Herseyden soğudum.Beni anlatacak en iyi cümle.
Çok yoruldum cok bunaldım ve sıkıldım öyleki ölümü düşünür oldum.İntihar edecek değilim lakin bir araba carpsa ben görmeden ne iyi olur derken buluyorum kendimi.
Tam 3,5 yıldır süren muamma..
Neymiş Aleviymiş,neymiş dini yokmuş,neymiş kız verilmezmiş.Neymiş cocuk soya cekermiş.Daha doğmadan cocuğa bile kader yazdılar.
Evlenemiyorum ailem yüzünden. Sacma sapan istekleri yüzünden.
Ağladım ,yalvardım tanışmaları için.Anne ayağının altını öpeyim dedim yalvardım.baba unutamıyorum dedim hıckırarak.Tokat yedim bir bayram zamanı.
Yaşım 28. Üniversite bitti yüksek yaptım.yıllarım gecti.4yıldır ağlıyorum .her iki güne bir kavga .ama bitmiyor çilem.
Bırakmayı denedim kac kere olmadı,bırakamadığım gibi, iyice takıntılı oldum.Ondan başkasını görmüyor gözüm.
Bu yıl tavsiye üzerine bi kac kişiyle görştüm olmuyor olmuyor.o enerjiyi kimse vermiyor bana. Ayrıldım olmadı kactım olmadı ağladım olmadı.
Yuvam yok evim yok arkadasımla bi evde kalıyorum. Ne işe konsantre oluyorum ne canım bişey istiyor.
Tüm arkadaşlarım evli düzenli.kimseyle de buluşmak istemiyorum.hiçbirinin evine gitmedim ,gitmek istemiyorum.herkese özenmekten bıktım.ve iyice demorelize oldum
Bana bakıp ay yazık ya,sana cok ğzülüyorum demeleri, ne olacak bu halin demeleri artık csnımı cok yakııor.birde bir kac kişi ay cok şükür bizim öyle olmadı diye anlatıyorlar.Yarama tuz basmadan daha beter oluyorum.
Kacıp evlenemem asla.cevremiz cok geniş ailem beni mahveder. Bana da yakışmaz dedim hep .
Ama hep arada kalan ben oldum hep aşağılanan ben oldum hep ağlayan ben oldum.
Gercekten artık canım hiçbişey yapmak istemiyor.kuzenlerimi bile aramıyorum artık.Tavırları batmaya başladı.Bazıları ay evlendim cok iyi oldu ,ay iyki kocam var iyi kötü başımda,,triplerine girdi.mutsuz oldukları evliliklerinde bile halimi görüp şükrediyorlar kendi hallerine.
Kocam nereye ben oraya haahhhaaahaa kahkahaları atıyorlar..
Ailem Çevre ne der onlara ne deriz elalem ne der diye diye bıkmadılar.Beni hayatımı bitirdiler.
En son artık cok ağlayınca tamm gelsin dediler bi görelim yanındada aile büyüğü ile.Şimdi gidecekler yanlarına ama bu defada gördük işte beğenmedik diyecekler sırf bu ısrarım sussun diye yapacaklar hissediyorum biliyorum.kafayı yicem.kendi hayatım ailemin elinde,elalemin elinde.
Benim aklım yok fikrim yok!!
Sadece uyumak istiyorum.sabahlardan nefret ediyorum.uyanmak istemiyorum.öğlen 3-4e kadar yatıyorum bazen.İştahım hiç kalmadı bazen bütün gün bi pohacayla duruyorum.aklıma bile yemek gelmiyor.Suskunum durgunum.kimseyle karşılaşmak istemiyorum ki sormasınlar bana birşey.
Gezmeyi tozmayı unuttum,sadece uyuyup uyanıyorum, ağlıyorum yatıyorum.panik atak başladı,sikiyatrise gittim ilac kullanıyorum şimdi.
Hayattan hiç zevk almıyorum her işimi bu evliliğe bağladım.Artık olmuyorsa ayrılalım demesinden korkuyorum.o da bıktı artık.bunaldık ikimizde.birbirimizi yemeye başladık sinirliyiz,hiç gezmiyoruz olayımız kilit.onun ailesi benş cok istiyor seviyor,herseyini yaparız diyorlar.Annesi de iyi.Ağlıuor kadında halime.dua ediyorum diyor..ne yapacağım ben yapılacak bişey varmı ki!