Yasanlarin acisini benden cikarirmi

kavga edince tokat, hakaret, kufur, yuzume bile tukurdu, ama sonrada pismanim diyip agliyor, seviyorum diyor...

Biraz sert olacaksin karsisinda ozaman. Döneceksende hemen dönme. Terapiye gidin uzun süreli. Sartim bu seanslari bitirip ona göre karar vermek diyebilirsin. Hem psikolog belki esinle ilgili sana ipuclari verir. Ne bileyim varsa bir kisilik bozuklugu cikar ortaya. Ilac felan yazar belki. Bence biraz sabret hemen dönme derim sart kos. Dönerkende sesini yükselterek bu son sansin ya kullanirsin ya defolur giderim hayatindan de, gözünü korkut az.

hımmmm diyosunuz ki canıma susadım,tam cesaretimi toplamışken suratıma tüküren,döven,ana babasına neredeyse kordon bağıyla bağlamış gibi yaşayan ,cinnet derecesinde kıskançlıklarıyla bana hayatı zehir eden kocama geri dönüyorum ? eh ,hayat senin şekerim ne diyelim

eşini tanıyan sensin, kinci biriyle cok zor.. takıntı yapıp hayatı dar edecekse, bilemiyorum.. niçin ayrılmıştın? bu onemli..

Bende annen gibi düşünüyorum neden acele ediyorsun. Önceki konunda anlattıkların doğru ise bence adamın tamamen düzeldiğine emin olmadan (ki ben annesinin dolduruşa getirdiğini falanda düşünmüyorum bence bu adımın kendisi arızalı ) yeniden bir plan yapma derim bensana. Daha terapiye başlamamışsınız bile bu ne acele

size hakaret eden, döven ,evi terkettiğiniz için suçlayan tabiri caizse sen kadınsın her şeye katlanacaksın otur evinde diyen,eve dönmezsen başka kadına giderim diyen adama(!) neden geri dönmek istiyorsunuz Bu kadar mı acizsiniz Bu kadar mı muhtaçsınız Bahane olarak çocuk diyeceksiniz belki de Ancak o 2 erkek çocuğu böyle birinin olduğu ortamda büyümemeli ki örnek almasınlar

Bu zamana kadar yeteri kadar fedakar olmuşsun ne kıymetin bilinmiş ne değer verilmiş.
Sen çocuklarına kıyamıyosun ama sende bi annenin kuzususun. Annen de sana kıyamıyor.
Erkekler için bu kadar fedakar olmak olmuyor. Değmez harcama gençliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…