamamak

morcvert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
16
14
3
30
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hayatımda kimse yok ben sevmeyi sevilmeyi gerçek sevginin getirdiği şeyleri çok özlüyorum. Çevreye bakıyorum sevgilileriyle görülüyorlar ellerinde telefon konuşuyorlar benim günlerim hep aynı geçiyor sabah uyandığımda bende güzel bi söz görmek isterdim gün içi beni merak eden sahiplenen benim için endişelenen biri olsun isterdim böyle boşuna yaşıyorum hissine kapılıyorum hep bi eksiklik hissediyorum sevgi alamadığım gibi içimdeki sevme ihtiyacını da kimseye veremiyorum çok huzursuzum bu durumla nasıl baş edebilirim :(

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hayatımda kimse yok ben sevmeyi sevilmeyi gerçek sevginin getirdiği şeyleri çok özlüyorum. Çevreye bakıyorum sevgilileriyle görülüyorlar ellerinde telefon konuşuyorlar benim günlerim hep aynı geçiyor sabah uyandığımda bende güzel bi söz görmek isterdim gün içi beni merak eden sahiplenen benim için endişelenen biri olsun isterdim böyle boşuna yaşıyorum hissine kapılıyorum hep bi eksiklik hissediyorum sevgi alamadığım gibi içimdeki sevme ihtiyacını da kimseye veremiyorum çok huzursuzum bu durumla nasıl baş edebilirim :KK43:
Kaliteli yalnızlık her zaman iyidir bence.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hayatımda kimse yok ben sevmeyi sevilmeyi gerçek sevginin getirdiği şeyleri çok özlüyorum. Çevreye bakıyorum sevgilileriyle görülüyorlar ellerinde telefon konuşuyorlar benim günlerim hep aynı geçiyor sabah uyandığımda bende güzel bi söz görmek isterdim gün içi beni merak eden sahiplenen benim için endişelenen biri olsun isterdim böyle boşuna yaşıyorum hissine kapılıyorum hep bi eksiklik hissediyorum sevgi alamadığım gibi içimdeki sevme ihtiyacını da kimseye veremiyorum çok huzursuzum bu durumla nasıl baş edebilirim :KK43:
O bahsettiğin güzel samimi sevgiyi yaşayan nadirdir diye düşünüyorum. 31 yaşıma geldim sevip sevileceğim biri çıkmadı hala karşıma şans mı karakterimden dolayı mı bilmiyorum. Çıkarmı öyle biri çok umudum da yok.Karşıma hep yalancı karaktersiz insanlar çıktı en temiz saf duygularımı o pislikler tüketti.Gerçek temiz sevgiye olan inancım yok pek. Bende seninle benzer duyguları yaşıyorum.

Eski yazdıklarına baktım tek sorun yalnız olmak değil sanırım sınava da çalışıyorsun. Önünde bir belirsizlik var ve bunları kafaya takıp büyütüyorsun. Ve belkide kendini sabote edip adım atmıyorsun. Psikolojik yardım al. Kendine bakmaya başla önce kendine değer ver, geliştir.

Eski yazdıklarına baktım tek sorun yalnız olmak değil sanırım sınava da çalışıyorsun. Önünde bir belirsizlik var ve bunları kafaya takıp büyütüyorsun. Ve belkide kendini sabote edip adım atmıyorsun. Psikolojik yardım al. Kendine bakmaya başla önce kendine değer ver, geliştir.
Evet şuan sınav sürecindeyim kafam yoğun tabiki ama dolu sürece gelene dek denedim konuştuklarım oldu ama bugün güzel konuşup yarın farklı konuştular kendime değer veriyorum ama bi hayat arkadaşım olsa onun da değerini görsem daha mutlu olurdum böyle eksik hissediyorum sürekli ders çalışıyorum gün sonu içimi dökebildiğim kimsem yok :(

O bahsettiğin güzel samimi sevgiyi yaşayan nadirdir diye düşünüyorum. 31 yaşıma geldim sevip sevileceğim biri çıkmadı hala karşıma şans mı karakterimden dolayı mı bilmiyorum. Çıkarmı öyle biri çok umudum da yok.Karşıma hep yalancı karaktersiz insanlar çıktı en temiz saf duygularımı o pislikler tüketti.Gerçek temiz sevgiye olan inancım yok pek. Bende seninle benzer duyguları yaşıyorum.
İçimi okuyupta buraya yazmışsın sanki. Benimde karşıma hep yanlış kişiler çıktı malesef çok çok yoruldum. Senin nasıl bi karakterin var merak ettim çünkü bazen bende karakterimden dolayı mı acaba diyorum :(

Amaaann bacım, sevgilisi olan ayrı dertli olmayan ayrı.
Hayatın bize sundukları ile mutlu olmak lazım
Mutluluğun sırrı sevgili sahibi olmak değil, sevgilin yoksa kendin kendini sev, kendinle vakit geçirmeyi, bundan keyif almayı öğren, hiçkimsenin hayatı dört dörtlük değiş, dışardan görünen sadece yansıma, dışı seni içi beni yakar misali. Belki de senin için hayırlısı böyle yaşamak.

Karakterle falan ilgisi yok.
Dışarda dengesiz bir eşleşme var artık.
Geçenlerde atanmış, eski bir imamla oturdum, herif takılacak kız arayışındaydı açık açık.
Yani anlatabiliyor muyum?

Sosyal medyadaki etkileşimler, yaşamlar, erkekler, kadınlar bazı şeyleri bitirdi.
Artık cinsiyet fark etmiyor, çoğu kişi abazan.
Bu durumda masum bir duygusal etkileşim de olmuyor, kimse bunu aramıyor.
Herkes kendini Johny Sins, Pamela Anderson sanıyor.

Böyle durumlarda ünlülere platonik olurum. Yabancı bir dizi aç illa içinden birine aşık oluyorsun. Dışarıda gördüklerine güvenme, kapalı kapılar ardındakini kimse açık etmez. Sorsan herkes mutlu. Yıllardır bekarım oh kafam rahat. Gece oturucam sabaha kadar elin adamının derdini mi dinlicem anasını anlatacak danasini anlatacak bana of çekemem. Böyle düşün

Karakterle falan ilgisi yok.
Dışarda dengesiz bir eşleşme var artık.
Geçenlerde atanmış, eski bir imamla oturdum, herif takılacak kız arayışındaydı açık açık.
Yani anlatabiliyor muyum?

Sosyal medyadaki etkileşimler, yaşamlar, erkekler, kadınlar bazı şeyleri bitirdi.
Artık cinsiyet fark etmiyor, çoğu kişi abazan.
Bu durumda masum bir duygusal etkileşim de olmuyor, kimse bunu aramıyor.
Herkes kendini Johny Sins, Pamela Anderson sanıyor.
Sosyal medyayla ilgiis yok bence birde çoğu aklı başında ve güzel sayılacak kızlar bence sosyal medyadaki abazanşara karşılık vermez. Reelde şansı olmayıp sosyal medyada kovalıyanlara bende güvenmem. Bence sizin anlattığınız artık kızların etrafta fazla olması ve kolayelde ediliyor olması önceden kızlar kaçar yüz vermezdi zor elde edilirdi. Kovalanırlardı. Şimdi öyle değil nerdeyse kızlar erkeklere yürüyecek. Bu yüzden erkeklerde özgğven ve ego oluştu bu olmazsa diğeri kız çok hepsi de evlilipe meraklı çabuk elde ediliyorlar dişüncesiyle. Cebinde parası olmayan bile egolu. Hele birde statü sahibi. Olunca en iyisşni ararlar. Basit sıradan memurlar bile öyle

Son düzenleme:
Sosyal medyayla ilgiis yok bence birde çoğu aklı başında ve güzel sayılacak kızlar bence sosyal medyadaki abazanşara karşılık vermez. Reelde şansı olmayıp sosyal medyada kovalıyanlara bende güvenmem. Bence sizin anlattığınız artık kızların etrafta fazla olması ve kolayelde ediliyor olması önceden kızlar kaçar yüz vermezdi zor elde edilirdi. Kovalanırlardı. Şimdi öyle değil nerdeyse kızlar erkeklere yürüyecek. Bu yüzden erkeklerde özgğven ve ego oluştu bu olmazsa diğeri kız çok hepsi de evlilipe meraklı çabuk elde ediliyorlar dişüncesiyle. Cebinde parası olmayan bile egolu. Hele birde statü sahibi. Olunca en iyisşni ararlar. Basit sıradan memurlar bile öyle
Aslında hemen hemen aynı şeyi söylemişiz.
Kolay ulaşılabilir olmak sosyal medya ve kullanıcılarının birbirini özendirmesi.
Kız diyor ki herkes yapıyor o zaman normal ya da yapmazsam ilişki yaşayamam.

Söylenecek çok şey var da, söylemenin anlamı yok.
Herkes istediği gibi yaşıyor artık, kimseye de karışamazsın. Maalesef bu da çan eğrisi gibi diğerlerini etkiliyor.

Şimdi burada kadınlar yazıyor doğru zamanda evlenmişim, şimdi olsa evlenemezdim, adam yok vs diye ama sonradan gözü açılan erkekler de evliyken yapmaya başlıyor.
Normalde bir kızla iki kelam edemeyen adam evleniyor, bu devirde de artık tiktok vs derken her kızla sohbet edebildiği için günümüz insanına dönüşüyor.

Ben de büyüyünce erkekler peşimden koşacak sanıyordum olmadı. Erkek yok ortalıkta resmen. Bu durum insanın psikolojisini bozuyor cidden. Sevmek sevilmek gibi ihtiyaçlarımızı yaşayamıyoruz... ne olacak böyle

33 yasindayim, bekarım. Uc bes guzel gun gecirtip sonra agzima edecek adamlardansa bekar olmanin daha iyi olduğunu yakinen yasadim.
Ha ben mesela flort etmeyi vs sevdigim icin halen flort hayatima devam ediyorum ama iliski noktasinda gercekten artik akışa biraktim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Ben sadece kendi hayatimi yasamaya odakliyim.

Yasini da genc ayrica. Gercekten bir yerlerde olacak birisi varsa olur. Tiriviri adamlari hayatimiza alip deger vererek sadece psikologlari ve Tekel bayilerini zengin ediyoruz.

Back
X