Saç Rengi ve Saç Boyama Yaşamkent'te Bayan Eleman Çalıştıran Bayan Kuaförü?

jennifer_ms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
19
1
46
35
İstanbul
Merhabalar,
Ankara Yaşamkent'te bayan çalışanı olan bildiğiniz bir kuaför var mı acaba? Tavsiyeleriniz alabilir miyim lütfen? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :44:

Son düzenleme:
ben buldum :) dün internetten bir sürü yorum okudum aradım baktım, telefonla birçok kuaförü arayıp tesettürlü için ayrı yerleri olup olmadığını, bayan kuaförü ama bayan olanı varmı diye sordum... yani boyayı sürebilecek manikürcü,pedikürcü bir kız değil kuaförlük bilen bayan bir kuaför arkadaş varmı diye???? aramalarımda ya boyayı biz hazırlıyoruz arkadaş sürüyor,ya ben bakarım bir saçın durumuna ona göre boyayı hazırlarım bayan arkadaşımız sürer :) diye karşılık aldım...
sonra bir arkadaşımın bir iki ay önce bir grupta bahsettiği yer aklıma geldi internetten buldum numarasını aradım yerlerini öğrendim ve gittim...

arkadaşlar ilk olarak şunu söyleyebilirim ben ankarada birçok kuaför denedim bunların içinde çooook pahalısıda vardı uygun halletmek için girdiğim yerde ama kesinlikle istediğim bayıldığım bir saç modeli,boya veya röfle ile ayrılmadım. ya idare eder napayım oldu bikere deyip gitmedim birdaha. yada berbat ettiler saçımı sinir oldum bir hafta sonra saçımı düzeltmek için başka bir kuaföre gidip düz bir renge boyatmaya çalıştım..

bahsettiğim kuaöfrün adı SATİN KUAFÖR çukurambarda ve çukurambar gibi bir yerde bu tarz bir kuaföre göre fiyatı uçuk değil ortalamalarda denilebilir. düz boya 90,röfle 140-200 arası... bundan çok daha yüksek fiyatlar verip çok kalitesiz sonuçlar aldığım oldu ve bu kuaför inanın işini bilen biryer ve kaliteli şeyler kullandığını çıkan sonuçtan anlıyorsunuz...

emel hanım tesettürlü bayanlarla ilgilenen. bir odaları var biz tesettürlüler için olan manikür,pedikür ve ağda odası olarakta kullanılan bir oda sanırım... kesinlikle erkek girmiyor... tek eksik saç yıkama yapmak için lavabosu oda içinde değil dışında paravan çekiyorlar ve erkek arkadaşların girmemesi konusunda uyarıyorlar bizim inancımıza gösterilen saygı çok belli aman nolucak abartmayın mantığı yok bu benim için önemli bir ayrıntıydı. ombre yaptırdım,saç boyama yaptırdım ve saçım 2 kez yıkandı ve erkek konusunda sıkıntı yaşatmadılar sağolsunlar. dikkat edin diye uyarırsanız dahada dikkatli oluyorlar sizi anlıyorlar bu çok önemli...

benim çingene sarısı gibi yapılmış türkonuttta bir kuaöfr tarafından berbat edilmiş saçımı kurtarmak için boyattığım bakır rengide kına yakılmış gibi olunca artık pes etmiştim ankarada bir kuaföre gitmicem bidaha diye ama düğün olucak haftaya yakınımın ve bende mecbur boyatmam gerekiyordu akan bakır çıkan diplerden kurtulmak adına aman düz kahve olsun bundan iyi durcağı kesin mantığıyla gittim ne yaptırcağım hakkımda hiçbir fikrim yoktu... ve emel hanım saçımı görünce inanamadı bu nasıl bir hal almış diye berbat bir durumdaydım... emel hanıma benim düz kurtarıcı bir renk istemediğimi ama eğer hiçbirşey olmazsa bu saçtan kurtulmak istediğimi söyledim. ve kendisine bana ombre ve açık kumrallı bir renk yaptı ama arkadaşlar ben hayatımda böyle doğal,böyle yüzüme yakışan,böyle kaliteli bir saç çıkaran birini görmedim.

şuan saçlarım sanki açık kumralmışda güneşte ara ara açılmış ışıltıları olan mükemmel doğal ama aynı zamanda havalı duran bir renk yaptı. zaten çok profesyonel bir bayan sizin yüzünüzü görüp tarzınızı soruyor ne istediğinizi ve kendidede size gidecek olan saç rengi fikirlerini veriyor böyle yapsak güzel olur sizde istermisiniz diye...

açıkçası ben tesettürlü olarak iyi bir bayan kuaföre hasrettim arakdaşlar ve saçlarım güzel olunca duygulandım resmen gözlerim dolu ağlıcaktım dedim aylardır kötü saç renkleri ile dolaştım durdum çok mutluyum teşekkür ederim diyerek çıktım. biz tesettürlü bayanları kötü mahalle kuaförlerinde saç yaptırmaya zorlayan önemsemeyen bu kuaför sektörüne selam ben artık kuaförümü buldum. bin kere Allah razı olsun artık ankarada bir kuaförüm var...

Back
X