Yaşasın en sonunda bebişim benimle....

derya4461

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
61
2
36
Trabzon
slm arkadaşlar 2 yıllık beklemenin sonucunu aldık çok şükür...opuyorumnanaktan çok mutlu ve heycanlıyım 1 hafta oldu öğreneli ve ne yapacağımı bilmiyorum sanki yaşamayı unuttum :) tabi birazda endişeliyim çünkü yine risk var. sürekli yatıyorum. daha önce 2 düşük yaptım. şimdi gebelik testim 165 ve progesteron 13,30 çıktı... düşük yapmamak için ne yapmalıyım..bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar 2 yıllık beklemenin sonucunu aldık çok şükür...opuyorumnanaktan çok mutlu ve heycanlıyım 1 hafta oldu öğreneli ve ne yapacağımı bilmiyorum sanki yaşamayı unuttum :) tabi birazda endişeliyim çünkü yine risk var. sürekli yatıyorum. daha önce 2 düşük yaptım. şimdi gebelik testim 165 ve progesteron 13,30 çıktı... düşük yapmamak için ne yapmalıyım..bilmiyorumkismile

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: Allah bizlere de nasip etsin inş :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin. çok bekledim çok ağladım çok uğraştım ama en sonunda nasip oldu. (eminim incir ve keçiboynuzunun etkisi vardır :kedi:)

tebrik ederim canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde bebişini kucagına alırsın inşallah:nazar:

tebrik ederim inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah. bence istirahat et,dinlen bi süre ev işlerini falan askıya al..:Saruboceq:

saglikli bi hamilelik gecirirsin umarim...tebrikler...:ecrin_bebek:

rabbm saglıklan kuacgına almyıda nasp etsın darısı bıze olsun ınş
duanı eksık etme ne olursun :)

gözünüz aydın Allah devamnı getirsin inşallah..sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

çok sağolun arkadaşlar... hiç bir iş yapmıyorum sürekli yatıyor dinleniyorum... allahım isteyen herkese sağlıklı sihhatli bebişler nasip etsin inşallah... beklemek çok zor. elinizden geleni yapın, sabır ve dua ile bekleyin. incir ve keçiboynuzu çok faydalı ben faydasını gördüm çok şükür... hepinizin gönlüne göre olsun hersey inşallah

gözünaydın cnm darısı bana olsun insaaallah ve tüm isteyenlere.bol bol su iç ve sürekli yatma arada kalk dolaş kan dolaşımına bebege kan gitmesine yardımcı oluyormuş.kabakçekirdegi bebegin tutunmasına yardımcı oluyormuş cnm bol bol ye.insaallah saglıkla bebegine kavusursun cnm.

çok heyecanlıyım... yarın bebişimi ultrasonda göreceğiz inşallah. allahım herkese nasip etsin. bebiş isteyen arkadaşlar incir ve keçiboynuzunu es geçmeyin çok işe yarıyo. hepinizin gönlüne göre versin rabbim... bi görsem rahatlayacağım biraz daha.boshayallersmile

çok heyecanlıyım... yarın bebişimi ultrasonda göreceğiz inşallah. allahım herkese nasip etsin. bebiş isteyen arkadaşlar incir ve keçiboynuzunu es geçmeyin çok işe yarıyo. hepinizin gönlüne göre versin rabbim... bi görsem rahatlayacağım biraz daha.boshayallersmile

canım benim öncelikle hayırlı olsun meleğin:nazar: bende 16 ay bekledim ve soğan kürü yaptığım ay hamiş kaldım..benimde 1 düşük 1 kimyasalım vardı öncesinde.. bu arada soğan kürü yaptığım ay eşimle tatildeydik..ama akraba :) eee yanlız kalmaya zaman yoktu derken sadece 1 yumurtlama dönemimde 1 defa kaçamak yaptık:lepi:..ve o ay evlilik yıldönümümde rabbimden bana gelen hediyeydi...çok şükür.. cnm düşük yapmamak için demişsin..tabi doktorlar daha iyi bilir ama seni tam bilgilendircek birini bulabilirsen..benim ilk düşüğüm toxoplazmadandı kanımda mikrop varmış..ya çiğ et yada kedi köpek pisliği gibi bişeyden geçmiş..bende hep yattım cnm.tek lavabo ve namaza kalktım harici hiç bişey yapmadım.. şuan şükür 12.hftya girdik..imkanın varsa bol bol dinlen..bol su tüket..kontrollere sık git..ben sık gidiyorum bi ara rahmin içinde kan göründü progestan kullandım ve hala kullanıyorum...bi kere lekem geldi rahim kasılmasında olmuş..oda geçti şkür hep yattım..az kaldı ama özgürlüğüme inş..CANIM SAKIN STRES YAPMA..HİÇ BİŞEY İÇİN..BU ARALAR KASIK BEL AĞRISI HATTA BACAĞINA VURAN AĞRILAR BİLE OLABİLİR..AMA İÇİN HER RAHATSIZ OLDUĞUNDA DOKTORUNU ARA..nese çenem düştü kusura bakma cnm..çok öptüm..bebişine iyi bak...zemuszemus

hayirli olsun..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. sana tavsiyem cok fazla düsük riskini düsünmemen..ne kadar olumsuz düsünürsen bebegin senden o olumsuzlugu alir böyle düsün ve hep pozitif olmaya calis canim..tekrardan hayirli olsun

Back
X