Benim tanıdığım birisinin başından geçen bir olay...Tanıdığım kız tarafı.Düğüne 1 ay kalmıştı.Her şey hazırdı.Gelinlik,düğün salonu,eşyaların siparişi,ev tutulmuştu...Kız,adamdan habersiz,adama danışmadan evlenmek için tuttukları eve eski okuldan normal bir erkek arkadaşını ve ailesini yemeğe davet ediyor.(adam,o erkeği hiç görmemiş ve yüzyüze konuşmamış...ve nişanlısına öylesine ne yapıyorsun diye telefon açtığında misafirlerinin geleceğini öğreniyor kızdan-yani en son onun haberi olmuş) Daha sonra adam,bu olayı düğüne 1 ay kala her şey hazırken evlilik mantığına tamamen ters buluyor...ve nişan sona eriyor.ben ilk başta adamı yadırgamıştım,farklı düşünmüştüm.ama sonra düşününce benim eşim nişanlıyken benim tanımadığım bir kızı(ister kardeşim ister arkadaşım desin) ve ailesini benden habersiz ya da en son benim haberim olacak şekilde, beraber tuttuğumuz eve yemeğe davet etseydi şu anda eşimle evli olmazdım sanırım diye düşünüyorum...yani sonra adama hak verdim.çünkü evlilik mantığına ters bir haraket yapmış tanıdığım kız diye düşündüm.Allah korusun eşim böyle bir hareket yapsın...eşimi çok seviyorum....Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar? Kaç kişi benim gibi düşünüyor ya da benden farklı düşünüyor?