Yaşamış veya bilgisi olanlar lütfen baksın

ZYVZYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
259
105
53
35
Arkadaşlar p.tesi günü 32. Haftam bitti 37. Haftaya kadar calisabilir evragi aldım doktordan iş verene bi dilekçe ile verdim bu evragi ve yetkili ile konuştuğumda sanki 37. Haftami doldurmadan işten çıkarırlar gibi konustu böyle bi haklari varmı ben bugüne kadar çalışmışim ve şugune kadar çalışabilir kağıdı getirmisim ellerine birde rapor verdikten sonra raporluyken çıkarabilirler mi sonuçta 4 aylık izin paramı devlet vericek bana

Arkadaşlar p.tesi günü 32. Haftam bitti 37. Haftaya kadar calisabilir evragi aldım doktordan iş verene bi dilekçe ile verdim bu evragi ve yetkili ile konuştuğumda sanki 37. Haftami doldurmadan işten çıkarırlar gibi konustu böyle bi haklari varmı ben bugüne kadar çalışmışim ve şugune kadar çalışabilir kağıdı getirmisim ellerine birde rapor verdikten sonra raporluyken çıkarabilirler mi sonuçta 4 aylık izin paramı devlet vericek bana
Hamilelik sebebi ile işten cikartmak yasaktir. Raporluyken de işten cikartmak yasaktir. Öyle bir durum olursa kesinlikle hakkınızı alirsiniz işe iade davası açarsanız da kazanırsınız

Hamilelik sebebi ile işten cikartmak yasaktir. Raporluyken de işten cikartmak yasaktir. Öyle bir durum olursa kesinlikle hakkınızı alirsiniz işe iade davası açarsanız da kazanırsınız
Öyle bi durum olursa öyle yapmayı düşünüyorum çok teşekkür ederim çok sağolun 😊

Ne değişik insanlar var ya, neden cikaracaklarmis ki sizi işten

Canim bence 37. Haftayı beklemeyip izne gönderirler demek istemiştir. Onu bile yapamaz.

Canim bence 37. Haftayı beklemeyip izne gönderirler demek istemiştir. Onu bile yapamaz.
Bugün doktorla net bi sekilde konustum sana verdiğimiz evrak senin doğuma kadar olan raporun işten cikaramazlar dedi yani ikinci raporu doğum yapınca alicakmisim bu evrak bi nevi benim hem ilk raporum hemde çalışabilir kagidimmis 37. Hafta zaten resmi olarak yasak çalışman ve resmi olarak raporlu oluyosun o zaman dedi bu çalıştığım yer ben ellerine bu evragi vermişken hala nasil korkutup o şekilde konuşuyorlar cikaricaklar gibi anlamiyorum ki canim

• Beğen
Reactions: The
Çıkaramazlar canim, cikarirlarsa avukata vericem de. Zaten maaşını devlet ödeyecek onlar sgk pirim bile ödemeyecek
Aynen oyle canim çıkarırsanız hakkımı ararım derim cikaricaklarsada 4 aylık raporum bitsin o zaman cikarsinlar hakkımı vermezlerse o zama yine dava açarım

Aynen oyle canim çıkarırsanız hakkımı ararım derim cikaricaklarsada 4 aylık raporum bitsin o zaman cikarsinlar hakkımı vermezlerse o zama yine dava açarım
Dava ac diye demedim korkut gerekirse diye dedim sana oyle birsey derlerse

Dava ac diye demedim korkut gerekirse diye dedim sana oyle birsey derlerse
Zaten az çok anlıyorlar benim hakkımı ariyacagimi cunku benden önce hamile çalışanıda cikarmislar dava açmış kız ve 1 sene sonran kız geri geldi ise kazanmış davayı

Back
X