yaşasınnn kızım geldiii

RUKENN

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
22
0
286
Bingöl
küççük kızımız sonunda geldi 9 ay 20 gün bekledikten sonra baktık kendi gelmiyo sezaryenle getirdik bücürü bu tarafa. anlaşılan anne karnı pek bi güzelll.amaaa kızlar yemin
ederim çok süper bi şeymiş bu annelik . her bayan tatmalı bu duyguyu. darısı olmayanların başına:nazar::nazar::nazar:

allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun minik kızın:ecrin_bebek:

Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı başıma inş . Doğumun nasıl geçti? Hastane ve doktorunu tavsiye eder misin ?Bende doğum yapıcam o yüzden tecrübelerinden faydalanmak isterim..

hayirli olsun bebisin canim
bu ara dogan bebisler pek bi tembel
bende artik stres yapmaya basladim benim oglanda 40. haftayi bitirmek uzere hala tik yok ..
iyice biktim daha doguramadinmi sorularindan
olmuyo olmuyo napiyim iste gelesi yok oglumun annesinin karnini cok sevdi kalmisken kaliyim azcikda diye bekliyo heralde :)
benimde en buyuk korkum sezeryan olmak
o yuzden bir an once gelsin istiyorum ..

attachment.php

bebeğinizle mutluluklar diliyorum

Eklentiler

• $bebek04pic.webp
    $bebek04pic.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.838
hayirli olsun bebisin canim
bu ara dogan bebisler pek bi tembel
bende artik stres yapmaya basladim benim oglanda 40. haftayi bitirmek uzere hala tik yok ..
iyice biktim daha doguramadinmi sorularindan
olmuyo olmuyo napiyim iste gelesi yok oglumun annesinin karnini cok sevdi kalmisken kaliyim azcikda diye bekliyo heralde :)
benimde en buyuk korkum sezeryan olmak
o yuzden bir an once gelsin istiyorum ..
öyle vallahi cnm. ben mecbur olmasam istemiyodum ama ölü doğum durumları biraz korkuttu beni. sağlıkçı olmanın dez avantajları.inşallah sende sağlıklıca almışındır bücürü kucağına. ben bayağı oldu girmiiyorumm. ancqa yeni girdimm:emir_bebek::emir_bebek:

allah analı babalı buyutsun ınsallah. hep birlikte uzuuunnn bir ömrünüz olsun :)

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah:)

Back
X