Yasayamadiklarim...

Bir insan kendini begenmis kibirliyse o insandan ne eş ne arkadaş ne akraba olur . Boşverin üzülüp kendinizi yormayın değmez. İnşallah istediklerinizi yaşatacak, size bu günleri unutturacak biri çıkar karşınıza. Gecmis geçmişte kalmış gelecek için güzel şeyler dileyin kendinize ve yavrunuza. Herşey gönlünüzce olur inşallah🙏

Öyle bir şey ima etmedim. Bu imayi düşünmeyin diye de parantez içinde defalarca açıkladım.
Profiline bakmak o anlama geliyo sanırım mutlu olmadığını görseniz göbek atardiniz şimdi mutlu gördünüz hazmedemediniz bence

İçinde kötülük, şiddet olan biriyle sefa sürülmez ancak o kadına acınır.
Hiç öyle düşünmeyin, ah garibim kadın kim bilir ne zulüm çekiyor, bir zamanlar ben kurbandım şimdi o deyin.
Maalesef böyle.
Kadına karşı hiç bir şey hissetmiyorum aslında, nötr üm. Çeksin de istemem. Sadece üzüldüğüm benim neyim eksikti. Aslında söylendiği gibi reklam , fragman belki de. Geçen beş yıla üzüldüm, hiç mi öyle bir kareyi haketmemisim.

Geçmişle barışmistim aslında. İnşallah sabaha toparlamis olurum. Benimle olmadıktan sonra kime yariyorsa yarasın idi sloganım. Toparlanıyor kafam, teşekkür ederim

Bir insan kendini begenmis kibirliyse o insandan ne eş ne arkadaş ne akraba olur . Boşverin üzülüp kendinizi yormayın değmez. İnşallah istediklerinizi yaşatacak, size bu günleri unutturacak biri çıkar karşınıza. Gecmis geçmişte kalmış gelecek için güzel şeyler dileyin kendinize ve yavrunuza. Herşey gönlünüzce olur inşallah🙏
Amin amin, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin.

Profiline bakmak o anlama geliyo sanırım mutlu olmadığını görseniz göbek atardiniz şimdi mutlu gördünüz hazmedemediniz bence
Kişi kendinden bilir işi... Kendi pencerenizden öyle görüyorsunuz. Benim tek üzüntüm benimle neden bu mutlu anları yaşamadı. Okuduğunuzu anlamadiysaniz yorum yapmayın, komik oluyorsunuz;)

Kadına karşı hiç bir şey hissetmiyorum aslında, nötr üm. Çeksin de istemem. Sadece üzüldüğüm benim neyim eksikti. Aslında söylendiği gibi reklam , fragman belki de. Geçen beş yıla üzüldüm, hiç mi öyle bir kareyi haketmemisim.

Geçmişle barışmistim aslında. İnşallah sabaha toparlamis olurum. Benimle olmadıktan sonra kime yariyorsa yarasın idi sloganım. Toparlanıyor kafam, teşekkür ederim
Bence üzülün o kadın adına ve kendiniz içinse huzur dolun:)
Sizin bir şeyiniz eksik değildi, o insan değildi, bu detayı aklınızdan çıkarmayın.
İnsan olan herhangi bir şeye şiddet gösterebilir mi, uyuyan hayvan uyanmasın diye yol değiştiren insanlarız, merhameti vicdanı olan can mı yakar?
İsterse en büyük aşkı yaşasın, içinde canavar olduktan sonra, siz de dertsiz başınızın sefasını, bir gün hakkettiğiniz şekilde göreceğiniz sevgiyi düşünün.

Kişi kendinden bilir işi... Kendi pencerenizden öyle görüyorsunuz. Benim tek üzüntüm benimle neden bu mutlu anları yaşamadı. Okuduğunuzu anlamadiysaniz yorum yapmayın, komik oluyorsunuz:KK66:

gayet normal bir şekilde olanları henüz sindirmiş değilsiniz denmiş hemen neden size yardımcı olmaya çalışan insanlara laf sokmaya çalıştınız ? bir de göz kırpma falan koymuşsunuz şu tavrınızı sizi her gün aşağılayan ezikleyen adama sitem duyarken da gösterin isterseniz.

Kişi kendinden bilir işi... Kendi pencerenizden öyle görüyorsunuz. Benim tek üzüntüm benimle neden bu mutlu anları yaşamadı. Okuduğunuzu anlamadiysaniz yorum yapmayın, komik oluyorsunuz;)
Hemen farklı yerlere çektiniz ben onu kast etmedim

Güzel dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, toparladım, ilk dakikaları atlattım sayenizde. Yavrumla aynı şekilde yola devam... Yasayamadiklarimi yaşayacagim inşallah...

gayet normal bir şekilde olanları henüz sindirmiş değilsiniz denmiş hemen neden size yardımcı olmaya çalışan insanlara laf sokmaya çalıştınız ? bir de göz kırpma falan koymuşsunuz şu tavrınızı sizi her gün aşağılayan ezikleyen adama sitem duyarken da gösterin isterseniz.
Gösterdim, boşadım.

Bir sürü insan yorum yazmış, üslup diye bir şey var. İnsanlar birinr teselli verirken ya da yardımcı olurken kelimeleri de özenle seçerler. Diğer yorumlardan ilham almanız dileğiyle. Lütfen bu şekilde kimseye yardımcı olmayın da.

Gösterdim, boşadım.

Bir sürü insan yorum yazmış, üslup diye bir şey var. İnsanlar birinr teselli verirken ya da yardımcı olurken kelimeleri de özenle seçerler. Diğer yorumlardan ilham almanız dileğiyle. Lütfen bu şekilde kimseye yardımcı olmayın da.
Siz duymak istediklerinizi duyamayinca hemen farkı yerlere cekiyisunuz bı öğretmene yakismsyan üslup sizinki

Siz duymak istediklerinizi duyamayinca hemen farkı yerlere cekiyisunuz bı öğretmene yakismsyan üslup sizinki
Hayır, hâlden anlamayan bir kesim bu şekilde yazacak, canımı daha fazla sıkacak diye defalarca konu bu değil diye belirttiğim hâlde, hâlâ konuyu aynı yere çekiyorsunuz. Tabiki hayatına biri girecek demişim. Sadece keşke benimle de bu şekilde olsaydı, çocuğumuz da vardı, isterse adam oluyormuş. Niye olmadi ki diye üzüntümü dile getirmişim.

Bana dönsün istesem defalarca barışmak da istedi, reddettim. Çünkü anormal biri. Fotoğraf konusunda da çok eziyet etti bana, zoruma gitti evet. Ama bana dönsün, niye mutlu demiyorum.

Yaşayamadıklarima üzüldüm. İnşallah şimdi anlarsınız.

Bosverin..hepimiz insanız tabiki duygularımız olacak pismanliklarimiz lakin Allah sizi korumuş kötü birinden kurtarmış bırakın kendi ettigini kendi bulsun...
Bosanali bayagi olmis hayat devam ediyor sizde birileri ile görüşün iyidir size renk katar

Bosverin..hepimiz insanız tabiki duygularımız olacak pismanliklarimiz lakin Allah sizi korumuş kötü birinden kurtarmış bırakın kendi ettigini kendi bulsun...
Bosanali bayagi olmis hayat devam ediyor sizde birileri ile görüşün iyidir size renk katar
Çok teşekkür ederim ☺️

Yani ilişkinizin başlarında bile sizinle böyle güzel paylaşımları olmadı mı?
Küçücük bir tatlı gecinme donemi?
Öyleyse nasıl evlendiniz ki?

Üzülmenize gerek yok.
İçindeki pisliği henuz ortaya çıkarmamış işte. Ciddi anlamda özünün değişeceğini mi düşündünüz?

Yapılan bir araştırmada kişinin yeni ilişkilerde kendini saklasa da, evlendikten 2 3 yıl sonra özüne döndüğünü okumuştum. Buda neyse o olacak.
Siz sakince arkanıza yaslanın.

Fakat sakın bu kişi için kendinizi lütfen tekrar üzmeyin. Çünkü sizi üzme kotasını doldurmuş.

Öğretmenim, çocuğumla da gidiyorum ama beş yıl verdim bu adama. 8 yaşında evladımız var, bizimle de gidebilirdi. Ne zararımız oldu ki... Bizi geçtim de, oğlumun ne zararı oldu ki... Bilmiyorum, ilk dakikalar o yüzden pek mantıklı düşünemiyorum....
Nasıl tanıştınız, nasıl evlendiniz?

Ben şöyle düşünüyorum benim mutluluğum başka bir adamın hayatına endeksli olmamalı. Bu dünyaya bir kere geldim beni kendi hayatım ilgilendirir. Siz o evlilikte mutsuzsunuz boşanmışsınız kurtulduğunu şükretmelisiniz bence özgürlüğün tadını çıkarın. Bende 3 çocuğumla boşandım yani 3 çocuğun sorumluluğu hastalığı okulu dersleri bazen boğuluyorum ama bu özgürlük ve huzuru hiçbirşeye değişmem. Babaları nasıl istiyorsa yaşayabilir zerre umurumda değil.

Mükemmel olmasa da yakışıklı idi. Yani tatlı dilli, esprili, muhabbeti güzel. Dışarıya böyle idi. Sosyal çevresinde bayanlar fazlaydi. Benim gözümde hiç bir değeri yok , çünkü hiç bir zaman bu yüzünü görmedim.
Aslında hata sizde biliyorsunuz değil mi? Size bu yüzünü göstermeyen, sizi jestleri ile şımartmayan, sizi mutlu etmek için çaba sarf etmeyen, evliliğe ikna etmek için emek vermeyen bir adamla, aza kanaat ederek, her şeyine katlanarak evlendiğiniz yetmezmiş gibi birde çocık yapmışsınız. Ben buradaki kızlara hep söyliyorım. Evleneceğiniz erkek ayağınızı yerden kesmiyorsa, size dünyadaki tek kadın gibi bakmıyorsa, sizin için emek zaman ve para harcamıyorsa evlenmeyin arkadaş. Evlendikten sonra saldı mı? Rest çekmekten, gerekirse size ilk değersizliğinizde kapıyı göstermekten korkmayın, adam çocuk diye inlemeden çocuk falan yapmayın. İnsan mutlu olmak için evlenir başkasına maddi manevi kendini sömürtmek için değil. Siz o davarla hem evlenmiş birde sanki mükemmel bir adammış gibi üstüne çocuk yapmışsınız. Burada bazı kadınlar kanaaatkar olmak ile erkeğin her öküzlüğüne katlanmayı aynı şey sanıyorlar. O kadına neden öyle davranıyor biliyor musunuz? O kadına bunları yapmazsa, kıyafetine karışırsa ardına bakmadan çekip gidecek kadar kendini seven biridir muhtemelen. Erkekler fedakarlıktan anlayan tipler değiller. Ne kadar kararlı olur önceliğe kendini, kendi huzurunu ve mutluluğunu koyarsan o kadar kıymetli oluyorsun. Bundan sonraki hayat felsefeniz önce kendi mutluluğunuz olsun. Evladınız varmış Allah uzun ömür versin, anne olmak dünyanın en güzel duygusu, zaten kendi evladına merhameti olmayan adam emin olun o kadın bir zora düşse onada merhamet etmez. Madem babalık yapmıyor, hiç ilgilenmiyor, açın bir nafaka arttırım davası en azından çocuğunızun maddi yükünü üstlensin. Sizde yaşayamadığınız ne varsa evladınızla yaşamaya bakın.

Son düzenleme:
Back
X