• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşayan bilirmiş ya...

yaşlarınız kaç? bu kadar senin benim ailem muhabbeti varsa çok ta büyük değil sanırım?

seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.. yazdıklarında gerçekten kendi ilişkimi gördüm bizde 2 hafta sonra ailelerimizi tanıştıracaktık ama bu kavgalar yüzünden o benden koptu gitti ve giderken zamana ihtiyacı olduğunu söyledi..kendi içini dinlemek istiyormuş.. ve şu bi gerçek yüz yüze konuşabilsek, konuşabilseniz bunlar Allah'ın da izniyle çabucak halledilebilecek şeyler..

uzaklıktan kaynaklanıyo olabilir bunlar..
görüşüp güzelce konuşun ve yeni kararlar alın..
senin ailen-benim ailem muhabbeti bitmezzz..
çünkü aileler hep bişeyler derler zaten bu kavganın sonu yok...
inşallah çok mutlu olursunuz birlikte...

yorumlarınız için teşekkürler kızlar,
gel diyorum nişanlıma, sınava girmeden hem bana moral olur bunaldım zaten gezeriz birlikte diyorum
hemde bizim konuşmaya beraber olmaya yan yana olmaya ihtiyacımız var, benim sana ihtiyacım var diyorum
ama yok ikna edemiyorum, 1 ay sonra düğün alışveriş verişi için görüşecekmişiz zaten masraf boşa diyo,
ama arkadaşının düğünü için başka ile kalkıp gidiyo ona göre o gerekli ama ben olunca masraf oluyo işte,
çok üzülüyorum yaa... insan 1 ay sonra görüşecek dahi olsa atlar gelir hafta sonu görür nişanlısını :31::31::31:

Back
X