Yaşantımı etkileyen bir dertt..

Fiziğim güzel ama yüzüm o kadar güzel değil diyorsun.
Yüzünün çirkin olduğunu sanmıyorum.Bariz bir kusur olsaydı,yazında belirtirdin.Burnum büyük,çenem çıkık gibi...

Esmer ten,kahve saç,kahve göz...Kulağa tek renk gibi geliyor.Makyaj yapmanı ve hem makyajda,hem giyimde biraz renk kullanmanı öneririm.Dişlerin düzgün değilse ortodontiste gidebilirsin.Yeterince beyaz değilse beyazlatma yaptırabilirsin.Dişler tüm görünümü etkiler,ışıl ışıl gülümseyen bir kız her daim güzeldir.

Aslında sana aşk lazım :) Aşk insanı parlatır,güzelleştirir.

guzel degılsen bu dunyada bır hıcsin,bunu senı uzmek ıcın soylemıyorum ama hayatın gercegı bu,ne kadar huyun guzel olsa karıyer yapsan da guzel degılsen donup kımse bakmıyor.
ama bu dunyanın sonu degıl tabı,delıklı tas yerde kalmaz,bende aynı dertten muzdarıptım psıkolojımın ozguvenımın ıcıne edılmıstı,ama herseyden umıdımı kestıgım anda ,benı anlayan deger veren bırı cıktı karsıma,senın de cıkacak.
unutma şafak karanlıktan hemen sonra sökermiş.

yaa bak bu doğru..erkeklerin alayı-ama öyle-bu zihniyete sahip..kendi göbeklerine,kel kafalarına bakmadan yanımda güzel bir hatun olsun isterler..güzellik nedir? kaş,göz,endam,boy,pos...o kadar çok övünen bayan gördüm kii..artık acıyorum gerçekten böyle tiplere..okul yıllarımda ben öyleydim ama hata ettiğimi şimdi anlıyorum..fiziğim güzel değildir,güzel hiç değilim:)) ama birazda olsa kendini sevmeli insan...herkes aynı yaaa emin ol buna..evet bazılarımız hani deriz ya "Allah özenip bezenip yaratmış sanki" ama talihimiz öyle olsun...zamanla öyle yaşamlar duyuyorsun kii,herşeyin yeri değişiyor sende...birazcık kendine güvenmek,aynaya daha farklı bakmak...hem önemli olan seni özenli bezenli,makyajla,güzel halinde beğenecek bir adam değil; yataktan kalktığın gibi,karnın burnundayken bile sana bakmaya doyamıyoum diyebilcek biri...

ne derdi olanlar var ne dış görünüşü kötü olanlar var onları düşünün isterseniz bide sen bakımını yapıyorsan ve temizsen ne gerek var böyle güzel değilim diye kafanı meşgul ediyor takıntı yapıyorsun kimse kimseyi beğenmek zorunda değil yani kimseyi kendine beğendrimek zorunda hissetme valla cnm allah herkezi eşit yaratmış herkezin bi kusuru var ve allah senide beğenecek sevecek birilerini yaratmıştır mutlaka senin dengini yani cnm bende çok güzel değilim sevgilim var ve hele ki benim sevgilim kolay kolay kimseyi beğenmeyen bi insan ve çirkinlede çıkmaz ama biz bunları aştık artık o benim iç güzelliğime bakıyo çünkü evlenmeyi düşünüyoruz benimde fiizğim çok düzgün ve güzeldir beyaz tenli kızıl saçlıyım yüzüm çok güzelddeğil ama olsun ben kendime göre gayet güzel olduğumu düşünüyorum sevgilim bana derki benim için sen çok güzelsin istersen çirkin ol ama ben seni sen olduğun için seviyorum yani diyeceğim bunları dert yapma seni sevecek ve çıkacak insan sen olduğun için çıksın seninle

Evet arkadaşlar.

Derdim, güzel olamamak.

Bakımlı değilsin vs.ye inanmıyorum her gün yatmadan önce her türlü bakımı yapan bir insanım. Vaktim oldukça da bakarım yüzüme.

Esmerim oldukça. Saçlarım kahve gözlerimde koyu kahve aynı renkler.

Ve ben çok ama çok kötü görünüyorum

Yani kendine güvensizlik de değil. Oldukça başarılıyım çevremde parmakla gösterilecek kadar

Ama ben güzellik yönünden eksiğim

Fiziğim de beğenilir ama yüzümü beğenmeyince hiçbirinin değeri kalmıyor işte...

Napayım ne düşüneyim bilemiyorum

Biliyorum ki sağlığım yerinde mutluyum Allah'a şükür.

Ama mutluluğumun üzerinde bir gölge bu sanki.

Kimse beni beğenmezmiş gibi geliyor. Sevgilimde olmadı zaten. Beğenecek biri olması içinde şişe dibi gözlük kullanmalı diye düşünüyorum:(

Offf offf

Yazdım rahatladım...
Bu işaretlediklerim hayatta güzellikten çok daha önemli şeyler tatlım...boşuna üzülüyorsun...ben ne güzeller gördüm sağlığı yerinde değil..mutsuz..halimize şükredelim..kötünün kötüsü var:71:

Güzellik kendini nasıl gördüğünle alakalı bir şey bence.
Benim burnum normalden biraz daha büyüktür, hatta bunu söyleyen insanlar bile oldu.
Biri de abim, dalga geçiyor sürekli:27:
Ama inanır mısın bir kere bile komplekse girmedim.
Barış kendinle, dış görünüşe göre kategorize etme hayatı.
Ay yaz da geldi, ben çok mutluyum be yaa:1: :46: :52: :4:

Güzellik kendini nasıl gördüğünle alakalı bir şey bence.
Benim burnum normalden biraz daha büyüktür, hatta bunu söyleyen insanlar bile oldu.
Biri de abim, dalga geçiyor sürekli:27:
Ama inanır mısın bir kere bile komplekse girmedim.
Barış kendinle, dış görünüşe göre kategorize etme hayatı.
Ay yaz da geldi, ben çok mutluyum be yaa:1: :46: :52: :4:

aynen cnm benim burnumda büyük hiç takmıyorum :1:

Benim yüzümün güzel olduğunu söylerler ama lisede en güzel çağımda bir sabah uyandığımda kulaklarım tamamen sağırdı. O kadar zor ki :( Sevdiğim insanın canım deyişini duyamıyorum, sevgililer telefonda sohbet ediyor sözlümle bi kere telefonda konuşamadım, sesini duyamadım. Kim bilir nasıl güzel sesi vardır. Anne olunca bebeğimin anne deyişini duyamayacağım. Onunla sohbet edemeyeceğim. Keşke çok çirkin olsaydım da kulaklarım bir kuş cıvıltısını duysaydı. Bunu niye anlattım. Çirkinim deyip hayıflanmak Allah'ın gücüne gider. Kalk bir şarkı aç şimdi. Ben 9 yıldır hiç şarkı dinleyip kelebekler gibi mutlu mesut dönemedim etrafımda. Kalk haykır hayat ne güzel de.. Sadece ŞÜKRET...

canım ben de güzel olmadığımı düşünürüm hep; ama şunu da düşünmüşümdür, çok güzel olsaydım en ufak bir problemde eskiye dönmeye çalışırdım yani mesela çok şişmanlarsan gitti, yüzünde leke çıksa bitti, şudur budur... böylesi en iyisi diye düşünüyorum :) ne bileyim :)

dış görünüş malesef çok önemli kendimden örnek verecek olursam saçlarım dağınık kıyafetim özensiz makyajsız(çok hafif) olduğumda kendimi çok kötü hissediyorum insan içine çıkmak istemiyorum tamtersi olduğunda kendime daha bir güvenim geliyor bunun böyle olmaması için çok çaba sarfettim ama nedense bu hep böyle, dışarda bile yürürken kızlar hep kızlarla ilgileniyorlar ne giymiş ne takmış gibi çok rahatsız etse de malesef bu hep böyle galiba böyle de devam edecek.

İyi Bir Kalça Sahibi Olmanın, İyi Bir Kafa Sahibi Olmaktan Daha Fazla Prim Yaptığı Bir Ülkede Hiçbir Şey Daha İleriye Gitmez.... bu söz aklıma geldi iliştiriveriyim dedim...

Bu yorumlarınızdan sonra güzelliiiiiiik mi o da ne? Ben de güzelim. demiştim ta ki kardeşimi görene kadar :p :D

şaka bir tarafa güzeller güzeli kardeşimi görünce bile kendime güvenimi kaybetmedim. Beni beğenen böyle beğensiin.

ay solemeden gecemicem ama bu aralar ne kadar da cok kendini cirkin hisseden insan var herkes cirkinim die konu acıo foruma insanlar ne dertlerle ugrasıyo yaaaa............................

Benim yüzümün güzel olduğunu söylerler ama lisede en güzel çağımda bir sabah uyandığımda kulaklarım tamamen sağırdı. O kadar zor ki :( Sevdiğim insanın canım deyişini duyamıyorum, sevgililer telefonda sohbet ediyor sözlümle bi kere telefonda konuşamadım, sesini duyamadım. Kim bilir nasıl güzel sesi vardır. Anne olunca bebeğimin anne deyişini duyamayacağım. Onunla sohbet edemeyeceğim. Keşke çok çirkin olsaydım da kulaklarım bir kuş cıvıltısını duysaydı. Bunu niye anlattım. Çirkinim deyip hayıflanmak Allah'ın gücüne gider. Kalk bir şarkı aç şimdi. Ben 9 yıldır hiç şarkı dinleyip kelebekler gibi mutlu mesut dönemedim etrafımda. Kalk haykır hayat ne güzel de.. Sadece ŞÜKRET...

sana kurban olayım,Allah senı cocuguna sevdıklerıne bagıslasın duygulandırdın benı.

hepimizin kendımızde begenmediğimiz şeyler var ama ben guzel değilim demıyoruz çünkü insan kendıne guvendığı sürece yaşar karamsar davranma

güzellik gelip geçici önemli olan insanın içinin güzelliği çünkü o kalıcı
hiç bunun için üzülme aksine sağlığım yerinde işim var başarılıyım diye sevin mutlu
kendinle barışık ol canım:34:

dünyanın en güzel kızı olsan bütün erkekler senin dış görünüşünle ilgilenmekten kişiliğine bakmaya ihtiyaç duymayacaklardı
belki de böyle olmakta bir şanstır en azından seni seven güzelliğine değil sen olduğun için gelir
bu arada esmermişsin esmer insanlar(bende dahil)solgun olurlar.doğru makyajı yaparsan ve giyinirsen gayet güzel olursun.bence kafana taktığın kadar kötü değilsindir.çok büyütmüşsün.
ayrıca güzellik görecelidir.yıllar önce dünya güzeli seçilen bir bayan bana göre hiçte dünya güzeli değildi.
sen seni dünya güzeli görecek bi aşk buldun mu dünyanın en güzel kadını hissedersin kendini:1:
bu işler kısmet işi hemen olmuyor diye üzülme zamanı vardır..

gerçekten şuna inanıyorum ki bakım makyaj insanı çook değiştiriyor ayrıca sanırım bi boşluktasınız geçer merak etmeyin

Güzellik de tek başına yeterli değil.Akıllı ;zeki olmak;güzel huylu olmak,;erkeklerle başa çıkabilmek;onları idare edebilmek güzelliği bırakır kimine göre..Güzel olup yalnız olan bayanlar da yok değil..Ben hiç bir artısını görmedim;yaşım 30 u geçti hala yalnızm;özgüvenim kendi içimde sıfır..Bir erkek nasıl idare edilir hala bilmiyorum.Ve beni derinden seven bir erkek olmadı hiç;hayatıma giren erkek 2..biri boşanma..

ay solemeden gecemicem ama bu aralar ne kadar da cok kendini cirkin hisseden insan var herkes cirkinim die konu acıo foruma insanlar ne dertlerle ugrasıyo yaaaa............................

Benim o dertlerle uğraşmadığımı nereden biliyorsunuz pardon? Hadi uğraşmıyorum diyelim, ben tasasız insanımdır en büyük derdim budur. Diğerlerini sallamam bu beni yer bitirir. Herkesin kendi derdi kendine büyük. Herkesin taşıyabileceği kadar. Aklıma bu derdim geldi yazayım dedim yarın daha büyüğünü öbür gün daha büyüğünü yazarım istediğiniz oysa eğer.

Diğer arkadaşlarım Allah sizden razı olsun. Kendime bakışım değişti :)

Back
X