Canım ya başın sağolsun( Bak bir şekilde hayatına devam etmen lazım annen senin böyle üzüldüğünü görse senden çok daha fazla üzülürdü eminim.Onun en çok istediği şey senin mutlu olmandır sen de onun isteğini yerine getir kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kız ol.Daha yaşın çok küçük çok güzel günler göreceksin.Tek yapman gereken bu günlerin sabırla geçmesini beklemek ve okuluna odaklanmak.Üniversiteye kadar sabret sonra kurtulacaksın zaten babandan da üvey annenden de.Benim bir arkadaşım var senin yaşlarında annesini kaybetti hala aklına geldikçe acısını yaşıyor ama hayat devam ediyor o da hayatına devam etti üniversiteyi bitirdi evlendi şimdi çok mutlu bir hayatı var.Hayat böyle malesef tatlım büyük mutluluklarla birlikte büyük acılar da yaşamak zorundayız.Sen şimdi acıyı yaşıyorsun büyük mutlulukları da yakında göreceksin.Bak sana söz veriyorum herşey düzelecek bunu sakın aklından çıkarma.
O kafasız sevgilini de daha fazla düşünme seni gerçekten seven bedenine değil temiz kalbine değer veren biriyle gerçek bir aşk yaşayacaksın.
Yapamiyorum gercekden denedim guclu olmayi veya boyle seyleri dusunmemeyi ama olmuyo .. hele geceleri o kadar kotu hissediyorum ki.. tesekkur ederimm