• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşayan oldu mu bakar mısınız

Firuzsan

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
29
11
18
29
Kızlar ovulasyon testinde pik gördüğüm gün sol tarafıma ağrı girdi ve 6 gün geçmesine rağmen yürürken otururken bile sızlıyor. Hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum ama artık böbreğimde mi bir şey var diye şüphelenmeye başladım. Yaşayan oldu mu hiç?

Kızlar ovulasyon testinde pik gördüğüm gün sol tarafıma ağrı girdi ve 6 gün geçmesine rağmen yürürken otururken bile sızlıyor. Hamilelik belirtisi olduğunu biliyorum ama artık böbreğimde mi bir şey var diye şüphelenmeye başladım. Yaşayan oldu mu hiç?
Canım bu yumurtlama ağrısı ya da kist ağrısı ben de de oluyor yumurtlama dan nerdeyse 10 gün sonra belli olur gebelik varsa o da kan testi verirsen vücut gebelik için hazırlanır o yüzden karıştırıyoruz hayal kırıklığına uğramamak için regliden iki gün önce erken gebelik testi yap çift çizgi görürsen kan ver ben çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden çok düşünme ama vücudunu dinle😊

benim hazirandaki yumurtlamamdan sonra sağıma bir ağrı girdi bak kaç ay geçti halaaa ara sıra sızlar 😂 (Temmuzda kimyasal gebeliğim oldu)

Merhabalar Bende yaşıyorum her ay yumurtlama zamanı bu ayda sol yumurtalıktan yumurtladım bazen beni iki büklüm ediyor aynı böbrek ağrı yapıyormuş gibi oluyor sol boşluğa vuruyor hatda o ay hangi taraftan yumurtladıysan oradan vuruyor ağrı bir ara demiştim kendi kendime sanırım böbreklerim yumurtluyor diye 😂

benim hazirandaki yumurtlamamdan sonra sağıma bir ağrı girdi bak kaç ay geçti halaaa ara sıra sızlar 😂 (Temmuzda kimyasal gebeliğim oldu)
Merhabalar Kimyasal sonrası nasıl geçti tekrar hamile kalabildinizmi sanırım bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim onun için soruyorum hastaneye gitmedim

Ben bu ay yumurta çatladıktan dokuz gün sonra erken gebelik testi yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı kurumadır dedim iki gün sonra kaset test yaptım oda bir saat sonra silik çizgi verdi sonra adet günümde yani çatlamadan 14 .gün yine test yaptım bu sefer anında silik çizgi çıktı ve o gün kahverengi lekelenme ertesi günü kahverengi adet ve bir serçe parmak kadar parça geldi o parça geldikten sonra ağrım geçti iki günde normal kanamam devam etti dün bir erken bide kaset test yaptım bu sefer kuruma dahi çıkmadı inşallah sizin bebişiniz geliyordur ve inşallah sağ salim size tutunur ve büyür 🤲

Merhabalar Kimyasal sonrası nasıl geçti tekrar hamile kalabildinizmi sanırım bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim onun için soruyorum hastaneye gitmedim
evet şuan hamileyim 🤩 beta artışı ile takip ediyoruz 🥰 doktorum 1 ay dinlen normal reglini gör öyle deneyin demişti

kimyasal gebelik benim ilk denediğim aydı, bu da ikinci denememdi çok şükür oldu 🤲 inşallah sağlıkla artar devam eder ☺️ darısı başınıza inşallah 🤩
Çok sevindim darısı başıma inşallah ☺️ denediğiniz ay hemen kaldınız mı peki

kimyasal gebelik benim ilk denediğim aydı, bu da ikinci denememdi çok şükür oldu 🤲 inşallah sağlıkla artar devam eder ☺️ darısı başınıza inşallah 🤩
İnşallah benimde bu ayla birlikte altıncı ayımdı ilk defa bu ay silikte olsa ikinci çizgiyi görmek nasip oldu inşallah bir sonraki ayada görürüm bundan önceki beş ayda da enfeksiyon olduğu için olmadı büyük ihtimalle ama bu ay antibiyotik fitil sonrası ilk aydı ama kimyasal oldu inşallah bir sonraki sağlıklı olur ve bu arada inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur inşallah

Merhabalar Bende yaşıyorum her ay yumurtlama zamanı bu ayda sol yumurtalıktan yumurtladım bazen beni iki büklüm ediyor aynı böbrek ağrı yapıyormuş gibi oluyor sol boşluğa vuruyor hatda o ay hangi taraftan yumurtladıysan oradan vuruyor ağrı bir ara demiştim kendi kendime sanırım böbreklerim yumurtluyor diye 😂
Evet gerçekten böbreklerimde bir şey olduğunu düşünüyorum artık. Bu kadar ağrıya umarım bari gebelik vardır. Biliyorum böyle hissedip üzülen de çok kişi var ama insan sürekli ağrıyınca var gibi hissediyor.

Canım bu yumurtlama ağrısı ya da kist ağrısı ben de de oluyor yumurtlama dan nerdeyse 10 gün sonra belli olur gebelik varsa o da kan testi verirsen vücut gebelik için hazırlanır o yüzden karıştırıyoruz hayal kırıklığına uğramamak için regliden iki gün önce erken gebelik testi yap çift çizgi görürsen kan ver ben çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden çok düşünme ama vücudunu dinle😊
Sağolun cevabınız için 10. Gün Pazar günü heyecanla bekliyorum

Evet gerçekten böbreklerimde bir şey olduğunu düşünüyorum artık. Bu kadar ağrıya umarım bari gebelik vardır. Biliyorum böyle hissedip üzülen de çok kişi var ama insan sürekli ağrıyınca var gibi hissediyor.
Evet bende altı aydır hissediyordum ama bu daha farklı hissetmiştim biliyordum resmen ama kimyasal oldu bir sonraki aya inşallah

Ayy ben de bu sızıyla arkadaş olmam inşallah adetle olursam biter diye umuyorum 😂

Ben eğilemiyordum batıyordu sürekli kendini belli ediyordu ve yargılamayın ama ben elle rahim ağzı kontrolü yapıyordum kendime

Back
X